Ovocný trh (1.11. - 3.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 31/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Chyba v akci Ovocný trh

Akční padátko Zázračné ovoce nešlo dodávat jako protihodnotu - chyba je opravena - zrestartujte hru.
    A kouzelný strom již dává Zázračné ovoce

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Skali, a kde vezmu ty zasmolený zlatý jablka? Nemůžu je najít, resp. nevím, jak je dodat. Jo umím číst a restartovala jsem všechno.
    Mám jich celých dvacet, když půjdou dodávat, tak budu za vodou. :p

Naposledy upraveno: 1/11/17
    matlafous123 tohle ocenil(a).
  3. polacka

polacka Baron fóra

No akční padátko nešlo dodávat, ale to je fuk. Stejně nepadalo a dokonce nepadalo ani z kouzelných stromů. Tak žádný stres.

marketka47 a kiki2305 tohle ocenili.
  4. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Ještě že jsem ve dvě hodiny nebyla doma z práce.Určitě by jsem všechno bez podívání sklidila hned.Tak jsem dnes ráda,že dělám až do tří hodin.ale jenom dnes!!!;)

5. Skali

Pechfóglová - od zázračného ovoce nečekej zázraky ;)
    Mám jich ve stodole 19. Asi to bude tím, že na ovocný trh dlabu, bo pěstím květenu - ten bonus +1 do stodoly (z polí) z tykvového kalendáře je pro mě zajímavější :D

Naposledy upraveno: 1/11/17
  6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak jsem dodala zázračné ovoce, dost dalšího dodala, 8 korunek jsem získala a budu kácet stromy, protože zítra začíná další akce a ta je pro zajímavější než ovocný trh. Přeji fajn hru a myslím, že se vůbec nepovedlo dát vedle sebe dvě akce závislé na vypadávátkách, můžete říct, že se mohu dodávat i ostatní plody, ale dožínky se blíží, tak nebudu riskovat, že bude stodola poloprázdná. Pěkný večer.;););)

Prepperka a marketka47 tohle ocenili.
  7. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Dík - ok, jenže přesně v 15h byla údržba .-(

Prepperka tohle ocenil(a).
  8. Alexandria1

Alexandria1 Aktivní autor

Řeší, řeší.. a co nám to pomůže, když čas docela rychle utíká. Myslím, že tohle všechno, mělo být vyřešené, než začala akce a né, když už akce probíhá:(:mad:

marketka47 tohle ocenil(a).
  9. dasah53

dasah53 Rádoby autor

Ze začátku dobrý a pak se to zvrtne v loupež -:)....:(

Michalka8383 tohle ocenil(a).
  10. Skali

Alexandria1 - domnívám se, že tato akce není o zázračném ovoci, nýbrž o dodávání plodů ze stodoly. Těch pár "zlatých jablek" asi opravdu nikoho nevytrhne. Dodej místo toho jabka 10 třešní a máš po problému - nebudeš se muset rozčilovat, že nemáš kde pěstovat plodiny.

11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Mně vypadlo a dárky teď z xxl stromů 20 ZO.... tj za minci a kousek....
    Mimochodem, koukali jste, že zdražení pomocníků v akci je "pouhých 16Kč?" a ne 80,- jak někdo plašil?

12. ašada01

ašada01 Titán fóra

Tak stromy na plochách moc dlouho nevydržely. Zítra začíná pěstovačka a bude se bourat.

13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Už jsem poněkud ostražitá, když se hudrovalo, proč královna rozhazuje mince, proč jsou v odměnách mince ,proč...raději mám přece jen vyšší zásobu, protože co kdyby? Jablíček díky pozdní sklizni něco přes třicet, ale přidám nějaké grepy [​IMG] a pak dle uvážení, do topky nejdu a ani na ní nevydělám, stačí mně co si vydělám během roku:)
    Matysku, neplašil, původně to tak bylo a proto jsme očekávali zdražení minimálně o 30% u všeho. Bylo to mile překvapení, že se jedná opravdu o menší úpravu. Kombajny jsem do zásoby nekupovala, ale nějaké floreny pro strýčka jistotu ano, tak jsem sice moc neušetřila, ale chvilku mám vystaráno:)

14. mituli

mituli Polobůh fóra

Poslušně hlásím,že zlatá jabka stále nejdou dodávat o_Oahoj pajdo361,omlouvám se už mi to fakčí(kázalo se mi v dodávkách,já ukazovala na ten košík u kozla)dík na blezkovou reakci:inlove:

Naposledy upraveno: 2/11/17
  15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Mituli,

prosím co myslíš zlatým jablkem? Zázračné ovoce mi dodat šlo.

mituli a MatysekKamilek tohle ocenili.
  16. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Toz tolik k teto ehm akci:
    Vypadnuvsi ovoce stacilo za 2 dny na stredni vklad, cili 3 mince a tim koncim, tva Mana, plody nedam! -.-
    Hodnotit snad radsi nebudu, pac na to by mi nestacila skolni stupnice :p

17. mituli

mituli Polobůh fóra

Ale no tak,bud´dám nebo nedám-tady netřeba žádný komentář;)

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jinak, Pajdo, já tomu taky říkám zlatá jablka, protože se jim to podobá (na rozdíl od jablek Hesperidek, což byly, jak se nakonec ukázalo, pomeranče, o rajských nebo zemských jablkách nemluvě).

Y_n_O, kiki2305 a matlafous123 tohle ocenili.
  19. saamik

saamik Zelenáč fóra

prosím, stále mi nejdou vložit "zázračné ovoce" co dělám špatně?? pro vložení jen možnost baha plody a plody stromů, opakovaně jsem restartoval a stále nic

20. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

saamik Najdes je pod obojim (jak pod baha plody, tak pod plody stromu)... bud poradne koukej nebo zadej do vyhledavaciho okenka prvnich par pismen toho, co hledas).

lase2 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.