Akce Představivost (19.5. - 25.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

Tato akcička je fajn,dokonce mi dopomůže ke 39 hvězdičkám,které potřebuji na Živoucí legendu.....

2. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

jupííííí mám nálepku xD to by vyzeralo že by som ju nemala:p akciu začnem až v piatok na BB mám všetkých šlachtencov tak si pojdem lážo plážo aj tak mi prd padne hlavne nech sa nazbierajú plišáky,,,
    Poslednú úlohu asi vypustím už ma unavuje nebo a fakt tie odmeny niekedy sú také o ničom..:sleepy:
    Držím palšoky pri šlachtení;)

3. kubidanka

kubidanka Pisálek fóra

U mě je to úplně stejné. Jsem se naštvala>:(

Hurá, restartovala a vymazala jsem historii. Čáp mi vydal mimina;)

Naposledy upraveno: 19/5/16
  4. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

tak stonek je v nebíčku.

5. marekperesleni

marekperesleni Zelenáč fóra

zajímal mě jen ten taj.chlívek - zrychlení za 3 floreny a bác ho - žlutý butik. Horší už to být nemohlo.

evainfo, Trepifajksl a wendyvenca tohle ocenili.
  6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Skoda ze se opakuji stejna zvirata - a jasne ze ty, ktery uz mam dost hotovy a cekat ze vypadne nejvyssi slechtenec je nulova... takze budu delat 6 ukolu tak, ze v mimimalnim poctu budou nutna zvirata a zbytek proslechtim neco z ty rady cekajicich...
    Dekorky jsou prumerny, stonek nedava nic navic, takze nadseni neni nijak velky, ale zase muzu pestovat co chci a to se pocita :)

7. paeij

paeij Rádoby autor

Stačilo 15 minut a hotovo, všechny úkoly splněny.

1robinsonka1 a evainfo tohle ocenili.
  8. hansicek

hansicek Expert fóra

Ja by som sa len chcel pozastavit nad nezmyselnym slovenskym nazvom akcie: Oko do duše. Nechapem akym dusevnym ci telesnym pochodom k nemu profesionalny prekladatel dosiel.
    Dokonca aj ja so svojou pasivnou znalostou anglictiny, viem ze anglicky original "mind´s eye", z ktoreho zrejem prekladatel vychadzal sa ako "oko do duse" prelozit neda (ak teda nepouzijeme google translator), lebo je to fraza s oznacujuca schopnost v mysli vizualizovat slova - jednym slovom predstavivost - staci sa na to spytat uja googla alebo tety wiki

9. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky všichni, řádek osazen, při BB dochovám nějaké zvěrstvo, z předposledních a poslednich chovných stupňů v nedokončených chovných úkolech. Pohodička všechno jsem měla, tak jsem dotulila králíčky. Přeji všem podobný úspěch. Jára

10. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Akce se mi moc líbí zítra při BB začínám. :D

1robinsonka1, evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
  11. Mirdo777

Mirdo777 Perspektivní autor

hansicek-tu je všetko možné,ved je to"bláznivá"farma.Ked vlk žerie cibulu,brokolicu a špenát?Dnes ma koleso šťastia potešili:z 5.pokusov 1x pomocníci na 48hod.1x na 24hod.a 100% do stodoly na 24hod.To sa mi teraz chová!Tiež si počkám na BB.

12. urik.l

urik.l Zelenáč fóra

totálna kravina...absolútne bez motivácie pre mňa, škoda superkrmiva za takéto ceny

13. romanafa

romanafa Vycházející hvězda fóra

Mám hotovo bez 7.úkolu,dělat ani nebudu,z Topazu mi vylezli plameňáci,mám obrradost:):):)

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, škoda dobrého člověka a ne superkrmiva ;)
    Blížím se ke konci...

15. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky ,
    odpoledne nešel internet , ale úkol mám už hotový. Tajemničku jsem , pochopitelně jako vždy , zapomněla
    vytáhnout z inventáře a už mám všude oseto. Takže až zítra ... možná.
    Stonek pracuje a já se při BB mohu plně věnovat dokončování šlechtitelských úkolů v družstvu.
    Jdu se podívat co dělá promítač , doufám, že už nešel spát . Když tak půjdu spát také .
    Přeji dobrou noc .

16. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Čekám na BB. pak se do toho dám:p:p:p.

17. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ahojky, stonek hotový a jedna dekorka navíc, na zbylé dvě už nemám krmení, úkoly v družstvu, kde bylo krmení jsem vyčerpala docela dost, něco si nechám na příště;):)

18. Levlef

Levlef Baron fóra

No tak došlo SK? Takže dobrovolně nedobrovolně počkám na BB a SK koše. Sousedé, těšte se :D Jsem včera po divadle ušetřila u McDonalda, tak si dám do nosu na farmě. Potřebovala bych nějak pohnout s ukoly s kukačkama, takže 800SK prostě padne obratem no :)

Akce jako taková je na pohodu, všechno ze stodoly takže šlechtit můžu právě ty ukukaný kukačky a BB je dobrá příležitost.

Naposledy upraveno: 20/5/16
  19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nejak se mně stále nedaří najít slušné slovo pro tuhletu extrasuper vyčůranou akci.Když už si dá někdo práci s tímhle malováním,tak by moh namalovat i odpovídající odměny.o_O To by nám taky mohli příště vrznout nějakou tapetu.
    Poslední dobou otesánek papá nějak moc.Aby nám za chvíli neprasknul!:p

20. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj farmáři přeji hezké ráno. Akci začnu až večer na BB, ale už ted se mi do doho moc nechce. Dojdu si pro ten jeden chlívek a pak uvidím. Nechce se mi vyplácat půl zásob SK na jeden průměrný stonek. Na Bahamce potřebuju už přes 4 miliony TBZ na postup a těch 6tis. z tohodle stonku mě moc nevytrhne. Ostatní odměny nestojí ani za řeč. Takže za mě je tahle akce propadák a SK si ušetřím až se budou šlechtin neonové chlívky. Všem kdo budou plnit úkol přeju hodně zdaru a přeskoků akoj :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.