Představujeme baha skladiště a farma skladiště / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Ahojky tak pomalu,ale jistě se u mě začínájí vyskytovat vrtačky.Už mám 3 :D.

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Hlásím stále neutěšený stav (prken teda)
    [​IMG] První zvěřinec rozšířen o dvě místa, druhý stále nic (prostě furt prd)-.-

3. abc23

abc23 Komisař fóra

Já jsem zatím pořídila zvěřinec a výrobnu na fa i baha, na arboretum na baha nemám banány a na farmu zatím nepořizuji, přes 400hvězd mám ale arboretum pořídím možná až budu mít dvojnásobek hvězd, ať mám nějaké pro strejdu příhodu.
    Nějak rychle napadaly vrtačky na rozšíření 2x zvířetník.. ale teď jsem na nule a budu čekat na 8 resp. 12 ks, prken mám na jedno rozšíření a cihliček na 3 upgrady, tak s vrtačkama seeem..

Jo a třeba na silvestra otevřu ty xl a xxl nasyslené bedny + nějakých 170ks nářadí :D, do sekce spotřební zboží moc nechodím, tak snad tam ještě něco do té doby naskáče

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak mě chybí zaplnit poslední dvě místa u druhého zvěřince a musela jsem dodělat úkol v družstvu. To byl mazec ... mi zůstalo pár zvířat po jednom kusu, abych věděla jak vypadají xD. Samozřejmě šlechtěné žáby a kočky sem měla schované :p

[​IMG] no ještě musím počkat na vrtačky :) a baha je v nedohlednu.

5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

šebejdo,na prkna by to chtělo "vyšší" rostlinu, ale taky s vyšší pravděpodobnosti vypadávání prken. Všechny tři rostliny mají pouze 10% a vypadávání u orchidejí a chmelu se v ničem nelišilo, bylo nastejno. Orchidej jsem vyzkoušela i na různých polích, včetně poho a nic. Také jsem strčila konvalinky do skleníku a pak s nimi zkusím zaexperimentovat. Pokud tedy nebudu na ten bonus čekat jako na prkna. Herbář k životu znovu nepřivedu,to bych musela i ty dávno zapomenuté stromy, nebo plody kupovat na trhu a na to nejsem dostatečně hýřívá:) chci si jenom rozšířit poslední zvěřinec, aby byla stejná lodička i na Baha, také arboreta, které prkna stejně nepotřebují a výrobny ponechám v základní verzi. Nejsem chovatel a natožpak, abych těch pár ubohých jedinců ,co se na farmě narodí,poslala do výroby. xD

Naposledy upraveno: 31/10/16
  6. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

čadějka007, kde v Herbári sú XL bedne s náradím? máš iný Herbár?
    bežne tam mám [​IMG] [​IMG]

a za splnený celý [​IMG] mám 200 ks náradia, čo je 2x[​IMG] [​IMG]

a koľko dreva tam bude? :music:

Vřtačky pribúdajú, s drevom bude horšie-.- [​IMG]

7. GordonSargent

Danko, ačkoliv jsem napsala, že herbář nemíním se zapomění vytahovat, tenkrát jsem byla ráda, že se ho konečně zbavím a nesledovala, kolik nářadí z bedýnky padne.Když se tady začalo o herbáři mluvit, tak jsem se do historie podívala a také se mně to zdálo "podivné". Ale co si neověřím, neuvěřím, a tak jsem, po Tvém příspěvku vytáhla herbář z lišty, nakoupila plody na trhu, zvláště bezinky mě vyšly na 3OO tisíc a ty ostatní to doplnily na pěknou částku, a co jsem získala v bedničce.. slovy dvě prkna, fošna za 25O tisícxD ale třeba někoho to opakovaně baví. Z chmelu mám 8 prken za sklizeň a ještě na prodeji vydělám. Pokud si ve slevě dokoupím 2 domky pro drůbež a zmnožím je na 5, tak každy den přistane na farmě bedna xl:)

Naposledy upraveno: 31/10/16
  8. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

GordonSargent, neskoro :sleepy:, teraz sa baza nekupuje ale predáva8);), najnovšie to aj mačky žerúxD

[​IMG] [​IMG] o Herbári niečo viem, bolo to dávno, aj lacno:p.....

Naposledy upraveno: 1/11/16
  9. GordonSargent

Danka, a co si myslíš, že dělám:) pokus č.2 na Baha nouzí netrpím a plody nekupuji,tak z bedýnky 1 prkno. Vím, že k cíli 2 beden xl se v 7 úkolu dopracuji i bez plnění druhého úkolu, ale ty ztráty po cestě... to raději ten chmel:)

10. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

No někoho ten herbář asi baví, na mém trhu se plody do něj potřebné pořád dobře prodávají...já bych to taky opakovaně neplnila, než budou vrtačky, budou i prkna....co se tím budu stresovat :music:

11. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj, ani po ranní sklizni vrtačka není a jak to tak vidím ani letos nebude a tak se s tím musím smířit. Vám přeji hezký den. Tera

12. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Já jsem si splnila Herbář podruhé, když jsem chtěla rychleji dodělat levl, ale na nářadí nic moc. Až nědo přijdete na fígl, jak rychleji dostat prkna, dejte vědět. Já mám nyní 400 prken z 42 000, které ještě potřebuji na úplné rozšíření mých tří zvěřinců. A zdá se mi, že při "normálním" provozu farmy mi napadá prken víc, než když běhám celý den k počítači sklízet orchideje nebo chmel. Ale nedostatkem prken se zase moc nestresuji, ona jednou napadají.
    terkacheerka: to už je fakt divné, že ještě nemáš ani jednu vrtačku.

13. karbar

karbar Veterán fóra

Tak jsem tu včera psala že dlouho nic nevypadlo a dnes přiběhla další.
    Tak jen tak dále.

14. milostivas

milostivas Znalec fóra

terkacheerka

mě se při tvých příspěvcích nabízí už jen otázka jestli tedy vůbec nějaký ten velechlívek máš a jestli ho máš v provozu :) bo to už fakt není možný .p

15. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

taky už si říkám co má terkacherka na ploše;)jináč dnes nic nepadlo tak si želám dalšíxDa fofremxDxDxD

16. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ono půjde o to kolik skladišť má a co je uvnitř. Protože jak známo, pravděpodobnost vypadnutí ovlivňuje hlavně čas pěstování + bonusy podporující padání.

17. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj, mám zvěřínec a v něm 4 stáje. Mám v něm jelena a 3 kočky. Mám jej už snad od začátku za hvězdičky. Jen tu vrtačku nemám. Zvířata měnim a mám jej na hlavní louce.

Naposledy upraveno: 1/11/16
  18. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

hm tak to už je volajaké čudné:eek:

19. karbar

karbar Veterán fóra

pajda361 něco na tom bude. Když mám akci dokončenou snažím se vydělat nějaké krejcary na prodeji hnoje. Tudíž dám všude slepice i do zvěřinců ale tam neonové.
    Nevypadne kolikrát ani to prkno které nejvíce potřebujeme.
    Při osazenstva jiné zvěře je to jiné. Občas nájemníky vyměním, teď ovšem tam jsou kočky dva jeleni už delší dobu.

20. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Mně už vypadla vrtačka i z losů++ a obyčejných papoušků, takže si nejsem jistá, že na vypadnutí má vliv délka výroby. Vůbec nevím, co dalšího by mohlo mít na vypadnutí vliv.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.