Představujeme baha skladiště a farma skladiště / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Mně ze začátku vrtačky nějak nechtěly padat, ale dnes mi vypadla celkově devatenáctá. Baráků mám celkem 5 - tři na farmě, dva na baha. Dva zvířecí už mají upgrade.....tak ono to nakonec půjde..;)

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak zas prd...:( Ale pořídila jsem si (zcela proti své vůli teda :eek:) arboretrum na farmu. Tak je slabá naděje, že by mohlo něco...

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

anvan devatenáct z pěti baráků? já mám dvojnásobný počet stavení a vrtaček mám celkově 14, tak mně na Tebe "chybí" 24 vrtaček, asi napíši stížnost;)

4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

"baráků" mám plný počet, tedy 6 ks na farmě a 6 ks na Baha, vrtaček vypadlo zatím 26 ks, ale za poslední 2 dny ani jedna ... někde se to zadrhlo, asi už nás tu "prosí" moc xD

5. anvan

anvan Velvyslanec fóra

GordonSargent
    Nikam nepiš, stejně by to nepomohlo. Já mám možná dost vrtaček, ale zase mám smůlu ve všem ostatním...tak ono se to asi tak nějak vyrovnává...
    Jinak nemám pocit, že by na vrtačky měl vliv počet domků, ale spíš frekvence sklízení:D

6. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Vznášam námietku na činnosť zverinca, továrne a arboréta, nepracujú tak, ako by mali, neplnia predpokladané, nim dané, úlohy a trvám na tom, aby všetky tri vykonávané práce, plnili svoje povinnosti a prinášali aj vŕtačky. Nápravu žiadam vykonať do 30 hodín od vznesenia námietky. :(:mad::cry:

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

A helemese, vrtačka vypadla :D Jen nevím, zda z nového arboretra (jsou tam vajca xxl) anébó z toho rozšířeného zvířetníku po výměně osádky (teď se tam mňouká) ;):D

8. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Já mám po prvním rozšíření dalších 5 vrtaček (včera vypadly dokonce 2) a 4 600 prken a to je bedna v inventáři vysypaná. No prknama jsem nešetřila - dost jsem nacpala do posledního vláčku. Zatím se mi daří získat tak 100 prken denně ale dochází i bedny v družstvu, takže rozšíření druhého zvěřince by nemuselo být za tak dlouho ale další pak bude v nedohlednu, i když bude dost vrtaček.

9. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj, já mám vrtaček stále 0 kusů, zato prken mám 45 417 a to mám v inventáři bedny XL a XXl neotevřených plno. Prosím aspoň jednu vrtačku milé RT. Vám všem kterým tak hezky padají gratuluji a přeji vám je. Hezký den a pohodu vám přeji. Tera.

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky, tak taky čekám na poslední vrtačku do celého rozšíření teprve prvního zvěřince ... mi jeden jezevčík trčí venku a pláče :p... kdo to má poslouchat :D A když čtu, že má někdo už snad všechno rozšířené a někdo nic, tak jsem asi vděčná za to co mám ;)Dříve se tu mluvilo i o "dřevěných kladivech" které jsou stejně vzácné, jako vrtačky ... no dnes jsem v liště schválně odklikala 2 500 kusů nářadí a ani jedna dřevěná palice! .... mám jich zatím dost, ale jen, že to není všechno o vrtačkách a kdo hraje krátkou dobu, se bude potýkat i s nářadím. Tyto hangáry jsou pro mě skvělá věc a jen doufám v rozšíření všech objektů co nejdříve ... co kdyby přišla na farmičku doba ledová xD :p

Naposledy upraveno: 11/10/16
  11. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

sakra tak dneska zase nic tak poníženě prosím o 6 at můžu rozšířit aspon jeden zvěřinec:p

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Mne treba tiež vŕtačky tak rýchlo mi ich hoďte,lebo mi treba dať do výrobne ešte drevo a kapríkov.A do zverinca mi treba dať kočičky aby som ich mal dosť ak sa budú šľachtiť.

13. immortal67

immortal67 Expert fóra

Baráků 9 vrtaček 17 prostě nemá to žádnou logiku,systém,nic

14. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

hurá padla 6 ------------------------1 rozšíření je tam takže poníženě prosím o další

15. GordonSargent

Pokud by někoho trápil nedostatek prken a chtěl použít vyšlechtěnou rostlinu,tak malé srovnání - vše na jedné ploše u orchidejí, malé pole 6, půlpole 4, velké 3, pohopole se SH 2. :D

16. šebejda

šebejda Veterán fóra

přidám se k Gordonovi. Dřevěné kladivo->květák, cca 190 pidi polí bez JC= 1ks. cca 190 pidi polí s 8 JC=5 ks dřevěných kladiv.

17. hubas1

hubas1 Rádoby autor

splnil jsem baha arboretum,tedy dodal zvířata,nářadí,plody, ale nevím kde si ho mám vyzvednout,
    děkuji

evainfo a terkacheerka tohle ocenili.
  18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

hubas1 - to jsi plnil v družstvu úkol kvůli získání stavebních plánů na rozšíření arboretra. Arboretrum na Baha si vyzvedneš v opičím chrámu za zlaté banány (30 ZB);)
    A až budeš mít dostatek vrtaček na rozšíření, pak využiješ i ty stavební plány.

19. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

GordonSargent:mám u orchidejí téměř stejnou zkušenost s počtem vypadaných prken (s bonusem ze sleníku) a potvrzuji, že z pohopolí i bez SH je jich nejméně. Uznej ale sama, že i s tímto bonusem bude získání tisíce prken na hóóódně dlouho. Chci se u květináře dostat do 5. stupně, tak se mi orchideje hodí, ale je docela náročné běhat k PC každé dvě hodiny.

20. GordonSargent

Byl to jenom takový malý test , když mně z pohopolí vyšlechtěných růží dokáže vypadnou mezi 3 až 7 rukavičkami, tak jsem od tak běžného nářadí očekávala víc ,a na orchidej nedám dopustit, než opravili pravděpodobnost vypadávání ze 100 na 10, tak jsem postavila několik výroben šperků:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.