Přátelští vetřelci (7.7. - 13.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

pajda361 jaký no fuj.....jako vzorná farmářka plním to, cos nám sem napsal jako zadání akce včera v 11:00 xD

burds a Drevulka tohle ocenili.
  2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Kdo že je to žere? Čínské kachničky? To jsou moje holky!

3. slootr

slootr Baron fóra

U mě teda invaze naprosto nezastavitelná, a to mám pořád skoro všude stromy. Sousedíci dnes poslali jen 4 dárky = 8 slimejšů. Sousedíci, nestěžuju si, je to naprosto v poho. Emzáci skáčou jak diví a už jich je 396. Nevidím nejmenší důvod vytahovat podle původního plánu kukačky. Což je teda chlívek na hlavu postavenej, kukačky snášej vejce jinejm ptákům, samotný žádný hnízdo nemaj

:)

Naposledy upraveno: 7/7/16
  4. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, jdu do baby boomu- budu šlechtit žáby - akci jsem musela kvůli dovolené vynechat. Zkusím i nublony. Dodávat budu asi jen to k získání stonku a podiv. výběhů. :)

burds, evainfo a Drevulka tohle ocenili.
  5. irísek1960

irísek1960 Vážený autor

Někdo už má hotovo a já ještě nezačala - no to je motivace jako blázen - a ještě ty šneci

burds a Drevulka tohle ocenili.
  6. Newdevil

Newdevil Pisálek fóra

to je v klidu, co spadne to udelam, nemusim se hodnit za zadnyma akcnima plodinama. max ztratim par superhnojiv a parfemu. za me super akce, v klidu

burds, evainfo a Drevulka tohle ocenili.
  7. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

Mně to totiž nešlo zkopírovat,ale hotovo mám-nechlubím se.A zde mi to zkopírovat šlo.

Já to neudělala umyslně -nejde mi to okopírovat.

Naposledy upraveno moderátorem: 7/7/16
    Drevulka tohle ocenil(a).
  8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

A možná taky šlo přičinit malou poznámku, třeba: ilustrační foto nebo tak...

9. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

Tak testovací várka vyšlechtěna. Přeskakuje to minimálně, takže já si počkám na BB. Tam mi aspoň častěji padají šlechtěnci po více kusech. Jinak by z toho mohlo přeskočit mně. Dobrou.

10. Nenince

Nenince Aktivní autor

Ak budem šľachtiť tieto príšery počas BB tak tiež bude dávať aj náhodné alebo len doradu?

Drevulka tohle ocenil(a).
  11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

tak jsem to asi s těmi šneky trochu přehnala - koukám, že jich mám přes 900 a to se mi povedlo po zkušebním šlechtění už "vykrmit" ty první dvě jednooké nublokrávy xD

12. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

čarodějka, veď nám to tu už konečne daj, čo Ti vyšlo, abo si s nimi uletela? ;)

matlafous123 tohle ocenil(a).
  13. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

Podala jsem vysvětlení-hotovo mám ,ale nešlo mi to zkopírovat-ale zde mi to šlo.Neuvědomila jsem si to.

Pitrýsek47 a DANKA722 tohle ocenili.
  14. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Batory, tak nekopíruj příspěvky a piš vlastní. Pak ten problém mít nebudeš. Vypadá to pak dost hloupě. Navíc příspěvek lze editovat a vymazat chybný obsah, který se tam dostal omylem.
    Jinak nepoužívej odpovědět u příspěvku, pak ten problém nenastane. Dojeď vždy nakonec a napiš zprávu vlastní. Je to lepší a jistější.

danda

15. zuzas66

zuzas66 Pilný autor

ahojky. Tak do akce asi půjdu SK moc není. Šneků už přes 1100 a stále se množí. Ale škoda že není větší hnojiště, ani se mi to na trh nechce házet pomalu zadarmo. To by bylo na další akce. Chtělo by hnojník zvednout aspoň na 500.

16. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

krakoramaja: Levlef - dostaneš za něj 20% z té nabídky šlechtěnců xD. Abys dostala jednoho celého šlechtěnce, musíš jich mít celých 5.

krakoramaja a Levlef: já si myslím, že se krakoramaja plete, že je to tak, že za jednoho zeleného dostaneš jednoho šlechtěnce, jen nevíš kterého z těch pěti, takže je 20% šance u každého, že to bude právě on. Je to tak, Pajdo či Dando?

17. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

DANKA722 tentokrát nic moc - vykulili se jen zelení a modří, tak ten zbytek budu muset došlechtit :cry:

DANKA722 tohle ocenil(a).
  18. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Je možné, že se pletu. A bylo by to i dobře, protože bychom pak při výměně dostali hafo šlechtěnců :)

19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dost by mě zajímalo jak vypadá 20% jednoho šlechtěnce. Bude to kousek hlavičky, nožičky nebo ocásku?xD:p;)

20. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

dasa1143 Co tak muze zbyt ze slechtence po vetrelci? Max. ledninka a kousek mozecku na monitoru :wuerg:xD

evainfo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.