Ohromující nálepky (28.5.2026 - 28.8.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/5/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Diké

Diké Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj alpenit
    Pokud jsou oranžové nálepky umístěné, už nepůjdou červené vyrobit. Musíš mít oranžové volné aby z nich šli červené vyrobit.

EDIT: Nicméně oranžové nálepky nemůžeš vyrobit jelikož nemáš oranžové žetony.

Naposledy upraveno: 1/6/26
    lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím
    Včera jsem si vytočil v automatu 3 nálepky.Dvě se zobrazují v pohodě,třetí ne!
    Po najetí do prázdného pole se objeví okno:

Jinak tedy musím říct,že problém s popisky nálepek trvá delší dobu! Našel sem tyto,ale možná jich bude více:
    Prosím o předání výše!
    Předem díky!

-Jara05-, evinana a Astraia tohle ocenili.
  3. alpenit

alpenit Pisálek fóra

tak jsem zase blbe pochopil ten postup ....myslel jsem ze musim udělat vše oranžové abych mohl udělat červené
    jako jsem udělal komplet žluté pak oranžové...
    jinak díky

4. Diké

Diké Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ano alpenit, udělej oranžové, ale neukládej je a poté můžeš vyrobit červené a uložit je, musíš mít ale dostatek oranžových a červených žetonů.
    Není zač ;) pěknou hru

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  5. alpenit

alpenit Pisálek fóra

Další album se zpřístupní po umístění dostatečného množství nálepek do předchozího alba ...popis faq

ted to chápu ale neni to jedmoznačně popsané ve faq

-Jara05- tohle ocenil(a).
  6. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj alpenit,

treba sa riadiť podľa ukazovateľa v hre, šípka znázorňuje, kedy otvoríš oranžový album, zároveň získaš informáciu vo vyskakovacom okne a tiež zmizne zámok
    upload_2026-6-2_14-42-35.png upload_2026-6-2_14-48-52.png

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.