Akce Představivost (19.5. - 25.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. elbedna

elbedna Znalec fóra

Mám velikou radost z TS Topaz - narodil se tygr. Jupííííííí:):):)

2. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

já si počkám na B.B. a pak do toho jdu po poslední dekorky těch už mám plno a bez stonku jsou mě na nic -spíš bych přivítal stonek bez dekorek -rád bych některé povedené které dávají málo bodů vystavil alespon do stonku

3. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Tak jsem kapku počítala - naházela jsem do tulidomků co se vešlo a kapka ještě Skčka zbyla není to moc ale dekorky navíc nepotřebuji tak budu doufat že to nakonec dopadne a stonek získám.;) Chybí mi 54 kousků sk na 27 plyšáků - zařekla jsem se že nekoupím tentokrát balíček tak je to na vás sousedi a sousedky- budu doufat že mi napadá sk od vás jako dáreček.
    Nejvíc jako vždy věřím sousedce michnaj - tak ji prosím RT povolte kapku kohoutky at ji padají ti nejšlechtěnci a ona může kupovat balíčky sk o 106:cry:

4. hullk1

hullk1 Stálice fóra

no ja sem vymrhal hodně sk a sem zas na0

5. chrust1

chrust1 Perspektivní autor

Som strááášne sklamana. sTS výroba bikiny:wuerg::cry::wuerg:

dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  6. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

U mě TS papoušci clasicc++,sk jsem zase nějaké nahrabala,tak ještě vydržet do večera a pak se bude tulit....

7. iDavis

iDavis Baron fóra

Do akcie idem aj tentokrát, prvú úlohu mám už samozrejme hotovú a ďalej budem robiť iba po prvú dekoráciu a TS. Superkrmiva je totiž nedostatok.:eek:

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, taky zkusím večer nějaké tulení a z tajemné stáje jsou sloni C++ (neměl jsem).

9. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Z Topazu mám tygříky,jsou kráááásní:)

10. Dela76

Dela76 Aktivní autor

tak velké zklamání, z topazu obyč.podprsenky:cry:

evainfo, maribeja a dana9494 tohle ocenili.
  11. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak 20 min běží BB očekávám hlášky typu hotovoxDxDxD

12. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

petaM2001: jj, presne, BB uz 25 minut bezi a ja hlasim, ze na to kaslu :p Z 50 ovecek mi vypadl jeden nahacek, zbytek hnede, obcas cerna, takze pro me to nema cenu. Vetsinou mi vyskoci 1 hneda + 2 zakladni. Takze z akcniho ukolu mam splnene prvni 2 komplet a pak tusim 2 stribrne, proste na co mi zbyli plysaci, chtela jsem jeste kupon na pomocniky, ale to bych musela jeste pres 50 ks vyslechtit, no asi si to uz nerozmyslim, skoda SK ;)

13. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Taky mám hotovo :). Jedním slovem - katastrofa.
    Z 60 domků obyč kukaček: 64 základních, 85 čumáků, 18 ušáků, 2 knírové.
    Z 10 domků s čumáky: 18 základních, 7 čumáků, 10 ušáků, 2 knírové.
    Z 5 domků s ušáky: 14 základních, 2 ušáky, 4 knírové, 1 punková.
    Pak ještě po deseti domcích od akčních zvířat a rovněž propadák, nejvyšší: 2 černé kozy, 3 mazliví králíci, 4 černé ovce a 6 hedvábných slepic.
    Plyšáci vyšly přesně na získání dekorek, splněné úkoly 1, 3, 4 a 5, stonek nebude, o TCH nestojím. Tím pro tentokrát s šlechtěním končím.

Je docela zvláštní, jak je šlechtění mezi farmáři oblíbené a přitom právě při něm hraje obrovskou roli náhoda.

14. šebejda

šebejda Baron fóra

Silně utažené kohoutky:wuerg:. Z cca 1100 SK jenom jeden přeskok ob 3 výše. Ty o 2 nepočítám, těch bylo celkem dost. Aby se mi vytulilo něco pořádného ze základu, to jsem ještě ani jednou nezažil....:cry:

15. nakopečku48

nakopečku48 Pisálek fóra

Opět akce na penízky,abych udělala 280Kubíku,tak bych musela mít 560SK,nemám a končím.

evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  16. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Přeskoky nic moc ale hotovo:eek::eek::eek:.

17. Koulička1

Koulička1 Aktivní autor

Hezký dobrý večer.
    Stonek stonkuje a z tajemna mám červené pandy. Radost veliká :):):)
    Poslední úkol nedělám, dekorky nejsou kam dávat a je škoda SK.
    Hezkou hru všem.

Trepifajksl, evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  18. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Ahojky všem neměla jsem skoro žádné určené šlechtěnce a za hoďku hotovo. xD Jo BB kdyby toho nebylo.:p

19. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak ještě že je ten BB. Včera jsem dala do domku na všechny pozice zvířenu bez parfému, dnes po 18 hod jsem je vypustila z domu na louku a skoro celou akci mám dokončenou. Tak ještě jich tam pár dám a pak se jdu zabalit a zítra ............hurá do Prčic :D

20. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Ahojte farmáári,

akcia hotová, riadok zamknutý, splnila som ju celú, aj keď tie druhé dekorky sú mne nanič, ale šľachtím cez BB aj bez neho, a tiež mám fajn kuriatka, tým sa hodia;). A stále mi chýbajú hviezdy [​IMG]xD.

Dlho som sa nemohla dopracovať k falošnému králikovi zo základu, tak som to tam mrskla takto a hezky to vyšlo, tie bojazlivé a maznavé som dostala zo základných, u mňa teda dobre, ale akcia nenadchla, idem ja do babyboomu8). Pekný večer;).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.