Představujeme baha skladiště a farma skladiště / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Dobré ráno, moja námietka bola z 1/3 splnená, továreň si splnila svoju úlohu a priniesla 6. (slovom šiestu) vŕtačku.
    Ďakujeeeeeem!!! Bude sa rozširovať!

2. karbar

karbar Veterán fóra

Byla jsem se podívat do skladu a tam dalších 5 vrtaček.
    Jen ty prkna někde nasbírat, ale oni časem také napadají.Nebo půjdu k sousedům - mají jich tam na zahradě dost.

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

S prknama už jsem taky v pytli :oops: Šlechtim orchidej, tak snad se zadaří. Z chlívků žabáků nic moc - z jedné plochy tak 4-6 kousků. Už stěhuju i migranty, ale moc to nepomáhá :( Fňuk

4. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj, moje prosba splněna nebyla vrtaček stále 0 - slovy nula. Prken a plánků mám dostatek, ale může se s nimi nechat tak jedině vyfotit. Přeji prima den a ať vám to padá. Tera :)))

5. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

skalara.v a kde si prešafárila dosky?Ja ich mám 45.509 ks a klincov 158.564.Viem bude toho málo čo mám,neskôr budem aj ja v háji.Ale drevených kladív mám nejako málo 48 ks a vŕtačiek stále rovnako.Uvidím do kedy budem čakať na toľko čo by som potreboval na zverinec a továreň.

6. kopretina1976

kopretina1976 Perspektivní autor

nevim jak u vás farmáři a farmářky ale chce to tolik nářadí že nevím kde ho vzít a o plodech atd nemluvě než rozšířím vše co mam tak uplyne ještě hafo měsíců.krásný den všem

7. ovets3

ovets3 Rádoby autor

Prvy mesiac ani jedna, predminuly tyzden 8ks, tento tyzden nic, ani jeden kus a to pestujem to iste.

8. šebejda

šebejda Veterán fóra

Pro mne príma novinka, možná pomůže i ostatním. Vyšlechtěnej květák, cca 190 pidi polí+ 8 JC = 10 dřevěných kladiv (v příspěvku asi o 2 listy výše těch dřeváků bylo podstatně méně)......lidičky, dochází-li vám nařadí, můžete si pomoci šlechtěním ve skleníku:p

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

-Kuteno- žere mi to červotoč :cry:

10. Preceja

Preceja Mistr fóra

U mě stále jen dvě vrtačky, nepomohla prosba, stížnost, výhrůžky, výměna osazenstva, prostě nic. Začínám mít neblahé tušení, že ty dvě vrtačky, které padly rychle po sobě, vlastně nebyly určeny mně. Byl to omyl a tím, že jsem se tu radovala, jsem na něj upozornila. Od teď už se nemusím namáhat hledat něco ve skladu, další nebudou a kdyby to šlo, budou mi odebrány i ty dvě.

11. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

skalara.v však si mala tie dosky natrieť proti červotočom lebo s nich budeš mať iba trieskyxDxD.Na mne tuším šetria s tými vŕtačkami,takýmto tempom to ďaleko nedotiahnem vážení.Kde to vězí?

12. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Myslím že nám ty vrtačky zase schovali :) Dva týdny je přidělovali nedočkavému davu, co jim buší na vrata a zase je schovali. Musíme si počkat, až se rozhodnou že nastal čas nám zase něco hodit.

13. karbar

karbar Veterán fóra

Skleník prázdný, tak jsem se šla podívat co mám dát aby mi co nejvíce padaly prkna a dřevěná kladiva.
    Na kladiva jsem našla: květák, kosatec a chřest.
    Na prkna: konvalinka, orchidej, jahody a rebarbora.
    Tak jdeme šlechtit ať to padá.
    Snad to někomu také pomůže.

14. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

vŕtačky teraz poslali na Slovensko;), mám rozšírené 4 arboréta a 2 zverince, 2 na sklade[​IMG], dokopy 30 kúskov:p.

15. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Tak mě padlo celkem 12 vrtaček a teď ve skladě 0. Dál budeme čekat až nějaká přibude, nevím jak dlouho, ale snad se dočkám

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Že vŕtačky poslali na Slovensko a do ktorého kraja?Pôjdem si tam ne počkať.Asi budem na ne čakať v rade od 3:00 hodine aby sa mi ušla aspoň jedna.Alebo budú na prídel za to koľko si odstojím?xDxDxD.Neviem či mám tie mačky zo zverinca vyhodiť a dať tam nejaké iné zvieratká.

17. Bella74

Bella74 Vážený autor

Ahojky, tak já mám rozšířené zatím 4 zvěřince a 2 výrobny, arboreta nerozšiřuju,teď šlechtím abych měla růžové výrobny a vyplatily se mi ty výrobny rozšiřovat :inlove:. Tak ať vám ty vrtačky padají :music:

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Páni ... ale jedete :D já mám stále první zvěřinec rozšířený o dvě místa a dlouho čekám na jeden kus, abych ho rozšířila úplně :eek:.
    -Kuteno- ... sme byli nedávno v Bratislavě jen na otočku a cestou koukli k přátelům na Záhoří a žádné vrtačky tam neměli xD ... tak hledej ;)

19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Však ja hľadám.Čo mám ísť až do Košíc a odtiaľ do Bratislavy?To by som prešiel celú hlavnú trasu.Keby mi tu na farme pristavili expres a na každej stanici kde by stál vyfasoval 1 vŕtačku tak by som cestoval aj 3 dni v kuse.To ti poviem to by som ich teda mal aj navyšexDxD.Ale to nehrozí.Že? Ja sa k tým vŕtačkam dohrabem.

20. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak co je? navalte mě moji 7 vrtačku(včera jsem prosil dnes rozkazuji)xDxDxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.