Odysea na dobrou noc (10.4. - 16.4.) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 9/4/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nic si z toho nedělej, já už jdu taky do finále a pořád si ještě nejsem jistá, jestli jsem pochopila princip a pravidla.

2. scorpius50

scorpius50 Pilný autor

Mám pocit, že žádná akce nevyvolala tolik diskusí, jako tato :) Blíží se pomalu konec, tak ještě držím palce všem finišujícím..

Honzulka05, burds a anajavonuj tohle ocenili.
  3. davidson00

davidson00 Baron fóra

jana.zape - ahoj, do toho posledního křížku dole se dávají ty maršmelouny co ti vypadnou buď z galaktických bran nebo z kapslí, které sbíráš
    -

Honzulka05 a maribeja tohle ocenili.
  4. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

davidson00 děkuju moc, právě jsem to zjistila,je to zdlouhavý :sleepy:

Honzulka05, davidson00 a maribeja tohle ocenili.
  5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj - klikni tady Už zodpovězené dotazy (najdeš tam všechny odpovědi na své otázky) :)

Honzulka05 a zejdy66 tohle ocenili.
  6. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Ahoj všem, tentokrát i já tuhle akci chválím. Šla nad očekávání splnit bez stresu. dávám palec nahoru:D

7. 8erulenka

8erulenka Rádoby autor

Akce se mi líbila, protože jsem ji právě splnila a všem ostatním přeji totéž. ;)

8. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj všem;) tak mám také hotovo..

Skali
    Ahoj nevím kam napsat,nerada bych byla zablokovaná.. nejsem si jistá jestli se mi neobjevují znova bedny... může to někdo překontrolovat? díky kačenka5

maribeja a Honzulka05 tohle ocenili.
  9. Skali

kačenka5 - Ahoj, nevím jaké bedny ? Ale nejlépe asi napsat na herní podporu, pokud se ti něco nezdá. Popiš jim detailně "problém". Tady tvůj účet prověřit nemůžeme :)

Jak kontaktovat herní podporu

10. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Skali děkuji, jsou bedny co je spotřební zboží

11. Skali

kačenka5 - tam je spousta beden :D
    Zkusila jsem jich pár otevřít a vše se zdá být v pořádku - znovu se neobjeví. Zkus se odhlásit a znovu přihlásit. Pokud by to ani potom nebylo v pořádku, napiš na podporu, ju :)

12. malá.kočička

malá.kočička Pisálek fóra

První akční strom Galaktická brána jsem našla normálně mezi stromy, ale když jsem chtěla ráno zasadit nové tak tam nebyli, ale nebyl čas kontrolovat. Přišla jsem z práce a sebrala další dvě brány a opět nikde nejsou. Načítala jsem znova i se odhlašovala a čistila. Mám kontaktovat podporu?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  13. satelit

satelit Hvězda fóra

malá.kočička - Ahoj nic nečisti a mrkni SEM tam je vše co potřebuješ vědět.;) Musíš ty kapsle otevřít.Pokud jsi sebrala brány v nejvyšší fázy růstu,tak jsi dostala marshmallowny s nejvyšší protihodnotou.Brány po sběru zmizí.

Naposledy upraveno: 15/4/19
  14. Elis1947

Elis1947 Rádoby autor

Mi s těch kapsli nic nepadá. Jdu se ihned podívat do stodoly, ale bohužel, smutné

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  15. Skali

Elis1947 - Ahoj, asi bys měla ty kapsle otevřít - inventář - pod ikonou vázičky - záložka spotřební zboží (odtud je otevřeme - tlačítko použít, infookno nás bude informovat, co jsme z kapsle získali - gal. bránu nebo nějaký ten marshmallown )

kapsle.png
    kapsle01.png

Pokud ti vypadne z kapsle galaktická brána - najdeš ji v inventáři mezi stromy.
    Marshmallowny najdeš normálně ve stodole - např v kategorii všechno nebo v ostatních.

minnie01.png
    strom.png

Naposledy upraveno: 15/4/19
    scorpius50, spuntka a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Kačenko, jen mě tak napadlo... otvíráš bedny po pořádku, pak otevřeš bednu beden a jsi zase na začátku? Pokaždé si říkám , že je musím otevřít jako první, ale nemohu si nějak domluvit.... až pak si říkám, vidíš to, kdy by jsi ji sklidila jako první , tak ses nemusela vracetxD
    Každá akce kdy stačí sklízet kytku 2x denně zaslouží palec nahoru, trochu to komplikovaly kapsle, na začátku koupila 4 brány, přitom naprosto zbytečně.

17. mituli

mituli Polobůh fóra

Obě akce hotové:music::music:já sů tak dobrá:D:DY_n_O-nevařila,dědek měl pytlikačky a na hotel jsem hodila bobek;):pxD

Naposledy upraveno: 16/4/19
  18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

mituli, tys nevařila xD Tys jen hrála :)

19. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

já nehrál,nevařil a hotovej taky nejsem;)

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Beznoska: ty se máš... až na to poslední, s tím bys měl asi něco udělat... 8)

Honzulka05, mituli a scorpius50 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.