Ohromující nálepky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/8/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Ohromující nálepky ::..

Minimální level: 3

Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ.
    Pro zobrazení FAQ lze rolovat dolů v tomto tématu. Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ nebo vstup do diskuze stačí kliknout na požadovanou část FAQ.

Naposledy upraveno: 27/8/24
    babina51 tohle ocenil(a).
  2. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Zajímavé. No uvidíme jak to bude v praxi :music:

3. bačkora85

bačkora85 Veterán fóra

Ahoj, souhlasím s kutilka70 ... vypadá to zajímavě ;). Uvidíme ve čtvrtek, až se akce rozjede :). Pročetla jsem v rychlosti, tak si to pořádně pročtu ještě jednou v klidu, jelikož z toho mám zatím hlavu jako jelen :D. Ale půjdu do toho, vyzkoušet se má všechno ;)

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hm, kdyby raději dali nějakou šanci úpravě trhu... Nálepky jsou ohromně důležité. A kvůli tomu deaktivují pirátskou zátoku. Já jsem tam sice nikdy nenakupovala, ale vím, že spousta farmářů tam získala zajímavé věci.
    Mno, nebudu dál brblat, stejně nic kupovat nebudu, i když jsem sběratel. Kdo chce, tak novou atrakci využije...

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zatím jsem tak akorát ohromen z cen balíčků ohromujících nálepek!xD:wuerg: To je tedy ohromné!:cry:
    No,myslím si ,že půjdu opravdu pomalou cestou!8)

6. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

No ja som to len tak preletela ale asi mam v tom bordel :wuerg:No nic uvidime ked sa akcia rozbehne snad sa mi rozsvieti a pojde to xDxDxD

7. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

No bude to průzkum bojem, protože z toho nejsem moudrej...:)

8. lacrima

lacrima Titán fóra

Ohromující nálepky , ohromující ceny balíčků :wuerg:... teda mě osobně to neohromilo ,
    ale zcela ochromilo , doslova paralyzovalo a prozatím tady sedím a čumím na to jako blboun nejapný :p
    Ten údajně hloupý nebyl, ale již vyhynul , ... tak jen doufám , že taky "nevyhynu " než tuto
    ohromující složitou novinku pochopím.xD

9. stěby

stěby Hvězda fóra

To je zase krávovina :wuerg:. Další část farmy, která mi bude totálně ukradená, stejně jako Alpy. Už to začíná být nějak moc macatý moloch.

10. kaolín11

Jen by mně zajímalo,jestli se to dá do konce vůbec stihnout?!? Tedy pokud pojedu lážoplážo (bez nákupů).o_O
    Naštěstí to vypadá,že tenhle herní prvek nebude mít na farmu (kromě BZ) velký vliv!

11. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Dovolím si shrnout pár bodů, které mi přijdou nejdůležitější.
    • Nálepky budou mít konečně využití. To bylo jedno z přání hráčů, které se mnohokrát opakovalo i na našem herním fóru.
    • Veškeré bonusy získané z alba jsou aktivní po celou dobu trvání sezóny. Na rozdíl od sezónních pohárů je tedy možné je využít kdykoliv.
    • Správa alba zabere řádově jednotky minut a není při ní potřeba na nic čekat. Dokonce je k dispozici i automatické zaplnění alba, které celý proces ještě urychlí.
    • Veškeré nepoužité předměty i vyrobené nálepky vám zůstanou do dalších sezón. Je tedy možné si je např. během jedné sezóny šetřit a u další sezóny si díky tomu aktivovat vysoké bonusy hned od začátku.
    • Předměty potřebné v albu bude možné získat i během akcí.
    • Plněním alba hráč získává kromě bonusů i další odměny. Tudíž dostanou odměny navíc všichni hráči plnící akce bez ohledu na to, kolik nálepek celkově nalepí.

12. anvan

anvan Dozorce fóra

Mno....budu muset přečíst ještě tak 6x, možná 7x....vůbec netuším, jakou zvolit strategii (pakliže nějaká zvolit jde)...nálepky teda použít, nebo šetřit...jaké budou bonusy příště...trochu se v tom nevyznám. Teda vůbec se v tom nevyznám.Takže opět vyčkám a uvidím...

13. kaolín11

Dob
    Zdravím
    Tomu 4 bodu nějak nerozumím.Jestli to chápu dobře,tak musím nejprve vyrobit žlutý nálepky,pak oranžový a nakonec červený. Tudíž se mi zdá,že je úplně jedno,jestli je budu vyrábět postupně.Stejně se mi vrátí do stodoly a můžu je použít znova.Asi nejlepší bude,co nejdříve otevřít ty červený a tak nějak tomu přizpůsobit výrobu žlutých a oranžových nálepek. Zbytečně nevyrábět navíc žlutý,abych neplýtval lepidlem.

14. Dob

kaolín na nalepení nálepky do alba potřebuješ nálepkové lepidlo. Pokud jich na začátku další sezóny nebudeš mít dostatek, tak můžeš mít v inventáři libovolný počet nálepek a stejně je nebudeš moci použít. Takže pokud jde někomu primárně o bonusy, může se vyplatit lepidla šetřit. Jinak se samozřejmě vyplatí průběžně lepit kvůli dalším odměnám, o které hráč, který nenalepí nic, přijde.

15. kaolín11

Jestli dobře počítám,je potřeba na nalepení 50 červených nálepek 300 ks lepidla! To těch 50 ks do začátku není zrovna moc povzbuzující!:wuerg:

16. Dob

kaolín jak jsi k tomuto počtu došel?

babina51 tohle ocenil(a).
  17. kaolín11

Nejprve nalepím 50x žlutá (1 ks lepidla na jeden kus),pak 50x oranžová (2ks lepidla na jeden kus) a pak 50x červená (3 ks lepidla na jeden kus)
    Nebo to chápu blbě ?!?
    A to si nejsem jistej,jestli to nebude potřeba ještě nějak vynásobit,protože odměnou je půlžeton! Čili žlutých a oranžových bude potřeba 2x tolik!!:wuerg:

Naposledy upraveno: 27/8/24
    modro.ocko22 a babina51 tohle ocenili.
  18. Dob

kaolín za každou nalepenou nálepku dostaneš polovinu žetonu.

Pokud bych chtěl umístit 1 červenou nálepku a veškeré žetony získat přímo z alba, tak to bude vypadat následovně.
    • Umístím 6 žlutých nálepek za 6 nálepkových lepidel. Za to obdržím 3 oranžové žetony.
    • Následně vyrobím 3 oranžové nálepky. 2 z nich umístím do alba za 4 nálepková lepidla a obdržím 1 červený žeton.
    • Následně ze zbývající oranžové nálepky vyrobím červenou nálepku a umístím ji za 3 nálepková lepidla.
    • Celkem tedy na umístění 1 červené nálepky potřebuji 13 nálepkových lepidel. 13 * 50 = 650 nálepkových lepidel.
    Pokud však budeš plnit akce, tak v nich budeš moci získat žetony přímo, což ušetří velkou část nálepkových lepidel i potřebných nálepek. A pokud máš dostatek nálepek z minulosti, tak můžeš v prodejním automatu používat pouze 1 minci štěstí a zvýšit tím svůj příjem nálepkových lepidel z něj.

19. kaolín11

Už sem to zkoumal několikrát a nemohu si pomoct,že je to celé špatnej vtip! Bonusy na rostliny a výrobny potěší snad jen začátečníky. Tolik potřebnej bonus na dekorace je samozřejmě až na konci,čili na jeho efektivní využití je potřeba sáhnout do měšce!
    Ty ohromující bedný jsou jako,aby hráče ještě víc vytočily ?!? Dám 3 mince,abych měl 70% pravděpodobnost získání opravdu zoufalý bedny!?!
    No,dám tomu šanci ještě zejtra až to spustěj.o_O

20. lacrima

lacrima Titán fóra

Čtu tam, čtu zpět ,... celé si to čtu zas a znova .... a takto nějak vypadám [​IMG]
    Prozatím jsem došla k ohromujícímu nepříjemnému zjištění , že snad poprvé v životě nerozumím psanému textu .
    Takže ? Inu, nechám to koňovi, [​IMG]ten má větší hlavu ... a zítra se uvidí ;)