Přátelští vetřelci (7.7. - 13.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ahojky, stonek hotov, už to vypadalo, že SK nebude stačit, ale nakonec se zadařilo:p;):):)

2. gaginka1977

gaginka1977 Zelenáč fóra

Hurá, mám hotovo, všechno. Ani jsem nevěřila, že se tak zadaří ...

3. iDavis

iDavis Baron fóra

Tak tajomné baha chlievy sú odtajnené:

Jazero pre plameniaka (moje druhé)
    Výbeh pre pandy oranžový
    Prevádzka bikiny oranžová
    Výbeh opíc oranžový

Takže žiaden zázrak sa nekonal, žiadne nové zviera mi nepribudlo. Aspoň si s tými plameniakmi spravím zásoby a potom snáď prídu aj tie ostatné zvieratá. :)

pajda361: pardon, neuvedomil som si to, už je to opravené. :)

Naposledy upraveno: 10/7/16
  4. hroudov

hroudov Vévoda fóra

ahoj, tentokrát jednoduchá a nenáročná akce, jela jsem jen stromy a vyplatilo se ;)

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  5. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

aktuální stav + 2329 šnečků. SK došlo, takže dál nešlechtím, ale ten počet je ohromujícíxD

petaM2001 tohle ocenil(a).
  6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

iDavis: prosím uprav řádky pod tvým podpisem, jsem si jist, že jejich počet ve spojitosti s velikostí obrázku porušuje pravidla fóra.

7. dibla

dibla Pisálek fóra

MOC se omlouvám za velké mezery ve znalostech farmeramy a prosím o vysvětlení co je tulihotel a k čemu slouží. Děkují za promptní vysvětlení. Zdeša

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tulihotel (tulidomek) je domek, který slouží ke šlechtění zvířat, oficiální název je chovná ohrada a najdeš ho na všech plochách kromě parku a pirátské zátoky.

9. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Dibla: možná by než opakované pokládání dotazu bylo dobré přečtení odpovědi.

petaM2001, spuntka a matlafous123 tohle ocenili.
  10. Sovice30

Sovice30 Rádoby autor

Tajné chlívky odtajněny: výrobna jídelních hůlek žlutá, papoušci klasik ++, výběh pro pandy červený, výběh pro červené pandy, takže už mi chybí jen tygr a mravenečník. Pěkná akce

petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  11. blondmary

blondmary Magnát fóra

Úžasná invázia marťanských slimákov na mojej farme. Jednooké slimákokravy sú dávno vyšľachtené, ale z tajomných stajní a stromov nič ohromujúce nevzišlo. Prajem príjemný nedeľný podvečer a užívajte si priateľov, nielen tých mimozemských:)

UPS , tak som to doplietla:) z tajomných stajní z futbalového finále nebolo nič extra. Tie na baha mi ešte pekne dorastajú takže možno predsa len prinesú niečo prekvapivé;)

Naposledy upraveno: 10/7/16
  12. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

Tak akce hotová, skákalo to pěkně zhruba 300SK stačilo na celou akci :) :inlove:

13. anturie111

anturie111 Pisálek fóra

Trochu od věci - ale jak získám vrtačku / prý automaticky při sklizni zvěřince/ - už jsem sklidila 5x a pořád nic

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj, vrtačky padají strašně málo-téměř vůbec- musíš zkrátka počkat a sklízet a sklízet . Však ona někdy vypadne:p;)

Málem bych zapomněla, vypadli mi plameńáci, tak ještě mravenečník a panda, snad příště:cry:xD

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Anturie111 mooooc jsem se zasmála xDxDxDxDxDxD to je vtip dne. Někteří sklidili možná i 100x a také nemají vrtačku :oops:

16. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Také jsem dokončila a ejhle na bahama mám všechny chlívky a konečně zařvali na mě tygři a plameňáci a k tomu i poroste strom Glausena. Hodně SK to chtělo, ale alespoň se zadařilo a nameleme si nanovo hnojivo a snad to půjde, vždyt' jsou prázdniny a jede se na dovču a odpočinek se hodí

petaM2001, evainfo a Sovice30 tohle ocenili.
  17. dadula4

dadula4 Pisálek fóra

Ahojky,tak akce hotová,začala jsem šlechtit včera kolem 17 hod. a ted dodala 2 žluté (šlechtila jsem podle potřeby - spotřeba SK kolem 300 ks),zjistila jsem že ze stromů mi padalo víc nublonů (z 5 ploch - samé stromy- průměr 260 ks na jednu plochu),vyměnila jsem na jedné ploše (180 ks) minipolíčka na zkoušku a vypadlo mi 70 ks,je to velký rozdíl.Jsem spokojená,a to mi ještě hromadu zůstalo.

18. Boty

Boty Magnát fóra

Bé bé , už nemám SK :((( zato hodně velké množství slimáků jen dva žluté mi chybí :(( :(( už jsem obětovala nemálo krejcarů a dokoupila chybějící zvířata nebo předměty a splnila úkoly v družstvu,tam kde bylo v odměně SK , už jsem v koncích už nemám šanci, jedině že by někdo ze sousedů nakoupil SK, to bych nějaké dostala i já ....
    Radost mám akorát z vytoužených plameňáků :)))

19. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky už mám hotovo a to jsem byla na akci ještě než jsem odjela mě chybělo dokončit fialovou jé stihla jsem to i bazén vau :DJanča

petaM2001, evainfo a Sovice30 tohle ocenili.
  20. -dom5-

-dom5- Pisálek fóra

Hotovo - jsem zvědavá , co do rána vyroste na Baha ... za zvířátka;)

petaM2001, evainfo a blondmary tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.