Opeřený kocour I - III (2.8. - 1.9.2024)

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 1/8/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. minnie30

minnie30 Stálice fóra

tak prvé časti som splnila, bohužiaľ, túto nestihnem, nemám dostatok padátok, aj ked som dala lablab skrátený, aj čajot, chýba mi 78 , čo je dosť.

14087 tohle ocenil(a).
  2. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Uf uf, tak jsem to stihla. Přes noc jsem dala lablab, překvapivě z něj vypadlo 130 náčiní. Pak jsem na pole šupla kmín kvůli poslednímu úkolu, a z něj dopadal potřebný zbytek. Dokonce ještě nějaké náčiní zbyde. Přijde mi, že dnes se padátka z polí sypou mnohem více než předchozí dny. Proto, kdo ještě plníte, nezoufejte, naděje je veliká. Škoda že už nemám volné dárky abych vám všem pomohla, moc ráda bych.

PS: Děkuji moc a moc kutilka70 za rady i pomoc. :inlove:

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

roboke - ahoj, nástroje na vykopávky lze zakoupit v koších - Kôš 1 Opereného kocúra III anebo Kôš 2 Opereného kocúra III
    Bližší info najdeš ZDE

bačkora85 a lacrima tohle ocenili.
  4. roboke

roboke Zelenáč fóra

Skali, ďakujem za odpoveď. Viem, že sa dajú kúpiť košíky. Takže čisto za floreny bohužiaľ nie. Lebo mi chýbajú len 3 nástroje

5. Midori_88

Midori_88 Pisálek fóra

Tak nakonec jsem to přece jen stihla. :D Ale bylo to opravdu na poslední chvíli.

6. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

u bosorky to vyzeralo biedne no nakoniec aj ona to stihla :music: Ak by niekomu chybala dekorka do stonku tak sa prihlaste ked bue OaD

Naposledy upraveno: 3/9/24
  7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahojte, kocoura jsem včera dopekla na čajotu s urychlovadly. Ne mého Greeda, proboha, to ne, ale toho malovaného. Pak jsem ještě musela splnit neoblíbenou časovku , stihla jsem, ale už jsem nepodala hlášení, páč jsem musela zas, sedmý den, do procesu :)

8. 14087

14087 Dozorce fóra

Já tohohle kocoura nedostihla :( to mě mrzí.. ale už na štěstí mám dobrou duši na OaD :)