Ovocný trh (4.7. - 7.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

Tak ja som vybrakovala komplet ponuky a po dva stromy od každého ,,dalšie si vyberiem za jabká čo mi napadajú času háááfo :p
    Držím palšoky papapapaaa:p

2. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Minulou akci jsem jela na pohodu..a dokončila až včera..tak tuhle jsem vzala rychleji..a budu se věnovat něčemu důležitějšímu..stromky většinou po 5 ..1 po 4ks..ačkoliv jsem chtěla 4..nějak jsem se rozšoupla..a..možná zbytečně..kdoví..jestli nebudou jen na okrasu....jinak čekat na vypadávátka nemá pro mě smysl...skoro ze všech ploch.. až na hlavní..kde jsem nechala i stáje..vypadlo 109 ks..a ta protihodnota byla legrační..

Všem přeji úspěšné dokončení a hezký zbytek dne..:)

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já, známý sobec, mám už od každého pět kousků, protože, časem, asi po pěti měsících, bude další z OaD a někdo bude potřebovat dáječek....

4. Matinnka

Matinnka Pilný autor

Osobne som názoru, že keď začína akcia tak by byť rovnaké možnosti na splnenie pre toho kto je v hre mesiac alebo 5 rokov.

dana9494 tohle ocenil(a).
  5. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak základní plán splněn ;). Všechno z kategorie různé vybráno a k tomu od každého stromu 1 kousek, takže super :). Další dny postupně ještě od každého stromu 3 ks a bude to :).

6. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak tak sfoukl jsem to jak kometak možná od stromečků po 1 ks vezmu papaxD

7. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Přeji hezký den všem, suprová akce, jen kdyby takových bylo víc, stromky jsem si pořídila po dvou kusech, to mi stačí a z ostatních si vzala banány, SK, kupon, párty lístek, nálepku, po SH a hvězdičkách moc netoužím, ať se Vám všem daří.

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Akce suprová: Není k ní úkol na dodávání plodů nových stromků - a až bude ten přítí úkol, asi nám vypadnou voči nad požadavky dodávek zrovna těch plodů, které jsme právě narvali do košíků.

9. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Vycházející hvězda fóra

Srdečně zdravím, akce hotová stromy ještě nechám do zítřka, aby napadala zlatá jablíčka, a pak je proberu, dle potřeby. Co ještě vypadne tak nasbírám ještě nějaký stromeček navíc. Za mě vše OK:)

evainfo, blondmary a dana9494 tohle ocenili.
  10. rampusak

rampusak Veterán fóra

Odměny za hubičku, SK za pár mincí, SH, párty, kupon na pomocníky, bezva akce. Javorovku mám pěkně prošlou a moc jsem jí nedala, stromků jsem si nahamounila teda až se stydím, jdu je mrsknout na plochu. Vyskakovátek moc nebylo, protihodnota vysoká ale co je mi to platné. Tak když to jednou šlo byla jsem rychlík a kromě nálepky vzala vše. Nechám stromky nějakou dobu na ploše, jestli další akce nebude vypadávátko jenom s chlívku tak si tam pomedí pěkně dlouho. Myslím že nové stromky na nic nebudou stejně jako lokváty a spol. ale je to změna, ne? Prima, jsem spokojená. Jenom bych brala možnost vzít si odměny několikrát za sebou, stromky jdou a zbytek ne, mě by se KS hodilo o 10x po sobě, vám ne? :music:

KS je to samé jako SK, jó to jsou ty zkratky :)

Naposledy upraveno: 4/7/16
  11. llew65

llew65 Vážený autor

Tak jsem vybral 5 ks stromků od každého + všechno ostatní a prozatím končím. Na konci akce ještě pár stromků, pro jistotu, a šlus!

12. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Tak já hlásím také hotovo. :D
    Každý ze stromu mám už aspoň jednou, a jinak všechno. (Viz. obrázek)
    Více takových akcí. :)

Naposledy upraveno: 4/7/16
  13. Levlef

Levlef Baron fóra

Tak to by šlo ... po otravě z čajové akce mi tohle trochu spravilo chuť. Naklikáno za pár minut, vykoupeno, stromy po dvou stačí a max zítra ještě nějaké naberu pro OaD :)

14. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek kolegyně a kolegové farmáři,
    trošku jsem si udělal pořádek v sýpce a úkol je splněn a ani to nebolelo, takže klíďo píďo může přijít i úkol na plody, které jsem dodával do košíků. Takže od každého stromu mám 3 kousky, mělo by to stačit a hned s nimi na plochu - co kdyby byl následný úkol cílen na jejich plody, aha? Položky různého jsem vybral až do poslední, stejně jako kolegové přede mnou, protože SK a SH není nikdy dost a štěstí se má párty lístky pokoušet pořád. Zlatých banánů a hvězdiček taky není nikdy dost a jen mě nesmírně štve ( doposud mě to pouze mrzelo), že odměny z různého nejsou brát i opakovaně - ale kdo by si dobrovolně podřezával slepici, která sází zlatá vejce, že?
    Akce rychlá, nenáročná, tak trošku bez chuti a bez zápachu, ale na druhou stranu si oddychnu před tou, která teprve příjde. Náročná, promyšlená s odměnami nad kterými zůstane rozum stát (a nejenom ten můj) jak budou skvělé. Napěstovat, prokombinovat, promyslet co dříve, trošku toho adrenalinu s padátky - no však Vy víte - říkejme jí třeba Královna letní pláže, protože karneval je v nenávratnu.
    Takže mnoho zdaru všem a užívejte si radostí léta, času volna a dovolených, hub, lesních plodů a ryb, chladivé vody rybníků a řek.

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

V té infoliště se ti neukáže. Ale vyjeď si tu dolní lištu uprostřed a tam přehled kolik těch zázračných jablek vyskočilo najdeš ;)

16. Drevulka

Drevulka Pilný autor

Akcia úžastne fantastická, deti od radosti výskajú a predbiehajú sa v zbere či v sadení stromov, škoda, že odmien je dosť málo a hra trvá krátko - to podľa detí, nechce sa im ani von ísť no aj tak u nás prší. Tak prajem všetkým zábavnú hru, aspoň takú zábavnú ako je u nás, lebo ešte žiadna akcia toľko rozruchu a radosti neurobila deťom ako táto.

17. blondmary

blondmary Magnát fóra

Po dva ks z každého stromu a rôzne mám vykúpené. Ak ešte napadajú tie dovozové jablká bez chuti, tak ich tam šupnem a možno sa nazbiera nejaký ten peniažtek na stromček.
    Držím palce hlavne farmárom v nižšom leveli, tí sa asi trošku zapotia, starí harcovníci to nepotrebujú pre nich je to minútka.:)

18. kocab79

kocab79 Rádoby autor

llew65

Taky jako ty.

Původně jsem chtěl od každého stromu "jen" 4 ks ale pořád jsem přihazoval přihazoval .... 168 mincí koukám tak to dotáhnu na 200 mincí a vezmu 5x balení všech stromů + poté 24 mincí na zbytek, přece to tam nebudu nechávat! Dyť je to v podstatě zadarmo.

19. abc23

abc23 Komisař fóra

K této akci mohl být ještě mega šťastný den stromů .. tak jako kdysi, nepodmíněný nákupem FL
    jinak OK, rychloakce ale ještě stromy nechávám stromovat, něco vypadne a udělám min. jedno kolo na nové stromy

20. lacrima

lacrima Titán fóra

Pěkné odpoledne ,
    bože já jsem tetka xD Začalo mě to tak bavit, že jsem si ani neuvědomila , kolik minci jsem už vydělala.
    takže "holka brzdi , brzdi , prrr"... Zase tak hodně se nemůžeš na trhu vyžívat ! Asi v minulém
    životě jsem byla nějaká trhovkyně :p
    Všechny odměny jsou doma, stromečky prozatím po 3 kusy . Velká spokojenost.
    Akce báječná a hlavně to nechtělo žádné florenky.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.