Ovocný trh (4.7. - 7.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. milostivas

milostivas Znalec fóra

taky se mi neukazují vypadávátka,kolik jich vypadlo..a hlavně jsem nějak nepobrala jak je dodávat...a nebo je to rozbitý..o5 :(

2. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

zázračné ovoce najdeš ve stodole (plody stromů), není mezi "ostatní" jako jiná padátka

bukotesko, dana9494 a skalara.v tohle ocenili.
  3. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj bill a další,
    zázračné ovoce slouží jako náhrada plodů a jsou uloženy tamtéž.

4. papulice

papulice Veterán fóra

hotovo,obchod vykoupen, stromy mi stačí po dvou a to je jiné kafe než minulá akce....:D

evainfo, dana9494 a HeellMustafa tohle ocenili.
  5. Scarlett-95

Scarlett-95 Pisálek fóra

Já vím, to je ale vedlejší, dívala jsem se, co vyskakuje přímo při sklízení. Vypadalo jen nářadí a řemeslné produkty.

6. pavca67

pavca67 Expert fóra

hotovo ruzne +5ks z každeho stromu vše za javorovou štavu kterou jsem si nakoupila stalo mě to několik melounu ale to nevadí zas je někak nasbíram na vypadavatka jsem se nespolehala vypadlo mi jen 73 to co mam mi stačí takže stromy ruším a jdou na plochu staje.Přeji všem nádherný víkend a uspěch v teto akci papa :)

dana9494 tohle ocenil(a).
  7. paeij

paeij Rádoby autor

Řekl bych, že akční padátka padají jen ze stromů. Z Chlévů a výroben ne.

8. .mamaz.

.mamaz. Pilný autor

Tak mám po 2 kusech od každého stromu (víc by se mi ani nevešlo na plochu) a všechny další věci. Dávala jsem jen do největšího trhu a vystačila jsem se zásobami ze skladu, které byly něco přes 1000 ks . Akce výborná. Díky.

bukotesko, matlafous123 a dana9494 tohle ocenili.
  9. Bibinka

Bibinka Rádoby autor

padátka jsou mezi stromy ve stodole

10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Dumam ktera kombinace je nejvyhodnejsi z tech co tu padly - ale teda nechce se mi do excelu ani pocitani funkce pro minimum, tak to tam budu hazet proste podle nejnizsi poptavky co to bude chtit... nebude to nejnizsi, nebo bude? to je ta otazka :)

11. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj milostivas,
    princip dodávání je takový, že si vybereš, do které kategorie chceš dodávat, a jen klikneš na to co dodáváš a kolik.

paeij,
    ano padá to jen ze stromů a to ze všech ploch. Tj. z farmy i baha.

12. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

tak jsem se nějak rozjela - úplně jsem zapoměla počítat a házela to tam. :wuerg:Tak mám vše různé a všechny stromy 3x.:pxD

13. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

hotovo, super rychlá akce, stromy zatím po 1 od každého, uvidíme jak budou padat padáta dle nich dokoupím další :)

Naposledy upraveno: 4/7/16
  14. romanafa

romanafa Vycházející hvězda fóra

Různé hotovo a od každého stromu po čtyřech kusech,tím končím,zhasínám,super mini pidi akce:);)

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Kam všichni spěcháte? Já si v klídku počkám ještě na nějakou tu sklizeň, bo každá javorovka, co zůstane ve stodole a nahradí ji protihodnota zázračného ovoce, se hodí. Já si počkám možná až na čtvrtek a pak to tam nalupu, vždyť je to za nějakou tu minutku hotové
    ;)

Jinak - zázračné ovoce se neobjevuje ve sklízecí liště, tak proto asi někdo nevidí, že mu občas něco ze stromů vypadne. Ale přes časomíru, když se vleze do hry, tak v pravo nahoře vidíme, kolik máme vypadávátek, ani nemusíme do stodoly v plodech

;)

16. ester7791.

ester7791. Rádoby autor

Ahojte . :) Akcia sa mi páči , plodov mám dosť . Mám všetky štyri stromy + ZB a párty lístky .
    Zatiaľ mi to Bohato stačí , som spokojná .
    Takéto akcia mám rada ked človek dodáva zo stodoly a nemusí pestovať od nevidím do nevidím . :)
    Prajem vám nech máte všetko čo chcete . :)
    Do sfarmárčenia . :)

matlafous123 a dana9494 tohle ocenili.
  17. dunlop4

dunlop4 Pilný autor

Zdravím :) tak já všude nasadila stromy, protože jsem myslela, že to nebude stačit a během 5 minut mám všechno :D :D takže za mě super rychloakce :)

18. Evina270

Evina270 Rádoby autor

Ahoj tak obchod krom nálepky vykoupen,stromy po dvou kusech..super akce,rychlá a v pohodě pro hráče...palec nahoru!!:)

matlafous123 a dana9494 tohle ocenili.
  19. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

ja mám 2x nové stromy :D
    a ostatné si počkám;)
    fajn hru vám prajem :music:

20. lukaš0706

lukaš0706 Rádoby autor

JJ Taky akci hodnotím jako výbornou. Při prázdninách žádné zbytečné klikání a za 30 minut akce hotová.xD
    Jenom je mi líto těch, kteří nemají dostatečné zásoby plodin.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.