Představujeme baha skladiště a farma skladiště / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak hurá, včera jsem poprvé rozšířila - konečně -.-(zvěřinec na farmě). To to trvalo, že, přesto poníženě děkuji a zároveň převelice prosím o další, bo mám jen dvě. A rychlejš kdyby to šlo, nemám času nazbyt :p

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmárky a farmári (čakatelia)na vŕtačky.Mám ich už 7 ks dnes mi 1 padla z továrne kde mám dané ružové výrobne kotláreň,farbiareň,hľuzovku a pštrosie vajcia.Ešte by sa mi zišla 1 čo by som do nej položil pílu a továreň na hydranty.Náradia mám dostatok.skalara.v ďakujem že si pripomenula to náradie aj ja som zabudol že niečo také mám;);).

3. Preceja

Preceja Mistr fóra

Stížnost ani výměna nájemníků nezabrala, stále jen ty dva kousky, které jsou mi samotné k ničemu, zkusím tedy tu žádost, jak tu doporučujete.

Co nejponíženěji prosím o příděl vrtaček, abych mohla rozšířit prostor pro milovaná zvířátka, už se tam tlačí , chudáčci a podle mezinárodních standardů pro chov zvířat je třeba poskytnout jim větší prostor pro jejich pohodu a přirozený vývoj. Velmi tedy prosím o postupný, leč ne příliš zdlouhavý, přísun čtyř vrtaček. Potvrzuji, že stavebního materiálu mám dost, plány na přístavbu jsou připraveny a o zvířátka je u mne dobře postaráno, mají kvalitní krmivo, dostatek vody, příbytek je umístěn v klidném, příjemném lesním prostředí, rušivé návštěvy turistů jsou omezeny na minimum.
    Předem děkuji za kladné vyřízení.

4. immortal67

immortal67 Expert fóra

hlásím 16 kousků,ale absolutně žádnej systém ve vypadávání není.Vyměnil jsem už asi 5 výroben,10 zvířetníků a nic co by to urychlilo,nebo zpomalilo,padá to tempem 1-2 ob den.

5. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

sakra navalte vrtačku ve více kusech aj mě potřebuji rozšiřovat jak o život kam tu zvířenu mám furt cpát když né do zvěřince tak fofrem ja!

6. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Precaja,proč hned výměna nájemníku? Stačilo jim jen jemně naznačit a to písemně v tomto vláknu , že namají své pokojíčky jisté a během týdne mám už druhé vylepšení. Dnes vydali další dvě.Mezinárodní standarty je přestali zajímat, když se měli rozhodnout mezi pokojíčkem a tmavou lištouxD

7. Preceja

Preceja Mistr fóra

Já mám asi nějaké zarputilejší. Hrozím, naznačuju, slibuju, je to k ničemu. Ani staří ani noví. Sice to nedostali písemně zde, ale třeba i na to dojde.

Nevíte někdo, za jak dlouho po získání plánů se stavebním povolením je nutno započít stavbu? V reálu je myslím nutné do tří let alespoň vybetonovat základy. Obávám se, že na farmě tímto tempem tohle nestihnu, o kolaudaci ani nemluvě. Aby mi to stavební povolení nepropadlo.

8. GordonSargent

Jejda, jaké stavební povolení? Když nestačím do tří let promhrat 61 plánů na výrobnu tak to příjde vniveč?

9. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Na farmě mi za měsíc vypadla vrtačka.Takže na jaře jestli se bude dařit budu taky rozšiřovat.Všem ostatním čekatelům přeji hodně vrtaček.

10. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    tak jsem se poslední dobou nějak zasekl na vrtačkách - za poslední týden jen 1. Jinak díky šlechtící akci jsem získal dostatek šlechtěnců a splnil poslední úkol (kdyby tak šlo vyměnit stavební plány za vrtačky). Ještě mi chybí postavit na baha výrobnu (aktuální chybí 20 ZB) a na farmě arboretum (chybí 261 hvězdiček). Ať to všem padá více jak dosud.

11. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Tak jsem se konečně mohl po víkendu (v sobotu i v neděli mi vyskočily chybějící vrtací instrumenty v počtu 1 => 4+1+1=6) mohl 6x zavrtat do prken ve Zvěřinci na Mýtině s využitím nastřádaných Plánů a uskutečnit tak své první rozšíření zvířecí megaarchitektury.
    Takže jsem tam vrazil 6 orlích hnízd, aby mi Zvěřinec dozrál ve stejný okamžik jako Výrobna.
    Jsem zvědav, jestli zvýšení počtu nasazených stájí ve Zvěřinci bude mít pozitivní vliv na četnost vyskakování vrtaček.
    Protože jsem po nastalém rozšíření velice spokojen, nebudu tentokrát testovat vliv "stížností na lampárně" na vyskakování vrtaček. Opakuji: "Tentokrát si nestěžuji, nýbrž chválím!"

12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

a zase nic já snad nerozšířím tvrdnu na 5:oops:

13. spuntka

spuntka Magnát fóra

Horko těžko jsem se dostala na 5 kusů a dál ani ťuk.xD:cry::(

14. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj a já stále mám vrtaček 0 kusů a nic s tím nenadělám. Mějte se primově a přeji vám všem vrtačku aspoň jednu každý den. Tera

15. abc23

abc23 Komisař fóra

Zdravím farmaříčci moji :)
    Dlouho jsem tu nebyla, už asi nestihnu ani pročíst všechny příspěvky, ale jdu se podělit s novinkama :-D suma sumárum u mně 3 vrtačky asi za poslední 3týdny. No ale pár příspěvků zpět jsem si všimla jiných cifer, takže někteří už asi dokonce i rozšiřujete, to já si počkám ..

A jenom v krátkosti k proběhlým akcím - bylo to jak za starých časů, protože jsem neměla čas sledovat forum a připravovat se na akce, takže po přihlášení na fa na mě vždycky nějaká vykoukla - to první velké šlechtění a pak nějaká pěstovačka, na mobilu jsem jela 2x max 3x denně a dalo se to zvládnout, byl to teda adrenalin ale jde to tak nějak i bez příprav, akorát jsem nijak nezbohatla, neměla jsem vůbec přehled o ničem, bylo to všechno tak v letu, takže ani na trhu jsem se nějak nezdržovala.

Tak po měsíci jdu mrknout na kalendář, jsem zvědavá, co tam máme na říjen přichystáno :music:
    Fajn hru všem, ať se daří a ať to padá :);)

16. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Já bych teď tak poníženě prosila o prkýnka, mno a kdyby k tomu padla sem tam nějaká vrtačka tak bránit se nebudu, jejda jak bych mohla!

17. GordonSargent

jan.svátek můžu Tě ujistit, podle mé zkušenosti počet staveb a míst vliv na vypadávání nemá, zatím zabraly pouze stížnosti a lehká domluva nájemníkům.
    terko, to je sice velice přejícné, ale tak se k těm vrtačkám nepropracuješ, napiš to na "tvrdo" když oni mají vrtačky , tak já je chci taky!:)

18. babina51

babina51 Hrabě fóra

Jak to tak pročítám tak počet vypadnutých vrtaček závisí od počtu baráků na ploše.Kdo má víc má víc.
    FA99...BAHA317

19. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Ahojky tak už i já se mohu zařadit mezi hrdé majitele vrtaček:D.
    Sice se mi tam krčí sama,samotinká,ale doufám,že se nebude dlouho trápit o samotě a dostane spolubydlící:inlove:.

20. Preceja

Preceja Mistr fóra

babina 51: Aha, takže dva baráky, dvě vrtačky a další dostanu až postavím další barák? Tak nějak to teda funguje u mě, takže prvního rozšíření se dočkám někdy napřesrok.

Hernajs já chci další vrtačkůůůůůůůů.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.