Ovocný trh (19.2. - 22.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

tiež len zázračné ovocie budem dodavať ,počkám si na niečo lepšie

2. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Sám mám málo nic nedostanouxD

3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Já mám začarovanou farmu na padátka-ve valentýnu mám jenom 12 her-když budu házet jenom zázračné ovoce splním snad 1:p;)

4. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Po topce mám stop stav na všech frontách. Dám jen to zázračné ovoce, kterého padá asi tolik, jak ze mně peněz do hry. Minimum:p

5. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Sem na to stejne jak vetsina takze neni z ceho brat tak uvidime jak bude padat zazracne ovoce ;)

6. doben

doben Ikona fóra

Už to vidím, jak si zase bude při recyklomatu plno hráčů stěžovat, že tam nejdou házet plody stromů. xD Teď mají všichni možnost získat farmářské mince za plody stromů a stejně o to není zájem.

7. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Jedna dvě stránky přečteny, Kuteno, kocúrek můj, jako obvykle nic nedá,Danka se naopak odvazuje... něco z Bahastodoly dodám:)

Naposledy upraveno: 18/2/18
  8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

GordonSargent-netopierik môj to si píš že nedám do akcie žiadne ovocie ako som písal ani ten šušeň z jablka nehodím lebo mi ich stále niečo žerie aj iné plody.Kto na to má nech si tam hádže;);).

9. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Tak by mě zajímalo, kdo z těch, co píší, že tam navíc nehodí ani pecku od třešně nakonec přeci jen neodolají a něco navíc přihodí.:D Já jsem taky přesvědčená, že víc ani ťuk, ale jak se znám, nejspíš budu muset koupit petlici na stodolu:p

bursuk59, maribeja a babina51 tohle ocenili.
  10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Co je to šušeň? Nějak mi to už bez těch pondělních inscenací vypadlo: ohryzek nebo bubák? Já jen abycg věděla, co do hry nedám.xD

bursuk59, matlafous123 a Trepifajksl tohle ocenili.
  11. lase2

lase2 Magnát fóra

pechfógl : Strejda google pomohl s hledáním a nalezl toto : "na Hané je jako šušeň označován seschlý zbytek květu na jablku", tedy bych to viděla asi na toho bubáka :)

bursuk59 a maribeja tohle ocenili.
  12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

-pechfógl- to je pre teba bubák a my niektorí tomu hovoríme šušeňxDxD.To aby si bola v obraze vysvetlil som ti to dostatočne?

bursuk59, maribeja a matlafous123 tohle ocenili.
  13. trooperkk

trooperkk Pilný autor

a na Slovácku je šušeň suché z nosu ;)

14. lase2

lase2 Magnát fóra

trooperkk : to se používá i v ČR, ale ve spojitosti s ovocem a ovocným trhem jsem to ani neuváděla. A ještě se to občas používá pro drobné mince, případně jejich nedostatek (mám v peněžence už jen pár šušňů, nemám už ani šušeň)

15. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

A hele, vy už mi vidíte i do šrajtofle? Sakrblé, to si budu muset zaclonit monitor...

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Po sklizni všech ploch - 129ks ovoce.
    Jak se zdá ,je opravdu zázračné!xD

17. Baroland

Baroland Ikona fóra

Padátkové vovoce mě stačilo na 1x3mince + 1x1minci = 4 Ks. Ze stodoly nedám ani pecku,už proto,že mince jsou do BĚŽNÉHO Rama obchodu,kde mám to zajímavé vybráno a po ostatním prd.
    :(

Fóglová -šušeň je ten zůstatek po květu na jabku.Z druhé strany je stupka,uprostřed vohryzek a na povrchu koška (slupka).Taky ještě může být vevnitř žoužel Mopači. xD

Naposledy upraveno: 19/2/18
  18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Copak tohle, ale nedaval jsem stromy a cekal jsem az se nekde ukaze, co bude treba na zitrejsi akci... nebo neni?
    Time race jsem asi prehlidnul ze se neco zmenilo, protoze teda co vim, bylo treba pestovat akcni kytku a tak jsem nechtel na pul dne tam davat stromy...
    Zatim 0, z tech jabloni to fakt nepada :)

bursuk59 a matlafous123 tohle ocenili.
  19. bbowling

bbowling Hvězda fóra

To je zase akce .... :wuerg::wuerg:

20. mamba54

mamba54 Stará škola

Tak ze sklizně všech ploch ....:oops: celých 35 kousků:oops:o_O, jedna plocha plná stromů a pak docela dost kolem každé plochy:eek:, ale většinou stromy xxl

bursuk59, Trepifajksl a maribeja tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.