Přátelští vetřelci (7.7. - 13.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

dzitkad - předpokládám, že zatím nic nikomu nepadlo. Vyšlechtěné šneky mám pořád ve stodole.

lubin1234 tohle ocenil(a).
  2. Ria30.

Ria30. Guest

Ahojte, zatiaľ boli vymenené len obyčajné slimáky
    na tie ostatné si budeme musieť asi chvíľku ešte počkať, kým polezú z našej stodoly[​IMG]
    PS: dzitkad určite zistíš, až na teba vyskočí info okno, alebo zo spodnej lišty.
    Peknú hru prajem

3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

4. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

super, mně se objevil rámeček, že se mi vyměnil jen žlutej šnek za tuším hraničního krocana a víc nic... to je zvláštní...
    na druhou stranu, když se dívám do stodoly na šlechtěnce, tak je jich tam určitě víc. to vím určitě, protože jsem díky těm úkolům ke "skladištím" mi jich zůstalo opravdu jen máloulinko :D:D:D

i když... vidím tam nějaký vyšlechtěný soby navíc, ale ty se běžně nešlechtí a pokud nejdou dát do úkolů, tak se možná pletu... je možné, že by se u mě stala chyba, když jsem v rámečku měla jen výměnu za žlutýho šneka? měla jsem ještě asi deset modrých a pár zelených.

Naposledy upraveno: 14/7/16
  5. xjana69

xjana69 Pisálek fóra

dobrý večer
    Jak je to prosím s výměnou šneků, jistě se mi přeměnili ti modří, růžoví a žlutí, ale zelení ne. Bude nějaké druhé kolo výměn?
    Děkuji za odpověď

ahoj šnečky skladem nemám ale info okno ukázalo 22 vyměněných vyšších šlechtěnců, ale schází mi 52 za zelené, děkuji počkám do zítra

Naposledy upraveno: 14/7/16
  6. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím xjana69, počkej, až dneska doběhne kompletně celý script. Kontrolovala sem u sebe a vše se v pořádku přeměnilo a nezbylo mi ve stodole nic

Pokud budeš mít i zítra barevné šnečky skladem, kontaktuj herní podporu.

danda

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.