Přátelští vetřelci (7.7. - 13.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. alunk

alunk Aktivní autor

Možná něco nakonec vyšlechtím, i když jsem se na to chtěla vykašlat, ale počkám, jestli bude BB :D Do konce spousta času :D

Také se musím pochlubit, že jsem prodala nějaké slepičí krmivo :D

Drevulka, modro.ocko22 a evainfo tohle ocenili.
  2. martina19751

martina19751 Analytik fóra

BB je zitra od 18h

Drevulka a evainfo tohle ocenili.
  3. LindaFarmářka61

LindaFarmářka61 Pilný autor

Děkuji za info..

4. mija.kecka

mija.kecka Osvícený autor

jen tak pro info-všechny plochy s xxl stromy 150 šneků mě to stačí radši půjdu k vodě než každou chvílku sklízet slepice

5. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD vzhledem k tomu, že momentálně vařím a peru "do zásoby", tak není problém jednou za 1,5 h "sklidit" slepice, aspoň je budu mít připravené pro žravé anakondy

6. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Za tři hodiny akce daly kukačky, slepice a papoušci pěkných 605 šneků. Ještě tři sklizně a budu mít dost na to, co potřebuji.

7. pigi1313

pigi1313 Osvícený autor

Padá to dost dobře snad to bude taky zítra při BB:p:p:p.

8. Janush

Janush Pisálek fóra

Ti vyšlechtění šneci padají na náhodu? Nebo ze zelených budu mít modrého, z modrých růžového atd.? To jsem z toho ofika nějak nepochytila :D

evainfo tohle ocenil(a).
  9. tlapka

tlapka Pisálek fóra

To je střední obtížnost? Asi radši ani nechci nikdy žádnou těžkou. Už to čtu po třetí a ještě pořád nerozumím:cry:

Drevulka tohle ocenil(a).
  10. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

Tak už mám maskovací obchod a textilní mlýn - ty jsem neměla:p, dál asi nejdu není SKxD

11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) janush - jde o klasické šlechtění, takže tak jak píšeš - z těch co ti vyskočí při sklizni šlechtíš zelené, pak ze zelených modré atd.

12. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] padajú aj náhodne, keď je aktivovaná runa babyboom.

edit Sovinka, tá runa má účinok bez babyboomu aj počas neho;), bohužiaľ, niekedy sa to tak ani nezdá:(

prasečkář, vráť sa na 1. stranu, tam to je ;)

Naposledy upraveno: 7/7/16
  13. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Můžu se zeptat, co ta aktivace runy Babyboom přináší, když běží současně akce babyboom? Dává lepší výsledky? Nebo naopak nyní, kdy akce není, se tulidomek chová tak, jak je v runě popsané?
    Já zatím pořád nevím, jestli do akce jdu, nestíhám teď moc věcí a cítím se zavalená, jak jde jedna na druhou a překrývají se. SK nemám moc, tady je ho celkem dost potřeba, navíc nemám žádné spešl výrobny (maskovací obchod, textilní mlýn, továrnu na plachty můžu časem získat v družstvu, tu bych klidně vynechala), ale pokud nebudu útočit na stonek, na který obávám se nemám dost SK a kupovat to nebudu, tak nějak nevím, jestli se vůbec vyplatí za ty průběžné ceny to SK vůbec vydávat. Musím to dopromyslet, šneci skáčou pěkně, taky mě mrzí, že nejdou dodat do chovatelského poháru, juj, to by byla paráda a jak bych tu akci chválila do nebes, škoda škoda.

14. abc23

abc23 Komisař fóra

prasečkář řekla bych, že vyskakovat z plochy ti budou pouze fialoví a ten zbytek ti vyskočí z tulidomku ze šlechtění :music:
    ;)

15. prasečkář

prasečkář Zelenáč fóra

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš.Stačí,keď dotyčného oslovíš jeho menom,ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*

Už jsem na to přišel, díky , ale myslím si že vyplácat krmivo a šneky je škoda, nechám si ho raději na šlechtění ze kterého to víc kápne.

Naposledy upraveno moderátorem: 7/7/16
  16. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Z plochy stromů vyskočilo 18 šneků. Takže předělávám celou farmu na zvěřinec, možná ještě vyzkouším i pole.Celkově ale už mám 380 kousků, něco ještě přibyde, takže se budu moct pustit do šlechtění nejspíš už zítra při BB. Zbytek případně dodělám v neděli.

17. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

hele nubloni jdou stranou začal běžet fotbal;)ale nejde dodávatxDxDxDxD

18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj a čemu konkrétně nerozumíš? Vyskakují fialoví šneci (dodáváš a šlechtíš) z nich zelení, modří atd. Plníš jednotlivé úkoly ,-)

Edit: doplněno

Drevulka a DANKA722 tohle ocenili.
  19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No ze sklizni nic moc sneku neni, ale anakondy maj ted sanci - barevny slepice a kralici (jen pul plochy) doplni stav a je to uzitecny pro oboje... ted zrovna koukam na 214 zakladnich potvor, takze na vas nemam, no bez pripravy (akce pres akci) to neni ono...
    A ty chyby co to ma, myslite ze se RT pouci a necha den mezi akcema prave na to, ze nedokazi soucasne mit uz budouci verzi (s fotbalkem) ale s minulyma chybama = oprava se musi delat na dvou verzich?

matlafous123 a Drevulka tohle ocenili.
  20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Pitrýsek47: Vynechal jsi zelený....;)

Drevulka, Ailuro a DANKA722 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.