Ohňostrojový spektákl (27.12. - 2.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/12/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Ahoj, jsem na tom stejně, no co, původně jsem chtěl tu dekorku z radnice a mrkvojabko z pyramidy:), a jak to dopadlo? Hrnu akci bez bonusů, bo v kalendáři jsem to taky odklik hned, a +z polí nebo 100% do stodoly mi kolo ne/štěstí taky nedalo, pokaždý se zastavilo vedle xD, no nerozštípaly byste ho? xDxDxD, nebejt malovaný, už je z něho vrtulník xD
    Momentálně mám hotovou radnici, kousek pyramidy a kousek mlýna, padátek mám asi na celou akci a něco navíc, zato stojím pořád na akční :cry:, ovšem SH další neobětuju, ne a ne :music:
    Při pročítání fóra jsem se dočet o hadech, no fíha, jdu chystat "hadice" snad se mi do šestnáctého povede něco nachovat -.-, pochybný řádek z BZtkama asi půjde k ledu, KFC musí počkat, bo moje "vybíravost" si žádá přípravu na tu akci s hady ;) U nás na trhu chcú za jednoho hada bezmála sto klacků, a za keramiku to samé, krmivo 60 000/ks:cry::wuerg:
    edit: Y_n_O: u mne hadic "jen" stovka :sleepy:, no což, už mám předchystáno, jakmile "dojede"hledík, jdou klece na plochu, k tomu jedna otočka, oboje s kuklou a mělo by jich být hned o 360 kousků víc ;), do šestnáctého ještě párkrát a to by bylo aby nebylo ;)

Naposledy upraveno: 29/12/18
  2. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak na našem trhu jsou hadice taky těsně pod 100 tis., krmivo těsně nad 100 tis.xD Vyhazovat grošíky nebudu (nevlastním červený chlívek, takže pro mě je to prašť jako bouchni), těch mých skromných 550 ks musí stačit. A když ne, taky se nezhroutím ;)
    Ostatně, vždycky je můžu střelit a napakovat se :)

Abych nebyla OT - třísek je habakuk, hledíky taky utěšeně přibývají, korálice se stále potácí ve žlutých číslech. Asi to bude tím, že ji dávám jen na noc, ale i bez bonusů bych ji měla napěstovat včas. Ovšem nějak jsem zapomněla, že z nich ještě musím namlít ty rachejtle a to chvíli potrvá :p

3. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tak ja som tiež bonus odklikol ešte v ten deň a teraz iba s otvorenými ústami čítam,ako sa tu podaktorí predbiehajú,že majú hotovo! Ľudia nebláznite,mne ešte chýba po 9000 z každej akčnej!!!:cry:Padátka už mám,ale ako dopestujem,neviem.Z kolesa som bonus +1,alebo 100% nevidel pol roka!No,čo bude to dám.

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

radyn.m: sem to skoro spočítala; když mne už chřipka nenechá prospat žádný budík, než půjdu druhého ledna ráno do práce, budu mít hotovo. Teď jsem pár dnů prospala klidně celou sklizeň, budík nebudík - neslyšela jsem ho, noco xD SH taky neobětuju, protože nemám... xD Jo a hadice už se svíjejí v Bahapaneláku, musím to domnožit, abych nemusela nic kupovat, mám jich málo, necelou pětistovku, co bylo nachováno, zase sežraly úkoly, kde jsem dostala SK nebo SH :) Ale to pude.

kiki2305: anakondy se chovají po jednom kuse, jen s rozdílným časem, v základním teráriu, v teráriu se zlatou ohrádkou C+ nebo C++. Červená je výrobna keramiky z jakési dřívější akce...

Peto121: klíííd, nádech, výdech, však je čas...

5. Mkuře

Mkuře Vážený autor

zdravím všechny u mě už jen 23 velkolepých petard do konce...to vypadá nadějně :p

6. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

na mé farmě stav mlýnu je takový 0 -23 -40, zaměřila jsem se prvně na poslední stavbu, jsou do ní potřeba obě rostliny ;), tak snad to stihnu, před odchodem do práce dám koralici, a pak se uvidí dle času

7. -Elcondor-

-Elcondor- Pisálek fóra

• Nepiš více příspěvků pod sebe. Pokud potřebuješ ještě něco dopsat, použij tlačítko "upravit" - příspěvek se otevře a ty tam můžeš dopsat, co potřebuješ. Děkuji Skali
    Dobré ránko všem. Mám hotovo,akorát mi nejde aktivovat stonek....že prý nemám dekorace v inventáři. Má s tím také někdo potíže???? Všem přeji zdárné dokončení akce.

Ještě jednou dobré ránko. Záhada vyřešena. Na vojně se používalo heslo: Aktivní blbec je horší jak třídní nepřítel. Tak to bude den...:) Já si je aktivně šupnul na jinou plochu....Moje nervy.

Naposledy upraveno moderátorem: 30/12/18
  8. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Domleto posledních 9 petard a ještě padátka zbyla. K rychlé akci tentokrát pomohly bonusy +1 z kalendáře, 2x +1 z Kola štěstí a ještě 100% na 24 hod. Den a půl jsem sklízela 7 kusů z 1x1, tak to šlo opravdu rychle. Lístky jsem protáčela kvůli jejich využití, mám v liště spoustu beden, které je dávají a nechtěla jsem je už štosovat, tak nezbylo než točit a točit.
    Taky mi to perfektně vyšlo na pomocníky; zakoupené na prosinec končí dnes večer, nové pořizovat už nebudu. Chci definitivně skončit. Možná ještě párkrát vždy před koncem měsíce kouknu na přehled akcí, pokud bych si nějakou z nostalgie chtěla střihnout, ale pravidelné ani nárazové hraní už ne. Už mě to fakt nebaví.
    Tak se tu mějte báječně, Mája

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ahoj Májo, vyšlo Ti to i krásně symbolicky na konec roku - něco končí a něco nového začíná :) Měj se taky moc fajn a když budeš nakukovat, stav se na kus řeči ;)
    Y_n_O: Aha, díky, to jsem nevěděla. Z chovatelských akcí i úkolů mi toho dost ušlo (neboť mě nebaví :p), tak jsem myslela, že zdatnější získali kdesi i červené terárium.

10. vrbovka

vrbovka Aktivní autor

Tak se taktéž připojuji k těm co po dopolední sklizni budou mít splněno ! A je to díky tmu, že jsem si vytočila 2x 100 do stodoly. Takže jsem sklízela po 10 ks z jednoho políčka. To to jinak přibývá, Takhle brzy jsem ještě nikdy splněno neměla. Hezký nový rok a hlavně hodně štěstí a zdraví. :D

11. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Hezkou předsilvestrovskou neděli. Za tři hodiny naposledy sklidím a budu mít taky hotovo. Já jsem tedy měla pole 1x1 všude, kde se dalo pěstovat, abych měla rychle napěstováno. Včera večer jsem polovinu ploch zase zastavěla výrobnami, chlívky a stromy a nechala jen potřebné na dopěstování krátké akční. První den jsem vytočila na KŠ bonus +1 z pole, potom se mi už vyhýbaly. Gratulka všem, kteří mají splněno a ostatním držím pěstičky.

12. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

Omlouvám se ale jdou někomu otevřít poslední 2 dárky z kalendáře, když máte všechny okénka otevřené? Díky

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

pinda-ada určitě máš nějaký dárek s + skem, mě se to tentokrát taky podařilo xD a to proto, že jsem ráno před prací spěchala sklízet s mazlíky, nebo tam spíš zapomněla jít .. už ani nevím :p a další dny jsem si toho pluska vůbec nevšimla, protože jsem to už neprohlížela ... každopádně to byla moje chyba a doplatila jsem to floreny :oops:

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jeste dve plochy na dlouhou kytku a je to... akorat jsem dal zase kratkou, sila zvyku, ale v pohode... tak ted to spravne hodit do mlyna, dve stavby jsou komplet a na treti teprve zacne makat...

Vypadavat ma 280 trisek/den, v tuto chvili ma byt 788 (nebo chybet 892 ), mam 2961 (chybi 0 ), mam 176% hotovo.
    Stav hlediku : idealne 9446 kusu (3360/den ), mam 20019 z 20160 (99% ).
    Stav koralic : idealne 7871 kusu (2800/den ), mam 15314 z 16800 (91% ).
    Zatim uplynulo 46% casu, zbyva 76 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn na 3* 42 kusu pro akci, celkem cca za 8,4 hodin.

jindrasofr, radyn.m a Honzulka05 tohle ocenili.
  15. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Už je to uděláno, už je to hotovo ....
    Jen ten závěrečný ohňostroj mě zklamal, kraťoučký a téměř okamžitě ho zakrylo okno s odměnami.

pinda-ada - tvůj způsob vyjadřování přesně koresponduje s tvou přezdívkou.

Edit - vidím, že to radši smazala

Naposledy upraveno: 30/12/18
  16. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Safra, zase mám zpoždění! Chybí mi ještě 2941 korálice, ale to vyřeší noc. A hledíku 9200 kousků, to vyřeší bonus z kalendáře, který jsem si pečlivě schoval. Padátek mám, že bych už také mohl stavět sirkové městečko. Hledík jsem pěstoval jen na farmě a ještě mi ani nenapadlo vytrhat stromy a chlévů jsem dal pryč jen 7 kratších. Vždyť na šest dnů stačí 390 políček(mám jich o něco víc, neb se mi s tím 6 dnů nechce frcat). Ostatní chlévy zdobí i nadále můj resort a vyrábí hnůj a tolik potřebné zvířectvo.
    Krákorko - to je ale škoda, že to vzdáváš! Vždyť stačí na farmičce spustit odpočinkový režim. Velká pole s expertními rostlinami, okolo stromy, sem tam proloženo zajímavými chlévy a sklízet jednou denně nebo 2x, podle chuti. Samo, také to jde jednou za týden... Tak se u nás tak jednou za nějakou dobu stav! Ale né rok, jó!
    Na to jsem se chystal po stovce, to byl můj sen. No, než jsem se doškrabal, byla už dvoustovka. K té mi rovněž něco chybí a už je tu nekonečno...

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

ašada01 xDxDxD to ti teda mockrat dekuju - naprskala jsem si kafe s cukrovim do klaves xD
    Jo a ohnostroj si muzes pustit znovu - staci vlezt zpatky do akcniho okna ;)

Btw zamestnavam akci jen Bahu - na farme mam dulezitejsi veci na praci, takze mi zbyva dokoncit celou stavbu se stonkem.

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

pinda-ada ... no to máš těžký ... jak by k tomu přišli ti, co poctivě dárky klikají a já sama se mezi ně celé roky počítám ... no tentokrát jsem to nějak odflákla a trest mě neminul xD Nejde o život a pár florenů získáš levně a třeba takto kupuji FL na den Mega BZ za 3 kč

A abych nebyla mimo téma, z přepěstovaných rostlinek jsem namlela ještě nějaké rachejtle, které vyměním [​IMG] nebo si je mám nechat raději na silvestra? :p

P.S. Jejda ..... to vypadá, že trpím samomluvou, sama se sebou xD snad to není ponorka ... no mazat to nebudu.
    skali díky ... sem se lekla, že nepůjdu zítra do práce, ale spíš na lékařskou prohlídku o_O

Naposledy upraveno: 30/12/18
  19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

ašada01 - ona ne, to jsem zakročila já.

MatysekKamilek, ašada01 a evainfo tohle ocenili.
  20. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Ovce přišli na pomoc u pyramidy se to začíná rýsovat celkem dobře už stačí vyrobit jen 27x hřmění a pyramida stát bude

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.