Akce Představivost (19.5. - 25.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Drevulka

Drevulka Pilný autor

Akcia fantastická zábavná plyšáky sa mi páčia, TCH nanič ale na tom som si už zvyka.Teším sa na ďalšiu akciu. Prajem všetkým lepšie TCH ako mne prišli.

2. k.vitek

k.vitek Titán fóra

ach jo...
    ...tak jsem si říkala, že by přeci jen odměnou TS Baha...
    ...a oni se vylíhly oranžové opice

8)
    aspoň mravenečník, debebel (překlad z hanáčtiny: kdyby byl :p)

3. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky,chtěla jsem jen výběh.A mám druhé tygříky:music:

4. flexka

flexka Hrabě fóra

Tak já bohužel vytrvám v novém stylu hraní - zadarmo. Pomalu si zvykám, dávala jsem dost peněz a náhodné číslo mi nepřálo a nepřeje. Za 930 florenů mám z tajemných výběhů 6ks novinek z 50 koupených stájí, ani jedny mravenečníky. Tak jsem se rozhodla hrát zadarmo.

Pochlubím se - opravdu jsem nekoupila SK a tak jsem šmejdila po družstvu, kde mám ještě nedokončené úkoly. Stonek a jednu sadu dekorací jsem zvládla a mrzel mě tajemný výběh na Baha. Tak jsem nakonec s těžkým srdcem obětovala předposledního šlechtěnce opice za 14 000 000 krejcarů a došlechtila teď bez BB jen na plyšové Kubíky. A co myslíte? Přišel mravenečník?

Jo, mám ho tam - obyčejná výrobna arašídového másla za 14 mega - to je prostě infarkt jak vyšitý.
    Zajímavé strategie, RT nechce peníze, prostě nutí lidi hrát zdarma, no tak sice nerada, ale hraju zdarma... jak dlouho mě to bude bavit, nevím. :cry:

Naposledy upraveno: 23/5/16
  5. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Tak mě z TCH butik s plavkami žlutý..:(, akci jsem udělala jen do 6 úkolu,zaktivovala stonek.. zdvojené dekorky nepotřebuji, mám jich plné lišty a nejdou kam dávat.Akce mě nebavila, byla nesmyslná, šlechtěnce jsem měla ,ale jen tak kvůli těm plyšovým kubíkům jsem musela nesmyslně vyplácat plno SK a šlechtit, abych je dodala do úkolu. Nastaveno tak, aby z lidí tahali peníze, jelikož vratnost SK z úkolů byla minimální. Já měla ještě zásobu, jinak bych do akce nešla. Celkově začíná být farmerama nezáživná, někdy jí ani nemám chut otevírat.

6. šebejda

šebejda Baron fóra

flexka,marcelina.....mluvíte mi z duše. Utrácím ve hře stále míň a míň peněz. Přihlašuji se pořád často, ale když se mi zrovna nechce, klíďo vynechávám sklizně, i když vím, že už mám uzrálo. Buď se něco mění ve hře, nebo v mé hlavě. Pořád mne hra baví, ale má touha "přihlašovat se", bývala silnější :eek:

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Nechtělo se mi do toho, šla jsem do toho, dostala žlutý koberce a dobře mi tak. Je to marný, je to marný...je to marný...:(

8. tonda333

tonda333 Perspektivní autor

také se mi do akce nechtělo (bylo mi líto SK) no a už mám aktivní řádek a slony c++ ;)

9. denny1985

denny1985 Rádoby autor

I když tahle akce nebyla moc zábavná tak nakonec jsem si i já pro svůj stonek došel.
    Je lepší mít stonek a dekorace v něm něž aby překáželi na ploše.

I když ten jeden tajemný chlívek mě moc nepotěšil dostal jsem továrnu na výrobu koberců kterou už jsem měl ale i tak byl to tajemný chlívek zadarmo tak to zas tak špatné není.
    Dekorace vymyslel RT celkem pěkné :) jen mohli být odměny za vyplnění úkolu v družstvu trošku lepší.

Ale třeba se kluci a děvčata z RT polepší při další akci a i já na ně budu moci pět jen samou chválu.

I když tomu sám moc nevěřím :D

Ale jak se říká naděje umírá poslední ;)

Všem co ještě pracuji na akci představivost přeji hodně štěstí at se vám podaří splnit úkoly a vybrat si všechny odměny po kterých vaše srdíčko touží. :)

Naposledy upraveno: 23/5/16
  10. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj všem ;) tak po dlouhé době jsem akci nedokončila:sleepy: počkala jsem co se vylíhne.. papoušci (doufala jsem v novinku.. poslední dobou moc velké štěstí nemám) a tak jsem si řekla.. holka tak tuto akci NE i když jsem původně chtěla akci dokončit.. všem přeji hezkou hru a větší štěstí..;)

11. Šenuár

Šenuár Pisálek fóra

Tak ja som smoliar nadovšetko v tajomných stajniach som dostala 15 papagáj ++ taraz čuduj sa svete z akcie tiež len papagáj++ no to mi ten pánbíček nadelil štestíčka. Tak nech sa všetkým lepšie darí ako mne.

12. mazurec

mazurec Stálice fóra

zdravím,tak já jsem udělala pár úkolů jen tak aby se neřeklo že jsem nezkusila,vybrala jsem si aspoň tajemnou stáj a mám z ní červenou pandu,což potěšilo.Dali se ty stáje na baha i někde koupit?asi mi něco uniklo :p tak stejnak kupuji jen z naškudleného

13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mazurec - byly tajemné chlévy na bahamu asi před 14 dny a daly se koupit - vypadává z nich tygr, červená panda, mravenečník a plameňák, pak základní chlévy až do růžové, základní výrobny až do oranžové a základní chlévy C+ a C++ ;)
    Určitě nám je RT zopakuje

14. mazurec

mazurec Stálice fóra

evoku57,děkuji za odpověď,takže mi fakt něco uniklo,asi zrovna byl náročnější týden nočních,no nevadí,stejnak mám málo florentů,ale jsem ráda že mám tedy aspoň jeden chlívek z této akce a padla mi i ta novinka :)

15. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    šlechtění je moje nejméně oblíbená akce. Tím, že hraji zadarmo se hůře shání SK. Snažím se mít neustále minimálně 700 SK což je množství při kterém se dá zvládnout akce se šlechtěním. Při akcích co byla tato se zároveň snažím vyšlechtit něco do úkolů - tentokrát to šlo spíše hůře než lépe, dekorky jsem nakonec udělal dvojité (kvůli výměně za méně kvalitní). Tajemka se nepodařila - žlutý butik. Akci osobně dávám 4, ale rozumím stylu RT, který se snaží dostat z hráčů co nejvíce peněz - u nás (alespoň podle diskuze) to má opačný účinek a stále více lidí hraje zadarmo a s menším zápalem (možná je to cíl RT, aby mělo méně hráčů když budou chtít hru ukončit)

16. bukotesko

bukotesko Pisálek fóra

Ahoj, ja tiež prispejem k debate pár slovami, nechcel som začať túto akciu, mal som len 153 SK ale.......tak mám ukončené všetko okrem 7. úlohy, lebo nepotrebujem...........z TCH mám plameniaka/ druhého/........moje pocity najskôr smútok, že nemôžem hrať túto akciu, potom stres, nejako to musím dať a ku koncu úplná pohodička, nekupoval som za reálne nič, a stále sa hra dá hrať, stále sa dá čosi urobiť a kto nemá čas, či..........má možnosť priplatiť si, čo je v úplnom poriadku, myslím, že keby sa hra dala hrať iba za mesačný poplatok, aj tak by ju hralo veľa ľudí a keby každá akcia bola o super odmenách, časom by sa väčšina hráčov unudila...... hra sa mi páči, a je úžasne vymyslená, mám ciťáka, že čoskoro príde akcia aj pre vyššie levely, aby si zgustli :p......dekorky sú super

17. abc23

abc23 Komisař fóra

No ještě štěstí, že plyšáci padali při šlechtění čehokoliv - tzn. každý si mohl šlechtit to, co potřeboval, BB k tomu, takže bych tuto akci tak nezatracovala.. jasně, otázka pro někoho pár minut ale po takových náročných pěstovačkách, co byly naposled, mě tohle bodlo.. udělat o víkendu a šmitec. Dřív - mám pocit se ti potřební "plyšáci" rodili jen z těch zvířat šlechtěných do úkolu - jakože teď by se mláďata líhla jen ze slepic, králíků.. na to bych se taky vykvákla.

18. silviec

silviec Mistr fóra

Jelikoz se mi do této akce nechtělo , tak mi to nedalo a splnila ji i za takove pro me nepotrebne odmeny, dnes jsem stehovahovala dceru, a to by se mi par silnych farmaru hodilo, jsem KO((((((((((((((((((( umru dnes a poznam každý svalik))) a tech schodu)) ještě , ze se v praci smilovali a dali mne dovcu, snad seberu urodu a, zasazeno , jak před akci))) hezke rano, jdu zemřít do perin))), at vsem se dozadari dodělat akci

Naposledy upraveno: 25/5/16
  19. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jupí nedokončil jsem tudíž ušetřil jsem ale byla to fuška cukala mě ruka mocxD

k.vitek, Xenie6161 a krakoramaja tohle ocenili.
  20. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

:oops:
    Byla to tentokrát makačka přátelé,
    ale povedlo se,
    vše splněno, odměny posbírány, stonek doma.

:p

mamča50 a Trepifajksl tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.