Představujeme baha skladiště a farma skladiště / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. immortal67

immortal67 Expert fóra

Hm tak jdu dál jen snít,že jednou snad taky rozšířím

2. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

teď jsem dostal 4 vrtačku ze zvěřince,kde jsem měl ledňáčka,klokana,veverku a jezevce

3. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Já tedy nevím co pořád máte s těma vrtačkma ? Mě v práci padá vrtačka každý den. Dokonce mi včera spadl celej svěrák a taky nic.
    A pokud tedy myslíte tady tu naši kreslenou? Tak ta spadnout nemůže přeci... Ta je kreslená a pak převedená do digitální formy. No prostě se čekalo kolik se najde nenažranců a kolik jich vrtačku koupí... A jelikož se kozel nenašel a nebo vlk se nažral, napadá vrtačka dříve či později každému hráči. Vždyť je to pořád stejné, ještě RT nedostala lepší napad... A že by konečně mohla..! Všem přeji veselé vrtání!

Naposledy upraveno: 25/9/16
  4. modrýslon

modrýslon Zelenáč fóra

ahoj můžete mě někdo poradit já jsem si myslela že když splním úkol v družstvu automaticky mě přibydou dvě políčka ve výrobně ale asi se mílím že je to tak

5. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím modrýslon, z úkolů v družstvu se sami další upgrady neaktivují. Z úkolů v družstvu získáš pouze plány,které na výstavbu rozšíření (upgradu) budeš rovněž potřebovat. Takže automaticky se opravdu nic nerozšíří.

teda dovolím si konstatovat, že my jsme žádné takové informace neobdrželi pro tvorbu FAQ a f-ci nákupu vrtačky ve hře sem teda vážně nezaznamenala. Zřejmě tu někdo ví víc, než samotní admini a provozovatel hry BP?
    Protože je tato zpráva holý nesmysl, tak pro všechny opakovaně, vrtačka se ve hře nikdy žádným způsobem zakoupit nedala a ani v současné době nedá.
    Zde link na FAQ

danda

6. davidson00

davidson00 Hrabě fóra

zdravím, teď mi vypadla vrtačka ze žab, tak již vlastním 5 vrtaček, tak ať vám také padají, ahoj Alena

7. modrýslon

modrýslon Zelenáč fóra

děkuji

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  8. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Zvěřinec - žáby a výrobna - žebříky. Mám to tak od začátku (a sem tam ještě k tomu Arboretum), ale zatím jsem bez jediné vrtačky. Jo, žiju i bez vrtaček, ale tady se opět ukazují rozdíly mezi farmičkami...Jinak ostatním nezávidím, ale přeju:)

9. paeij

paeij Rádoby autor

Nechci provokovat ale dnes mi vypadla na farmě 6tá vrtačka. To musím oslavit.... :D

10. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

paeij
    Jdu také...

Já mám už sedmou...
    A s tím co mám doma a v garáži dokonce dvanáct!
    :D
    Raději to propít než platit za nové arboreta atd.
    I když nápad jak ušetřit to je.
    Za chvilku bude farma samé stavení?

Naposledy upraveno: 25/9/16
  11. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Celou domu jsem neměla ani jednu vrtačku, najednou během pár dní přibylo 5 a od té doby zase ani jedna. Ale mě to vůbec nevadí, nějak to neřeším.

12. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Jestli ta podivná spravedlnost RT s vrtačkami souvisí s tím, kdo koupil po druhém kusu těch ošklivých
    stavení za floreny, tak to beru. Je slušné, že je RT aspoň takto odmění za jejich investici.
    A je také třeba navnadit další hráče a výrazně zvýšit svůj zisk, vždyť vánoce se blíží.
    Já je nekoupil a ani nekoupím. A arboreta se 4 stromy ani nepotřebuji. Takže žádné vrtačky se
    ke mně nehrnou a tím pádem je ani neočekávám. Ať si je RT třeba vetkne za klobouk.
    Penízky mu ode mne určitě nepřijdou.

13. immortal67

immortal67 Expert fóra

Tak hlásím také pátou

14. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Mikeš myslím si, že to s nákupy za floreny nesouvisí. Já neměla hvězdičky, takže jsem baráčky na farmu koupila a to hned, jak byly v prodeji. V současné době mám 2 zvířetníky, 2 hangáry na výrobny a jedno arboretum (na druhé stále nejsou hvězdy). Na baha už mám jen ty za ZB, floreny do toho nedám, dokud nenapadají vrtačky na rozšíření toho, co už mám.
    A vzhledem k tomu, že dneska mi vypadla teprve třetí vrtačka, tak nekoupím nic hooodně dlouho ;)

15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Mikeš, jestli tou podivnou spravedlností RT míníš, že jsem z 10 stavení, z toho 5 placených, "sklidila" 3 vrtačky, tak asi ano:D

16. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

dneska nevypadla žádná takže budem čekat dál:p

17. ptakoun

ptakoun Perspektivní autor

Ahoj, mě začaly občas padat vrtačky až potom, co jsem začala zvěřinec sklízet pomalu. Vždycky počkám, až vydá všechny dárky a pak teprve sklidím hnůj a nakrmím. Vrtačka nevypadne vždycky, ale po 3 měsících (nebo kolik to je) začínám zaznamenávat úspěch.

18. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Mikeš: nesouvisí, mám těch cirkusů 9 a nemám ani vrták natož vrtačku.

19. Mikeš

Mikeš Titán fóra

GordonSargent - celkem tři od začátku nebo při jedné sklizni?
    Tak vidíš, že ta spravedlnost RT je přinejmenším podivná.
    Já přece s padáním vrtaček v souvislosti s placením nezačal, jen reaguji.
    Já to dokonce chápu a těm platícím bych je i přál.
    Jsou tu přece hráči, kterým už napadalo víc vrtaček než tři.
    čarodějka - děkuji za uklidnění, ale i tak mi jsou vrtačky šumafuk.
    pajda - já vím, četl jsem předchozí debatu a pochybnosti o tom, jestli je vůbec sklízíš.
    Tak kde je ten zakopaný rafan? Sklízíš tak jak máš?

20. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

pajdo, zkusili jste od RT vyžádat sdělení, jaký je algoritmus pro to vypadávání vrtaček na jednotlivých farmách? Je evidentní, že se tu nedá uvažovat o rovných šancích - a myslím si, že v takovém případě máme i právo žádat vysvětlení.
    Nečekám, že nám RT ten popis poskytne, ale možná by se tam někdo mohl pokusit zamyslet se a frekvenci vypadávání upravit poněkud spravedlivěji ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.