Představujeme baha skladiště a farma skladiště / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. milostivas

milostivas Znalec fóra

tak natěšená chci rozšířit čtvrtou výrobnu... nejsou cihly :p no tak nic jdu na zvěřince..prken dosti

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak já mám 6 vrtaček na fa ve zvěřinci, dalších 8 ve stodole, druhý zvířetník na fa zakoupen, ale pořád mi chybí 2230 fošen na jeho rozšíření :cry:. Výrobny rozšiřovat prozatím nechci, bo by mi spolykaly všechna pracně odchovaná zvířátka a arboretrum sice mám, ale nějak mě nebere - málo místa v něm - a navíc mám strach, když do něj vrtačky nacpu, aby pak třeba nepřestaly padat a já bych byla zase na mrtvém bodě, bo bych měla sice prkna, ale vrtačky né o_O

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

skalaro, to je daň za naší stavitelskou vášeň, dnes jsem rozšířila zvěřinec i na ostrově a tak tak na to prkna stačila,kdybych mohla všechna ta zbudovaná stavení rozmontovat.... šlechtěnce ať si nechají, jen ty prkna mně vraťte:cry:

4. Lida7373

Lida7373 Analytik fóra

Tak já hlásím , že mi přistálo 6prvních vrtaček. Tak jsem mohla taky poprvé něco rozšířit.
    Dřeva a cihel mám tisíce....to mi nevadí. Chybí mi jen vrtačky.

5. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Ahojky tak nevím,nevím,pořád se mi tam krčí jedna vrtačka,jako kdyby se bála,že se mi ztratí :cry:

6. karbar

karbar Veterán fóra

Rozšířen další zvěřinec na baha a vypadly další čtyři vrtačky.
    Holky tam budou zatím hezky schované než napadá nářadí, ale když padne ještě nějaká, tak nevadí oni se nikam neztratí.

7. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

sakra kde mám 8 vrtačku žadám nařizuji prosím navalte mě ju;)

8. dana9494

dana9494 Analytik fóra

V pondelok som podala reklamáciu ....... včera: "vypadla zas len jedna vŕtačka, to je slabá náplasť a teda reklamácia nebola vybavená k mojej spokojnosti. Niečo by mali rozhodne pridať!" - tak pridali, dnes ráno zase len 1, slovom jedna. Hotová katastrofa. Keď bude aspoň každý deň padať po jednej, tak potom budem považovať reklamáciu za riadne vybavenú!

9. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Ahojky tak koukám jak sůva z nudlí :eek:.Neuvěřitelné se stalo skutečností.Padla 2 vrtačka :D.Tak už se ta moje beruška nebude sama samotinká bát.:music:

10. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak takhle né reklamuji mé žadosti a prosby --nic prostě nic zasekl jsem se na 7:p

11. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Tak po více jak 14 dnech vypadla jubilejní 10. vrtačka. Uvidíme jak to půjde dál - osobně by mi stačilo jedna vrtačka za dva dny. Dnes zase vyměním osazenstvo zvěřinců. Ještě chybí baha výrobna (11 ZB), arboretum (212 hvězdiček).uvidíme co bude dříve (asi baha).
    Tak ať vrtačky padají.

12. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Dnes pribudla ďalšia vŕtačka, tak zatiaľ platí, každý deň jedna, to by nebolo vcelku fajn. Len nech to tak pokračuje aj ďalej, nech sa zase nemusím sťažovať!

13. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Tak na mé farmě 14 dní vrtačky nespadly, a teď za dva dny 3 kusy. Tak to děkuji mnohokráte, a teď si prosím tak 3tisíce prken ještě kdyby z nebe spadlo :) Ale ne mně na hlavu - pěkně do dílny a poskládat !!!!
    :-D

14. GordonSargent

Prken přibylo asi 4O a padly 2 další vrtačky, poněkud nepoměr, žádám o povolení k demolici nepotřebných výroben a chlévů:)

15. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

a já žadám svou 8 vrtačku:p:p:p:p

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já bych ráda prkna. Vrtačky mi jsou momentálně šumák :( Jsem v mínusu o 2037 fošen. Zatracenej červotoč :cry:

17. GordonSargent

skalaro, že by jsme se přestaly informovat o počtu vrtaček, ale spíš o stavu fošen ve stodole?xD Momentálně jich mám 883 a to jsem sklidila i 3 domky pro drůbež, zato zase přibyla další vrtačka...

18. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Já už rozšířila i arboretum na Baha, na zvěřinec mám připraveno 7 vrtaček ale jen 5500 prken. Prken za den přibývá 60-80 a zdá se mi, že když pěstuji orchideje, je jich spíš méně. Mám rozšířený jen jeden zvěřinec ze tří, a to pouze na první stupeň - no to bude potřeba ještě prken.

19. šebejda

šebejda Veterán fóra

Je tady přesně ten stav, který jsem předpovídal cca. před měsícem. Začínají přebývat vrtačky a přitom chybí ostatní materiál. Můj skleník frčí co to dá už pár týdnů, ale v odměnách se nepředá :sleepy:. Zatím s nářadím více méně problém nemám, ale jestli skleník trošičku nezabere, za pár dnů vrtačky začnu nabízet jako protihodnotu v družstvu:oops:

20. -pody-

-pody- Rádoby autor

Tak to je hezký, čtu tu, že každý má vrtaček dost. jen já mám od začátku jen usmolené 4 a další měsíce ani ťuk.
    Nejsem hráčem, který by cpal do her reálné prachy, hraju to jen pro radost a pobavení. Ale jestli jsou vrtačky podmíněné platbami pro potřeby RT, tak si ty vrtačky můžete nabouchat - však vy víte kam. Je mi fuk, jestli mě zabanujete ale tento názor mi nevezmete a budu ho šířit dál asi takovým tempem jako RT nabízí různé službičky (už je to i otravné) za peníze. Vyzývám tímto všechny platící hráče - kupte si raději něco dobrého nebo pěkného a přestaňte házet vydělané peníze do černé díry>.....

dana9494 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.