Přízrak v poušti (12.9. - 17.9.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Za mě lepší, než drátem do oka :D Jen bude potřeba sklízení sladit s dlouhodobými dekorkami ;)

2. kocieva

kocieva Veterán fóra

Nóó, nevím, ale 20% ze sklizně jednou za dva dny? a žlutá továrna na zubní kartáčky?
    Ještěže tam jsou v odměnách ty dekorky (krásné, 1x1), plachty na "vodní skluzavky", sezonní body a žetony, lepidla a červené jezírko pro krokodýly.

Edit:
    Dave Lister, omlouvám se, ale zprvu mi to připadalo jako překlep, tady se častěji objevují bonusy 200%, 300% atd., tak už jsme holt "zmlsaní".

Naposledy upraveno: 11/9/25
  3. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kocieva, nespokojenost je přirozená vlastnost a vždy se něco najde že není podle našich přání a představ. ;) A je to tak v pořádku.

Tak zřejmě nezbývá než si počkat na akci a odměny z řádku, které budou lahodit tvému oku.

Ať vás síla provází na všech cestách

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Všichni budeme frflat, pokaždé, to je důsledek té nespokojenosti. Ale stejně každý frflal bude pokaždé klikat, aby dokončil akci. Hm, tak si alespoň něco přečteme, když už nebude co klikat :)

5. lacrima

lacrima Titán fóra

Jupííí , jou, jou, jupíí jou ... šlechtěníčko [​IMG]Těším se mám ohromnou radost.
    To bude fofr.... jdu umýt do tulidomku okna a zítra čekám u dveří.

Láska je láska ... milujte se a množte se . Tak ať se všem daří.

6. albína1927

albína1927 Vycházející hvězda fóra

Dékuji za výpočty , ty prostě nikdy nezklameš :D:inlove:;)

7. rosnička007

rosnička007 Expert fóra

Ahojky!Do akce se úpustím,ať je to jak chce.Šlechtění mi nevadí a je to rychlé.Z odměn si každý určitě něco vybere. ;):)

8. 14087

14087 Hvězda fóra

Jajajaj dobré ráno :D

tak v tom případě[​IMG] to je dobré :D to je za 3 a jakýkoliv bonus pro BZ a TBZ je ok :)

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Počkám si na neděli, je sleva na SK a půjde to fofrem, když dám okamžité šlechtění :p šetřím SK, spotřebovala jsem si zásoby na vyčištění družstva, tak ho moc není

10. 14087

14087 Hvězda fóra

Hotovo :)

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Hotovo, dostal jsem napít, přízrak se rozplynul a velbloud padl vysílením, ale točí hlavou, tak žije ;)
    Edit: No vida, šel jsem se na něj podívat a kluše dokola jako o závod:D

12. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Taky hotovo super :)

13. babina51

babina51 Hrabě fóra

Hotovo na obou farmách - super rychlovka.Moc SK neubylo.Zítra naplním domky a JE TO.

14. lacrima

lacrima Titán fóra

Teď jsem tady přišla, teď jsem to tam naházela ... a není co řešit. [​IMG]Hotovo.
    Skvělá akce , skvělé přeskoky ... rychlovka .

Krásný pozdrav s pouště všem vespolek a úspěšné šlechtěníčko.

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Už aj ja mám hotovo,z minula som mal tuli domčúrik naplnený za 1 SK.Tak som musel ešte trochu pošľachtiť,ale nevadí SK mi ešte zostalo dosť:D:D;).

16. kocieva

kocieva Veterán fóra

Pěkný pozdní večer.
    U mě také se oázy v celé své kráse tkví v poušti a přízrak stále dokola kluše. Moc hezká výprava. Skvělé.

https://prnt.sc/6ThjhpqZC7Zh

Vodní skluzavky upgradovány, získala jsem i Mechanický suvenýr a hranostaje (díky sezonním bodů) a dekorky jsou v parku. Z 51 beden s dárečky pro farmu jsem získala 1 lepidlo, pár SH, krejcary a cca 3 mil. BZ.
    Táák, a v neděli naplním tulidomek měsíční havětí, blíží se nám totiž Haloween.

17. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Vévoda fóra

Začala jsem dnes se zpožděním až asi v 19.00. Ještě jednou sklidím šlechtění ryb a mám hotovo. Dinoalesi díky za počty a jak jsi podotkla, byla to rychlovka.

18. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Přihlásila, klikala, šlechtila, dodávala a plnila..... A JE TO. :)
    V neděli naplním tulidomek za 1 SK pěkně až po okraj.

dinoalesi - děkuji za výpočty. :)
    Dobrou :)

19. .mamaz.

.mamaz. Vycházející hvězda fóra

Můžete mi, prosím, poradit, jak získám lilového krokodýla?

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  20. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra