Příval sobů (4.1. - 8.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 3/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Milik62

Milik62 Rádoby autor

Prosím, k čemu mi je kupon na dort? Děkuji za odpověď.

burds a vilm4 tohle ocenili.
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Milik62 - do akce narozeninový dort
    kupón na dort.png

Mikeš - Domnívám se, že se chce RT konečně toho "nepořádku" se soby zbavit. Snaha o to už byla - pokud si dobře vzpomínám, nějak se to tenkrát nezdařilo.
    A pokud reaguješ na můj předchozí příspěvek, tak tam šlo o něco jiného, že ?

Naposledy upraveno: 3/1/19
    burds, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek, njn sob Rudolf konstatoval, že před vánoci jsou sobi bez kondice.... a já zase musím konstatovat, že je někde něco shnilého ve státě farmeramském, ale koho to ještě překvapuje,že? Jen jsem zvědav, co budeme dělat na Hromnice? Dost bylo láteření a lamentování, do akce se pustím, ale sám nevím, jak dopadnu - náročný víkend přede mnou, ale na druhou stranu mám 532 normálních sobů a k tomu se mi tady vylíhlo 7 elf sobů a 5 dárkových sobů... já mám asi místo stodoly množírnu sobů, tak musím opatrně, aby mě nezavřeli, jak ty velkochovatele psů. ;) Jakési to superkrmivo jsem si přes teplou zimu taky napěstoval a ve mlýně semlel, BB taky bude, takže s chutí do toho, půl je hotovo a pak honem od toho. Vedle se hmoždí s dorty Buclík a tomu bude taky pomoci třeba - kruciš, náročný víkend přede mnou a tolik akcí. Ještě jedna akcička na BAHA nebyla by? ;):)xDxD Tak hodně zdraví v tom novém roce a do akcí mnoho zdaru a ať je ten letošní lepší než byl ten loňský - teď to myslím lepší pro hráče.... njn, ale zase to začalo opožděnou sobí akcí a mám pocit, že i Buclík měl původně místo dotrů péct někde vánoční cukroví. xDxD Tož ať se daří.

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já teda nevím, ale nějak jsem vyšla ze cviku, tak uvažuji, jak tyhle složité zákruty myšlení RT zvládnu. Napadá mě, jestli tu trepanaci lebky prodělali oni nebo já?xD

5. mizska

mizska Pisálek fóra

Já doufám,že mi nějací šlechtění zůstali. Při poslední akci,když se šlechtili,tvrdili,že nebudou vidět,ale objeví se při dalším šlechtění sobů. Tak jsem teda zvědavá

burds, jolana4, vilm4 a 1 další uživatel tohle ocenili.
  6. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak já žádné sobí šlechtěnce nemám - při minulé akci jsem asi ještě nehrála - a základních sobů mám 64 :p S tím moc velkou parádu neudělám, takže to vidím tak, že BB využiju na šlechtění něčeho pro mne užitečnějšího :)

7. alenal

alenal Obyvatel fóra

Docela by mě zajímalo, jak to bude někomu se ztratili a jinému zůstali. To je docela nespravedlivé!'

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Jasně, alenal - nespravedlivé to je, ale prostě to tak je, RT zase nebyl dostatečně důsledný, někomu sobí šlechtěnce nechal a někomu holt ne a nezvážil situaci, kdy se tu opět vyvolala bouře se sklenici vody;);).... asi by měli mít všichni stejnou startovní čáru - navrhuji, aby RT každému hráči dalo na začátku sobí akce speciální bonus ve výši 150 sobů a k tomu 24 x elf sob, 18 x dárkový sob, 9 x poštovní sob a 3 x andělský sob a těm, co už sobí šlechtěnce mají, aby dala o počty těch šlechtěnců méně - všichni budou spokojení, akce bude hned hotová a krásně dlouhý BB můžeme všichni využít na šlechtění toho, co potřebujeme na splnění šlechtících úkolů v družstvu. No, nebylo by to skvělé? Bylo by to skvělé..... njn, ale kdo by potom nakupoval superkrmivo a košíky do sobí akce?
    ;):)xDxD

9. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Skali - to jako nepořádku se RT zbavuje tímto způsobem, že jedni hráči jsou zvýhodněni a druzí
    jen čumí? Tak ať si tu spravedlivou akci RT udělá sám.
    :(
    Jiné šlechtěnce použiji v družstvu a dílně a sobí jak vidno pro splnění akce. Zas tak velký rozdíl nevidím.
    Pěkně nám ten nový rok začal. Jen doufám, že nebude pokračovat stejně.
    Rád bych věděl, jaké vánoční svátky se to blíží?

10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Se soby jsem na tom nejak takhle:
    ... ani z Namrzlych ploutvi zadna hitparada, stejne jako odmeny = pro me akce na vytazeni SK pred slechtenim anakod, takze to vidim spis na prvni vynechanou v novem roce a dalsi podobne ji budou bez milosti nasledovat, pac vanoce uz mam zas sebou (tzn. RT at si dela pozadi z plasteliny) a nejsem ani sob, natoz osel otres se :p

11. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak já sobíky nechovám,ale skusím to dám jich několik na plochu

12. ašada01

ašada01 Titán fóra

Také mám něco do začátku:

.

13. mamba54

mamba54 Stará škola

Skali, já bych se otázala stejně jako Milik62, ten kupon na dort v odměnách v téhle sobí akci je k použití v té druhé akci (narozeninový dort)?, předpokládám že asi jo?!

burds, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  14. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

můžu se zeptat, kde se vám podařilo sehnat ty šlechtěnce? teda je mi jasné, že při šlechtění ale kdy se vám to podařilo, nikdy mi to nenabízelo soby šlechtit

malanek70 a vilm4 tohle ocenili.
  15. makak-magot

makak-magot Stará škola

mamba54: Ano, předpokládáš správně :)
    Pecuska007: akce se šlechtěním sobů tu už v minulosti byla, a po jejím skončení se nějakou chybou nepodařilo automaticky proměnit vyšlechtěné soby na BZ/kr. Tak nám zůstali "na příště".

16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Pro osvěžení paměti - 26.6.2017 - Chyby - aktuální problémy ve hře - se píše toto:

Řešení vyšlechtěných sobů z akce Namrzlé ploutve
    Po dlouhém a nejasném rozhodování byli tito sobi vráceni scriptem do inventáře, co s nimi bude dále, v tuto chvíli nevíme.
    BZ a krejcary, které hráči za ně při výměně dostali, zůstaly hráčům na kontech
    (k nahlédnutí ZDE)

mamba54 - ano

Pecuška007 - akce Namrzlé ploutve

17. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Nenašla jsem jediný důvod, proč bych měla soby šlechtit.

18. myš59

myš59 Vévoda fóra

pokud budou dortové kupony padat i z jiných zvířat, vyšlechtím si ,co potřebuji do úkolů v družstvě...

19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Takze ti co dostali zpet zvirata, zustaly jim zisky z nich a jeste jim zustala vyhoda do budouci akce? Za rok a pul nedokazali tuhle drobnost vyresit?
    No nevim, celkem zajimava startovaci cara pro hrace...

20. jaciz

jaciz Rádoby autor

Skali: Ano využiju, ale dnes to jsou sobi a příště můžou vymyslet něco jiného... Proč mají brát něco, co je za reálné peníze?? Tak ať se krmí normálním krmivem, a ne superkrmivem pokud to chtějí brát.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.