Ovocný trh (4.7. - 7.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. doben

doben Ikona fóra

Nakonec jsem vykoupil různé a ze stromů jsem si vzal od každého po 3 kusech. Plody raději pošetřím, kdyby chtěl RT tuto akcičku pravidelně opakovat. :p

2. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Zdravím. Tak odměny různé vybrány,krom nálepky-ty nesbírám a stromky po 1 kuse. Podle toho jak bude padat ovoce nakoupím ještě nějaké stromky později.Teď budu syslit a pak se uvidí.

3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmári.Mne stačia s každého stromu 3 ks a zobral som všetko čo sa dalo.Stodola trochu vymetená,ale nevadí keď nezostala prázdna ;);).

bukotesko, dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  4. jitule80

jitule80 Pisálek fóra

Ahoj já mám od každého po dvou nových a všechny ostatní odměny. Plodů ještě dostatek tak možná vezmu ještě jednou stromky. Uvidíme. Jinak akce na pár minut Super. Můžem frčet s dětmi ven.

5. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak jsem se nějak rozjela a zapomněla počítat mince. Stačily na 3x4 stromky, vše různé a ještě 8 zbylo. Teď počkám do konce, kolik ještě vypadá vzácných jablíček a když tak dokoupím ještě po jednom stromku.

6. bill

bill Pilný autor

ahojte načo služi zazračne ovocie dakujem peknu hru

7. kacenka47

kacenka47 Zelenáč fóra

ahoj ,mě jede na půl, protože jsem začala, všechno sklidila ,ze všech ploch , a vypadávátka nikde a koupila jsem 4 stromy a taky nikde,,mám ještě počkat ??

8. JánLalík

JánLalík Pilný autor

ahojte..u mna hotovo..obchod vypredaný a zobral som s každého po dva stromčeky...možno zajtra ešte po jednom otočím..palec hore..peknú hru...

dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  9. babina51

babina51 Veterán fóra

Obchod jsem vyplenila a od každého stromu mám po dvou.Plodů mám ještě dost tak uvidím.Padá to i z Baha stromů.

10. minnie30

minnie30 Stálice fóra

dá nám niekto vedieť, prečo to zase nefunguje :-( niekto má hotovo a niekto ani nezačal :-(

11. paeij

paeij Rádoby autor

Tak mám hotovo, 6x strom od každého na poli a úplně vybraný krám s ostatními odměnami, bylo splněno za pár minut. Jen trochu vybraná stodola. Co zbylo hodím na trh, když bude „dobrá“ cena.

12. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Tak jo, obchod vykoupený a dvě sady stromků na ploše. uvidíme co dál, mám štěstí že na mém trhu se objevuje občas tísícová nabídka javorovky a korku, takže se to dá vzhledem k mému vzrůstajícímu krejcarovému kontu díky prodeji vajec žebříků a žab. A pro info - jedu stylem, že žádný z plodů stromů ve stodole nejde pod 1000ks, to je moje minimální rezerva.

13. stěby

stěby Hvězda fóra

Hotovo, Různé + 2 stromky od každého doma. Díky za hru. 8)

14. batawi

batawi Pisálek fóra

Stromky mám každý 3ks, různé jsem taky vyplenila komplet, na všechno stačila javorová šťáva a na padátka jsem zapomněla, takže nebyly potřeba :)

bukotesko, evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  15. zmesa47

zmesa47 Rádoby autor

Asi mi i stačí dva stromky od každého druhu a komplet další odměny.
    Na další si ponižovat zásoby už nebudůůůů :)

16. milteska

milteska Expert fóra

já nejsem hamoun,tak mi stačí zatím dva kusy od každého Počkám,kolik napadne kouliček Stodola zatím plná

17. Eliter

Eliter Vycházející hvězda fóra

Tak mám hotovo k 761.600 včetně ve velkém vkladu a rovných 200 hvězdičkových mincí. Odměny jsem si ještě nevybrala, ale stromky jsou jasné několikrát a pak se uvidí. V tuto chvíli jsem téměř bez plodů :) ale stromy plodí, je to dobré ;)
    Super akce :music:
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Tak nové stromečky mám všechny po 4 kusech, už jsou pěkně usazeny a rostou :) Ostatní odměny jsem vybrala všechny. :music:

Naposledy upraveno: 4/7/16
    evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  18. Scarlett-95

Scarlett-95 Pisálek fóra

Potřebovala bych se zeptat, jestli mám teď pokračovat se sklizní, nevím, jestli to funguje :/ Přihlásila jsem se teď do hry, v časomíře se akce ukazuje, sklidila jsem 30 stromů za skoro 4000BZ a nevypadlo mi ani jedno jediné "zázračné ovoce" :( Vám to padá? Co s tím?

19. paeij

paeij Rádoby autor

Ještě musím poděkovat autorům za zlaté banány, v mém levelu je získávám opravdu pomalu. Ještě mi jich chybí 37 a odemknu poslední Bahma strom, Plumérii a už budu mít odemčené vše co je podstatné včetně novinek.

20. -XFarmářX-

-XFarmářX- Perspektivní autor

Tak hlásím, že co jsem chtěla nakoupené. V různých vyprodáno a stromy po 1 kuse mi zatím stačí. Uvidím jak pojedou vypadávátka a potom se rozhodnu, jestli nějaký stromek přikoupím. Času je ještě dost a ve stodole taky něco zbylo. Přeji všem úspěšné nakupování a myslím, že nám, kteří jsme tu minulou akci projeli, to zahřeje srdíčko.

matlafous123, evainfo a dana9494 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.