Opeřený kocour I - III (2.8. - 1.9.2024)

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 1/8/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já budu kocoura pařit a opékat i zítra, Vehikl nespolupracuje, místo bonusů mi dává nepotřebný materiál.
    A chudák nenakreslený kocourek se paří a peče i u mne doma, nechávám zapnutý ventilátor v koupelně, tam jsou kachličky, leží tam jak placka a občas vystrčí fousek a jde se najíst nebo napít do toho vedra, co je v pokoji.

2. misacorleone

misacorleone Zelenáč fóra

Mohl by mi někdo poradit kde seženu Pyramidový hlavolam? Kocoura mám dokončeného ale nikde není

ღSisinkaღ a 14087 tohle ocenili.
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak ještě poslední dekorku a kocour i stonek budou komplet:p;)

5. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Tak aj bosorka to ma za sebou,Ks sa nad nou zlutoval a dal jej tiez 2 X 100% :music: To sa to potom pestuje ;)

6. Y_n_O

Dnes se Vehikl umoudřil, dal 100% a 2x +1. Kocour hotový, jdu se věnovat druhé akci, tam je těch rostlinek ještě potřeba hafo :)

7. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Hezký večer, na pokračování víkendovky jsem zapomněla jako na smrt. Akci jsem "objevila" až dnes ráno. Nejdříve jsem se vyděsila, že už druhá část běžela minulý týden, to bych byla totálně v ***. Nicméně v tomto směru bylo vše v pohodě. Výpočty vypadaly OK, tak jsem zbourala plochu na Baha a jala se rozpěstovávat. První dvě otočky jsem dala se SH a vrtulema, další jen s MJS, vodou a bonusem. Bonus jsem musela použít vlastní neb KŠ mi nadělilo leda žlutý kravín a žlutou oslí stáj (fakt to jsou odměny za PL?!). Odpoledne byla akční napěstována, ale ouha - zazdila jsem časovku. SH to spravilo. Výsledek? Mám hotovo. Jen si musím poznamenat třetí část neb tam jsou padátka a to by bylo fakt špatný.
    Takže konec dobrý.
    Hezký večer.

8. kytka50

kytka50 Expert fóra

Od 30.8-6.9. jsem na dovolené a tak mě poslední dekorka do stonku uteče.Budu doufat že při O+D půjde sehnat a když ne tak mám smolíka. Přeji všem zdárné dokončení akce.

Prepperka a lacrima tohle ocenili.
  9. Y_n_O

Poslední část akce s vypečeným kocourem bude hodně akční, společně s hledačkou. Dali nový jackpot na kolo, takže kdo neuloví bonus hned na začátku nebo v pátek, má smolíka. Já určitě budu patřit mezi ty šťastné, co nic nevytočí 8)

10. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Y_n_O - ono se tentokrát nic nepěstuje, jen se sbírají padátka. Takže kolo štěstí ať se točí jak chce, hlavně aby kohoutky povolili naplno a padátka dopadala co nejdříve. Archeologického náčiní bude třeba 550.

Jen jsem tak nějak nepochopila rychlé výrobny v tuhle dobu, kdy na baha budou nutná padátka a na hlavní začala akce. Už minule jsem rychlé výrobny vynechala, a teď je zase dají na začátek, který si u akce nemůžu dovolit vynechat. Proč je nedávají na konci, kdy už každý ví jak co stíhá?

lacrima, bačkora85 a kutilka70 tohle ocenili.
  11. Y_n_O

Prepperka, o kole je to furt, otočit plodiny pokrácené produkty, aby to dopadalo. Alespoň já to tak mám, protože moje Baha je na padátka zakletá xD

lacrima, bačkora85 a Prepperka tohle ocenili.
  12. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Ahoj. První sklizeň :)
    Neurychluji, pojedu pokrácený lablab a ono to taky napadá :music:

13. mama524

mama524 Zelenáč fóra

Nevím nevím, z jedné plochy cca 550 padátek za cca 60 hodin, to je na padnutí. Uvidíme, kdo z koho.

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

15. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Tak já zatím takto ;)
    Ranní sklizeň lablabu a bude hotovo :music:

16. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Mám 30 ks náčiní tím nevykutám ani brambory natož kocoura.

17. burds

burds Titán fóra

Akce celá hotová

18. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Hotovo :)
    Přeji všem krásný den :inlove:

19. kocieva

kocieva Velmistr fóra

Pěknou sobotu všem. Nespěchám, času dost, zbytečně se mě nechce kropit SH, podle mým propočtů zítra dopoledne sklidím
    saguro a padátka budou, ale nevím, jestli se mě bude chtít jít do toho kmínu (jsou tam ale dvě bonusové bedýnky), tak to si ještě rozmyslím.

20. lacrima

lacrima Titán fóra

Přeji pěkné poledne všem vespolek [​IMG]a pohodový celý víkendík.
    Opeřený kocourIII dopečený ;)
    P.S. Tentokrát jsem ho upekla na Pobyšce :D