Představujeme baha skladiště a farma skladiště / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak v Krkonoších taky nic, ale díky politováníhodnému množství prken ve stodole mě to vůbec netrápí. Všechno má svůj čas... A ten zpropadenej bonus ve skleníku né a né padnout :cry:To bude běh na dlouhou trať :sleepy:

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Mam 4 zverince upgradovane na zlutou a 4 vrtacky, muzu koupit jeste 2+2 arboreta a vyrobny nebo upgradnout ty co mam...
    ale at koukam jak chci, neposkladam do vyrobny vhodne dlouhy a tedy lepsi nova budova, ty 4(6) novych kusu (a tedy i casu) uz se najde lepe...
    Tot dilema, no vim ze jen pro malo lidi, ale je tu a co s tim ?:)

3. jolka134

jolka134 Perspektivní autor

Dobrý večer ,já mám zas vrtačky a nemám dřevěné kladivo ,které jsem omylem dala jako protihodnotu a ted mám smůlu nebo mi nic nepáda a i když jsem koupila bedny z nářadim tak ani jedno tam nebylo co mě docela mrzí

4. Bella74

Bella74 Vážený autor

jolka 134 , tak si zkus vyšlechtit ve skleníku chřest na vyšší šanci vypadávání dřevěných kladiv , ještě je tam kosatec a květák, ale vzhledem k času a negativním bonusům je chřest jako nejlepší volba :music:.

5. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

skalara.v: ten bonus je skoro na nic. Jeden den jsem otočila na jedné ploše na polích 1x2 orchideje šestkrát a měla jsem ten den z celé farmy 69 prken, další den nebyl čas, sila jsem borůvky a z celé farmy bylo 63 prken. Když byl 10x větší bylo to asi o něčem jiném (já si to nepamatuji ale když to říká GordonSargent, věřím jí).

6. jolka134

jolka134 Perspektivní autor

Bella74 ,děkují za radu

petaM2001, evainfo a Bella74 tohle ocenili.
  7. Loublancmajeste

Loublancmajeste Pisálek fóra

vydrž, i ten bude ;)
    u mě vrtajdy pozastaveny- doufám,že pouze dočasně,
    ALE včera ten vytoužený skleníkový bonus padnul :D jupijáááá

nemůžu mít vše, ještě by mě odvezl chocholoušek:music:

8. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Hezé ránko všem, stále čekám na další šestou vrtačku abych rozšířila ale už dlouho nic:p a to jedu sklízím pravidelně. No nic, mažu do práce a večer bude snad o to větší štěstí při t.sazeničkách;):);):)

9. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj všem, tak u mne vrtačka stále nevypadla a tak setrvalý stav 0. Nevadí jednou to přijde že i ke mně zavítá. Hezký den a pohodu vám přeji. Tera

10. rampusak

rampusak Veterán fóra

Je to tam! Poslední 6tý kousek a první vylepšení může začít. Nezačne, mě se nechce. Tak dlouho jsem chodila do stodoly až mi sebrali náladu si stavení vylepšit, halt i Ježíšek ví kdy má chodit a to napínání bylo dlouhé. Stejně jako tajemno, nebylo to hezčí když nám dali TS jednou za několik měsíců? Tohle OD jsem ani jednou nevlezla do vzducholodě co už nelítá ani se nezeptala jestli někdo něco nepostrádá, na fórum se nepodívala, dokonce sama od sebe nic nikomu pro potěchu neposlala. Dokonce už neposílám dárky pravidelně ani kuřátkům co to mají za sebou a teploměr bliká hodně dlouho, jenom na sousedy nezapomínám. Zkrátka a dobře, když se moc natahuje člověk si pak řekne tak si to nechte a když nám něco rvou pod nos každý měsíc (a ne jednou ) tak se mi to omrzelo. 6 kusů je tam a zatím bude ale je fakt že na poslední kousek jsem čekala dost dlouho stejně jako na první. Někdo už měl vylepšeno a já stodolu 0 kusů, ach to náhodné nastavení...:p.

11. Persefone

Persefone Aktivní autor

Tak vrtačky už jsou dvě, :D bohužel opět nevím, kdy ta druhá přiletěla.

12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

a zase nic nicc nicc pěkně prosím další:p

13. karbar

karbar Veterán fóra

Asi se to zaseklo. Nebo došly vrtačky. Už dlouho mi žádná nepadla.

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ale jó :D, rozdávaj zase. Zrovna mně přistály ve stodole dva kousky :p Akorát teda když jsem mrkla, kolik fošen budu potřebovat na druhé rozšíření zvěřince, přišly na mě mdloby :oops:
    [​IMG] :wuerg:
    Zřejmě nezbyde nic jiného, než:
    a). čekat a modlit se, ať to napadá ještě tuhle pětiletku
    b). koupit ještě jeden zvířetník a rozšířit ho (bo 6 tis fošen pořád napadá rychleji než 12 tis)
    c). vyprdnout se na to a rozšířit něco jiného (což se mi nechce)
    jo anebo koupit nářadí (což se mi už vůbec nechce)o_O Tož včil mudruj :eek:

15. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

ó jaká jsem chytrá byla, že jsem prkna ušetřila xD a nenacpala je do úkolů nebo jinam ... na Baha jsem dnes rozšířila druhé arboretum, takže vrtačky zase došly ... než se opět ve stodole shromáždí, mám čas dumat nad tím, zda rozšiřovat výrobny nebo pořídit druhé upgrade zvířetníků - tím tomu, kdo vrtačky přiděluje, skromně hlásím, že mám stále dost prken a vrtačky se tedy nezapráší, ale hned budou použity ;) ... jinak mi v posledním týdnu padla i dvě ta veliká kladiva (bez šlechtěných rostlin)

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak já prkna do úkolů taky určitě necpala, ale pořád jsem něco stavěla, no :cry:

17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

aha, takže to, že mě neberou "barevné" chlívečky a výrobny a nestavím je v dílně, mi zachránilo ta prkna ... to mě ani nenapadlo, že je tam bylo možné "utratit" xD

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Asi to jde :D To máš 500 fošen sem, 500 fošen tam...něco ten červotoč...:eek: vono se to nezdá, ale když se to sečte, tak ti zbyde jen pár vypadlejch suků o_OxD

19. šebejda

šebejda Veterán fóra

Já mám nyní úplně jasno. Ze začátku byly vrtačky dost přiškrcené. Uplynulo pár týdnů a vypadávání bylo uvolněno. Několik upgrejtů jsem již udělal. Čím víc jich je, tím víc vrtaček padá. Pro mne se zcela ztratil problém s vypadáváním vrtaček a začínám řešit stavební materiál. Asi 2 hodiny jsem si dělal domečko-skleníkovou tabulku na vypadávání stavebnin. (nastala doba, kdy zásoba tisíců prken,cihel, tašek a dalšího stavebního materiálu je nedostačující). Každopádně, na začátku jsem chválil zvěřince a výrobny. Tam jsem se nesplet. Nyní začínám chválit i arboreta. Domnívám se, že RT v honu za ziskem okopíroval domečky a k jeho zděšení u arboret povolil jenom jedno vylepšení a teď se tahá za frňák. Ale i tak. Jsou-li akce, nechávám domečky na ploše. A najednou nemusím nakupovat slepičí vejce, parfémy ap. Prostě, i tyhle nejhorší domečky mi hodně pomáhají. :D

20. immortal67

immortal67 Expert fóra

Asi s náma BP rádi žertují,vrtačky padají,ale už 14 dní ani jedno kladivo,takže nemám nouzi o vrtačky,ale o kladiva.Bezva vymyšleno.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.