Představujeme baha skladiště a farma skladiště / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

také mě poctila vrtačka už moje 9:pxD

2. šebejda

šebejda Veterán fóra

Prkna, cihly, kladiva......potřeboval bych nejlevnějšího zedníka pana Lorence, aby ty apgrejty nějak zašmoulil. :p

3. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Tak u mě se vrtačky taky vesele rozmnoužují,už jsou 4 :D.
    Pomalu a jistě se blížím k rozšíření

4. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Dnešok mi priniesol dve vŕtačky - ráno z arboréta, čo považujem sa max službu arboréta, z toho to padá najmenej a fakt to je úspech. Večer mi padla ďalšia zo zverinca, na sklade ich je 6, tak ešte raz toľko, nech mám 1 zverinec na maxime. Na baha to nejak zaostáva, mali by sa posnažiť a ukázať, čo vedia a v čom je ich sila >:(:D

5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Terko, kdybych to "zprůměrovala" tak mně to vychází 3 vrtačky na jedno stavení, to oproti jiným není také nic moc. A pokud bych měla jenom zvěřinec, tak bych si asi s Tebou také lízala rány;) mám dojem, že mně ze zvěřince vrtačka nikdy nevypadla. Vždy to bylo, když jsem zároveň sklízela arboreta a výrobny, tedy dlouhodobé , spíš bych se klonila k těm výrobnám.
    Immortal,bonus ke konvalinkám vyšlechtěn překvapivě rychle, tak jen až se zbavím nenasytné psí smečky tak vyzkouším. Málá, polopole, velká,pohopole, ale moc s 10% neočekávám. Ale spotřebuji spoustu konvalinek do květináře, tak spojím příjemné z užitečným.:)
    Na "nedostatkové" nářadí jako jsou dřevěná kladiva máme květák, na rukavičky, které jsou vhodné akorát do úkolů na dodávání nářadí růže, snad by stálo za úvahu, aby u tak běžného nářadí jako je prkno,které musíme dodávat skoro do všeho, byla i nějaká vyšší rostlina,která by také měla i vyšší procento než 10.

6. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj a prima den. GordonSargent dík za radu , proměním hvězdičky za výrobnu. Já mám nářadí spoustu jen těch vrtaček stále 0.
    Nanyblacks psala že má taky jen zvěřinec a vrtačky má. Mně ze zvěřince padá nářadí při každé sklizni jen vrtačka né a né. Tak nezbývá než čekat dál. Mějte se Tera

7. karbar

karbar Veterán fóra

Rozšířeny tři domy a mám dalších 22 vrtaček. Ty jsou ale krásné.
    Jen to nářadí a šlechtěnci mi stále chybí.

8. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Zdravím:),
    tak jsem šla automaticky rozšířit zvěřinec na max a nemám prkna:(, to je pech. Tak mám max stromky jak na baha tak i farmě.
    Vrtaček je nějak víc

9. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Mám dilemu - 9 vŕtačiek v stodole, a čo mám rozšíriť - arborétum na fa alebo baha, druhé rozšírenie zverinca na fa (chýbajú ešte vŕtačky), čakať alebo rozšíriť - :mad:

petaM2001 a GordonSargent tohle ocenili.
  10. abc23

abc23 Komisař fóra

ahoj dana9494, zase jsem natrefila na tvůj příspěvek :) Já jako "odpůrce" arboreta bych čekala na pár kousků na rozšíření zvěřince ;)
    Záleží, kolik ti jich chybí na druhé rozšíření..? Já musím momentálně čekat na celých 12ks na rozšíření výrobny .. to ještě asi bude trvat, protože vrt nepadnul víc než týden, jestli ne dva

teda oprava: čekám na 2x 8 pro upgrade výrobny a 2x12 na zvěřinec..
    arboretum až budou zbylé hvězdy (teď se dá aspoň něco sehnat z nových úkolů) a na baha ještě tak 3x levly

11. dana9494

dana9494 Analytik fóra

abc23 - súhlas, len som nasrdená, že pri arboréte skoro nešetríš miesto, preto mám dilemu. Do druhého rozšírenia zverinca m chýbajú 3 vŕtačky. Asi to nechám až po Fidovi, keď tie 3 padnú, je rozhodnuté, ale keď nepadnú ... :oops:

GordonSargent a petaM2001 tohle ocenili.
  12. abc23

abc23 Komisař fóra

Tak jedině zkusit vydržet "nečmuchat" po nich nějaký ten týden, řekni si, že to stejně nepadá a na Mikuláše to tam třeba bude :D:D

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak mně chybí necelých 700 fošínek. Hned jak budou, rozšířím druhý zvířetník na farmě, bo zvířátka mi chybí asi nejvíc.
    Jenom pořád nevím, jak naškudlím dalších 24 tisíc prken na druhá rozšíření zvířetníků na farmě :(
    (o rozšíření na Baha si netroufám ani uvažovat)

14. Bella74

Bella74 Vážený autor

Ahojky, tak já mám rozšířeno 10 z 12, výrobnu na baha nebudu rozšiřovat, přijde mi to zbytečné, nechtěla jsem ani arboreta, ale nakonec mi to nedalo a rozšířila je. Vrtaček je momentálně 24 kousků ,na řadě jsou druhé upgrady zvířetníků, ale nejsou prkna xD

15. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Taky mi už přes týden nic nevypadlo. Vypadlo mi 8 vrtaček a konec. Přitom jsem osazenstvo moc neměnil takže je asi jedno co si tam dáme ale asi záleží na tom kolik nám RT dopřeje. Pochopil bych to kdyby se daly vrtačky koupit za floreny ale když to tak není a hodně hráčů si maxi chovné budovy za floreny pořídili že jim nedopřeje. Nezbývá nám než se obrnit trpělivostí a počkat až se RT slituje a pustí chlup. Však ono to napadá. Všem hráčům pěknou hru a hodně trpělivosti.

16. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak 10 kosek stále nikde:oops:

17. dana9494

dana9494 Analytik fóra

petaM2001 - tá 10. vyskočila teraz mne z výrobne;)

18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Rozšířila jsem druhé arboreto, 6 vrtaček si nechávám v záloze, co kdyby někdy bylo v odměnách místo SH,SK, TCH,TS a podobných běžných věcí něco exluzivnějšího, třeba 4 OOO fošen:music:psíka jsem nakrmila, i když nevím co jsme to podstrkovali, když se ani neuráčil vylézt z boudy.Podobně se chová i náš kocour, když to není podle jeho představ.
    tydýtková, vyváženost o to jde, mýtina je už srovnaná, ale než opravím ten vrak na ostrověxD

a v pondělí se vrhnu na konvalinky

Naposledy upraveno: 5/11/16
  19. karbar

karbar Veterán fóra

Tak mi chybí ještě 12 hvězdiček na výrobnu.
    Do úkolů už nemám zas co dát. Co jsem mohla to jsem dokoupila ale už musím brzdit neb se mi nějako zmenšilo krejcarové konto.

20. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

oooo dnes je překrásný den mám jubielum 10 vrtačka asi půjdu slavit tralalá:D:p:pxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.