Ovocný trh (1.11. - 3.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 31/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ovoce bohužel není na prvním místě Nejlepší je nastavit to takto [​IMG]

k.vitek, matlafous123 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  2. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak lážoplážo (čtenář čte: vzhledem k tomu, že akce střídá akci, nedostala tato akce ode mě přednost) ...jsem naházela zázračné ovoce a získala nějaké mince... jsem na stavu 300
    a
    vymýšlím, co teď. Buď koupit v Rama obchodě:
    a) 200 SK
    anebo
    b) syslit ještě nějaký čas a dosyslit na 500 mincí a koupit Kouzelný strom.

A teď, babo, raď :music:

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, radí dědek ,-) SK prošustruješ, navíc se dá umlít ve mlýně, je jako odměna... kouzelný strom je stálice a navíc dává při akcích padátko (většinou) ,-))))
    bral bych kouzelňák pokud ho nemáš, jestli ano tak klidně SK

matlafous123 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  4. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

k.vitek.. kouzelných stromků není nikdy dost - navíc sk můžeš koupit v limitované nebo standardní sekci - u stromku bych se bála, že ho můžou stáhnout z nabídky - tak radši šetři

elbedna, matlafous123 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Hodila jsem tam 160 zlatých jablíček, tedy velký vklad a tím jsem skončila xD rychle hotová akce těsně před koncem

karbar tohle ocenil(a).
  6. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

kouzelný stromek je sice stálice, ale jeho ekonomický přínos není na rozdíl od JC nijak přínosný, pokud se ovšem nepočítají na stovky a před akcí si nevymlátí parky
    [​IMG] to kdybych točila mrkev, tak vydoluji víc. Kromě jablíček jsem dodala i plody z Bahy, stejně jsou stále opomíjené, tak proč si za ně nedopřát třeba bedny s nářadím:)

DANKA722 a babako tohle ocenili.
  7. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Měla jsem 44 zázračného ovoce. Chtěla jsem ho dodat těsně před koncem akce abych směnila co nejvýhodněji. No a dnes jsem na ten konec vesele zapomněla, takže ovoce se mi ve stodole válí i nadále. A to jsem na farmu lezla i přes den.
    -.-

Tuhle akci jsem od začátku zabila. Účastnit jsem se aktivně sice stejně nechtěla, ale proč nezískat zadarmo nějakou minci z toho co samo napadá. Snad mi příští akce půjde líp.
    :music:

k.vitek - já si mince šetřím, přijde mi, že nám je teď RT nějak podezřele často a velkém cpe. Určo budou brzy potřeba.

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Prepperka - vítej do klubu. Taky jsem dodávání pořád odkládala a najednou koukám jak vrána, že akce skončila xD
    Tak holt zase někdy příště ;)

Prepperka a MatysekKamilek tohle ocenili.
  9. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Tak jak koukam ja na neho zapomel uplne xDxD

Prepperka tohle ocenil(a).
  10. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

k.vitek:
    Ahoj, já jsem si pořídila kouzelný stromek. Ne kvůli padátkům, ale protože se mi moc líbí. Kvůli padátkům by jsi jich musela mít na ploše víc...

kiki2305, Pitrýsek47 a matlafous123 tohle ocenili.
  11. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Akce byla ukončena a a akční předměty vyměněny za BZ, TBZ a KR. Proto toto vlákno zamykám.

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.