Přátelští vetřelci (7.7. - 13.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kotule

kotule Pilný autor

Z první sklizně, skoro všude stromy vypadlo 210 šneků xD

evainfo tohle ocenil(a).
  2. danielaloblova

danielaloblova Rádoby autor

Nubloní šneky mám ve Stodole pod Zvířaty, nikoliv pod Ostatní.
    Opravíte v ofiku?

ajtyk tohle ocenil(a).
  3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak 228 jednookých šnečků :p ... jsou škaredý :eek: ...
    První úkol splněný a teď je šlechtit :D ... si teda počkám na BB, protože moje farmička produkuje extra moc smůly :p ...
    snad zatím slépky neumřou hlady [​IMG] :D ...

Naposledy upraveno: 7/7/16
  4. martina19751

martina19751 Analytik fóra

209 snekounu

evainfo tohle ocenil(a).
  5. Levlef

Levlef Baron fóra

tak ja jsem proste asi fakt blond... napadají mi šneci. a ted, pokud teda chapu, mam na vyber nekolik moznosti:

1/ muzu si jich nevsimat a oni po skonceni akce sami zmeni podobu na BZ a KR
    2/ muzu je narvat do ukolu a ziskat za ne urcene odmeny
    3/ muzu je slechtit s tim, ze:
    3a/ barevne sneky necham byt a po skonceni akce se zmeni na slechtence urcite urovne (dle tabulky)
    3b/ barevne sneky dodam do ukolu a ziskam za ne urcene odmeny

???

edit: jednoho jsem zkusmo vyslechtila a mam zeleneho nublona. Kdyz si ho ted prestanu vsimat a necham ve stodole, po skonceni akce za nej dostanu jednu z techto slechtencu: (???)
    • hnědé kuře
    • kačer
    • krocan domácí
    • dalmatin
    • huňatý kukaččí čumák

LindaFarmářka61, šebejda a Margziam tohle ocenili.
  6. ezzra

ezzra Hrabě fóra

no preslachtila som 200 fialovych potvor a v celku to fajn skace aj bez BB..tak zeleny uz su aj nejaky ruzovy a modry tiez a zajtra to snad s jednym balikom SK dam

nech sa vam dari..krasny den

7. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přeji krásný a pohodový den kolegyně farmářky a kolegové farmáři,
    nic jsem na farmě neměnil, nechal jsem to jak to bylo ( jsem prostě líný chlap) a po zasázeném vytuněném česneku se mi na farmě objevilo 224 fialových jednooček. Neodolal jsem a dnes jsem jich 64 vrhnul do tulidomku a výsledkem bylo 13 zeleňáků a 3 modráci. Pokud by to takto šlo i nadále, byl bych spokojen a chmurné představy ohledně spotřeby SK by se nenaplnily. Ale jako každé šlechtění je o náhodě, takže jí budu držet palce.
    Takže si akci užijte, přeji mnoho zdaru a ať se daří.

Pochopitelně v reálu mi slimáci na zahradu nesmí ani páchnout... i kdyby byli celí ze zlata. ;)xDxD Zatím se objevili pouze hnědí a pár černých a šlechtit je tam rozhodně nebudu. Potvory nenasytný.
    Naši klasičtí hlemýždi s domečkem mi nevadí.... naopak.

EDIT: z dalších 64 v tulidomku - 11 zeleňáků a 5 modráků a 12 nubloních šnečků se mi vrátilo zpět.

8. natram54321

natram54321 Rádoby autor

zdravím,
    šnečci padají o závod,škoda,že nejdou dodávat do úkolů na gigachlívky tak jako zázračné ovoce,

pro Levlef-jo,chápeš to dobře,můžeš využít všechny možnosti,co jsi uvedla,snad jen pro upřesnění-smyslem akce hlavně je udělat úkol a všechny ostatní možnosti poté

Margziam, evainfo a Levlef tohle ocenili.
  9. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Levlef - dostaneš za něj 20% z té nabídky šlechtěnců xD. Abys dostala jednoho celého šlechtěnce, musíš jich mít celých 5

10. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Tedy po první sklizni šneci jedou, asi máme hodně šlechtit :cry::cry::cry:

11. libakos

libakos Titán fóra

Hezké odpoledne,také zkouška a zelená kráva už na mě kouká, šlo to docela dobře,možná něco nechám na zítra na BBxD

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, na mě koukají jen ty obludy s ulitou, zelená lehla... ,-) je nějaká nedomrlá.
    S dodáváním nebude problém, ale není na ně pěkný pohled.

Květa54 a evainfo tohle ocenili.
  13. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak ja jsem slimaky narvala do tulidomku, ale pockam do zitra na BB

evainfo tohle ocenil(a).
  14. libakos

libakos Titán fóra

Tak zkusím šlechtit i bez BB,protože geneticky nebudou zbytky , výměna za náhodného šlechtěnce mě neláká a budu to mít za sebouxDuž na mě čučí i modrá a zítra bude čas na fotbálekxD

evainfo, Pitrýsek47 a Janké861 tohle ocenili.
  15. VivianLive

VivianLive Rádoby autor

Podařilo se mi konečně získat maskovací obchod a tím s akcí končím. Tolik potřebné SK si raději schovám. Pamatuji, že při akci se dokonce dávalo jen 1 SK na šlechtění, ale to by se RT nevyplatilo, že.

evainfo tohle ocenil(a).
  16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) ten zelenej, co byl v posledním tažení, mě moc rozčiloval, tak jsem něco natulila a změnila ho v krávu - není to taky žádná krasavice, ale aspoň nevypadá, že hned chcípne ... o dalším se rozhodnu až pověsím prádlo xD

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Došlechtím zelenou abych tu obludu uviděla na vlastní oči a dojde SK:cry:u fotbálku těch 6 není skoro na nic, dokoupila jsem dva šlechtěnce, tak se mi počet SK zvýšil o 40, zato konto je téměř na 0:cry:ach jo:p;)

evainfo a kometak96 tohle ocenili.
  18. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

No a když tu zelenou krávu ještě trošku přiškrtíte, tak zfialoví a je tady co? No přeci MILKÁÁÁ..... xDxD

dasa1143 a LindaFarmářka61 tohle ocenili.
  19. LindaFarmářka61

LindaFarmářka61 Pilný autor

Akce hezoučká, jen těch SK...no fuj, to bude pálka. A po vzoru jiných farmářů, také vysadím-to je blbost, jako by se slepice daly sázet- prostě vydoluji z lišty kdákalky...A zbytek se uvidí...(jen jsem při své lenosti číst nepobrala, jestli jsou výhodnější chlévy barevné, nebo ty obyč. a kosit to až to sviští.
    Ahoj všem...

evainfo tohle ocenil(a).
  20. makak-magot

makak-magot Stará škola

Vzhledem k tomu, že ti z chlívku vypadne ufošnek při každé sklizni, tak je nejlepší sklízet jak o závod.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.