Ovocný trh (19.2. - 22.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Koulička1

Koulička1 Aktivní autor

Ách jo, ze 400 stromů 35 kusů.
    Co na to říci?????????

2. andrea1201

andrea1201 Zelenáč fóra

cca 500 stromů - 31 ks ....nedalo mi to a přidala jsem něco přes 1500 hrušek, na velký vklad. A co za to? 8 mincí :-( Končím, nedám už ani ohryzeček :-(

3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ze 7 xxl jabloní 1ks, jsem ani nečekala, neb mám sklizeno, možná bude večer pár xxl stromů. Nejvíce napadá z obyč ráno... :)

milostivas a bursuk59 tohle ocenili.
  4. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj, to jsem na tom opravdu dobře, protože momentálně upřednostňuji chov zvěře. U vodopádů čtvrtka stromů XXl, zbytek bez jedné dílny ostatní, ale hlavně blahovičníky a ty mám v počtu něco přes 20 ks okolo stájí i na obou zbývajících plochách a vypadlo mně 17 kusů zázraku. Možná bude na jeden pokus.
    Všem co dělají Ovoce držím palce, ať vám napadá fůra zázraků.

milostivas, elen22* a bursuk59 tohle ocenili.
  5. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Měl bych tam co ládovat, ale nějak není proč.
    Rama obchod už dlouho nenabízí nic zajímavého a jsem zvědavý,
    jak dlouho tam ještě budou svítit ty poslední šance.
    Mincí mám nakřečkováno, vyberu zbytek párty lístků a ovoce nechám
    do pálenice, na kompot, džus, marmelády, křížaly ...
    :DxD

6. drahulína

drahulína Obyvatel fóra

Ahojte.Mám nasazeno 250ks tromů a při sklizni mě padlo jen 3ks zázračného ovoce.No tak to vzdávám.Dobrovolně ze stodoly nic nedám a když to tak bídně padá nemá cenu hrát.

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Borůvka1972 Kdyz pisu, ze nehodim, tak to znamena, ze nehodim a to ani na zacatku, ani nakonec. Amen :p

EDIT: satelit o_O Tolik? Neprehanis to? xD

Naposledy upraveno: 19/2/18
  8. satelit

satelit Hvězda fóra

Já tam něco hodím,co s tím, jíst se to nedá.xD

EDIT: matlafous123 - a to mám půlku jako dárky. Ono ještě něco spadne z těch stromů. xD

9. Krakenka66

Krakenka66 Perspektivní autor

Ne ne ne jak zde někdo psal ani ohryzek :D

10. irsko

irsko Aktivní autor

omlouvám se, ale nějak mi ty počty nevychází :-(
    malý vklad - první vklad 20000, druhý vklad 21451 (přitom 20000×1,0725 je 21450) a třetí vklad 23006, což je 21451×1,0725, nikoli 21451+1450, jak říká úvodní příspěvek...

tydýtková tohle ocenil(a).
  11. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

stodola vybrakovaná do toho nejdu, jen co mi vypadne, ovocíčko si nechám na důležitější věci

12. Feris1

Feris1 Expert fóra

taktiez akcia mimo mna tych par minci za tie hafo ovocia nestoji

13. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

Nene ...v rama obchodě nejlepší odměny vybrané a mincí mám taky dost za to plodů málo.
    Co napadá - odevzdám - ze stodoly nic.
    Co ta další akce neměla být od 20ého?

Naposledy upraveno: 19/2/18
  14. Kocourmour

Kocourmour Zelenáč fóra

Jsem znechucena touto akcí.U pohopolí mám po pěti kusech ořešák,třešně ,švestka a hruška,3x moruše ,2x pomeranč,1x sekvoj,10x bez,15x dub a 1x XXL kdoule.A co vypadlo?Velká kulová NULA.To je teda zázrak.

15. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

tak já dala prostřední vklad anjou hrušen a víc už ani sušen, možná na konci akce dodám zazračné ovoce, ale spíš to vypada na proměnu za krejcary xD

milostivas, Xenie6161 a -Kuteno- tohle ocenili.
  16. stěby

stěby Polobůh fóra

TOPku nedělám, v komoře mi hnilo mraky bahaovoce, tak jsem toho tam pár tisíc naházel, aby řeč nestála. Time race zřejmě zítra nula, nebo to bude přepadovka bez přípravy, abychom zase měli na co nadávat :p.

milostivas tohle ocenil(a).
  17. šebejda

šebejda Veterán fóra

JoJo...ohryzky...to je přesně to, čím počastovat RT za tuhle akci do zádele. Toto je zcela nesmyslná akce a vůbec nechápu, proč se ve hře objevila. Je možná príma, že RT pro nás vymýšlí stále něco nového a že nám pořád vyskakují okénka s tím, že se něco děje. Ale, kdybych s podobnými hloupostmi já přišel v zaměstnání, musel bych se stydět a vůbec by mne nepřekvapilo, kdyby mi nabídli, zda nezvažuji odchod někam, kde mé rádoby inovace pochopí lépe.

milostivas, matlafous123 a larelay tohle ocenili.
  18. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já si nemyslím, že je to nesmyslná akce, mince do ramakrámku tam získat jdou a pro většinu hráčů jsou tropické plody nejsnadněji rostoucí položka stodoly, hlavně při současném tempu akcí.
    Nic to nemění na tom, že do akce taky nehodím nic, co nebude padátko. Před pár dny jsem narvala plody do rozšíření jednoho zvěřince a navíc opravdu nepřebývá. Být navíc, ramamince se hodí vždycky. Potíž je, že baráky toho ještě schramstnou a pořád to není komplet, nepochybuju, že budou i nějaké akce, které z nás zase něco vysosnou. Nějaké mince mám namamoněné, takže to tak musí stačit a přednost mají baráky, ve kterých jsem velmi pozadu.

19. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Když byla akce poprvé, jela jsem ji jako by šlo život, no spíš šlo o banány. Neměla jsem je a potřebovala na nově dodané věci do chrámu. Dala jsem tam toho mraky a ještě za cca 30 mega nakoupila.
    Podruhé jsem ji jen tak ošolíchala, aby se neřeklo. Tentokrát tam nedám snad ani ty padančata, nejspíš na ně zapomenu. Mincí přes 2,5 tisíce a není za co utratit. Občas při akci jen lístky na kolo.

20. monča05

monča05 Pisálek fóra

Tuto akci nedám vůbec NIC! Vadí mě jen to že ještě není jedna akce hotová,vrazí tam další.Protože mám hodně stromů na hl.ale ne moc na Baha to si musím nechat do družstva tam to stále chtějí,takže vynechávám...

milostivas tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.