Odysea na dobrou noc (10.4. - 16.4.) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 9/4/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lustr2

lustr2 Pisálek fóra

Ahoj, poradite mi, co delam spatne? Pravidelne po 4 (nekdy trochu pozdeji) otevru "Kapsli s marshmalovny" a nic mi nikam nepribyva, ani galakticke brany, ani zadny druh marsmalovnu. Byla chyba tam tech prvnich 15 ulozit? Myslela jsem, ze se to nemusi dodat najednou, ale kdyz mam tak hned pripisu ...

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. frybka

frybka Pisálek fóra

hned v pondělí se na to chystám taky

3. martina19751

martina19751 Analytik fóra

lustr2...mrkni na prvni starnku diskuze, mas to tam dopodrobna rozepsane (zodpovezene dotazy), ty kapsle musis otevrit, spotrebni zbozi pod ikonkou vazicky
    vyskoci ti okno, co jsi dostal, bud galaktickou branu, tu najdes pod stromy
    nebo bonbon a ten najdes ve stodole

Naposledy upraveno: 14/4/19
  4. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

evainfo, Honzulka05 a *Kuliočko* tohle ocenili.
  5. lustr2

lustr2 Pisálek fóra

Ale na mne nikdy zadne okno nevyskoci ... delam to presne podle navodu. Jak myslite, ze jsem ziskala tech 15 marshmalovnu?

6. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

lustr2: ty jsi dostala za splnění 6. úkolu a v kompenzačním balíčku - udělej to, co ti radí martina19751 (otevři kapsle v dekoracích ve spotřebním zboží).

babako, Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

lustr2 - ahoj - domnívám se, že těch 15 marshmalovnů máš z těch 15 galaktických bran - 12 jich máme z odměny v 6. úkolu a tři máme z komp. balíčku.
    Teď musíš otevřít v inventáři ve spotřebním zboží nasbírané kapsle
    kapsle.png

Z kapslí získáš náhodně buď nějaké druhy marshmalovnů nebo Galaktické brány k zasazení na plochu.

8. lustr2

lustr2 Pisálek fóra

Diky, myslela jsem ,ze staci vyzvednout kapsli a rovnou se z toho neco ziska. Spatne jsem tedy pochopila navod. Takze dekuji Skali.

9. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Po poslední sklizni jsem zjistila, kolik mi chybí marshm.... v protihodnotě - 13.400 ještě potřebuju...takže ty, co "rostou" na ploše budou asi akorát. Jdu to spočítat.

EDIT: tak to, co mi teď roste, mi dá protihodnotu 9.000 b. Takže budu muset ještě sázet, až budu vyzvedávat Kapsle. Holt, mojí farmičce náhoda "přeje" a Marshmallow, které vyskakují z Kapslí jsou s protihodnotou 300 a 600 :p Kdeže já bych získala přímo Kandovaný za 1.500! Těch bylo jen 8 ks. (A 6 ks jsme, pokud jsem dobře četla příspěvek od Skali, získali v úkolu.)
    Takže, aktuálně 21.600 (+ rostoucí 9.000) / 35.000 ;)

EDIT2: Jo ahá (se nedivte, já už mám toho pracovního kolotoče v kombinaci se svýma 3 chlapama plné zuby -.- ), teď mi docvaklo... takže do konce zrání 7:21 hod., a proto je protihodnota menší... pokud nechám dozrát do konce, bude protihodnota 1.500 b o_O Oki, Kapsle už budu jenom sbírat.

10. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

takze druhy stonek doma to znamena akce hotova mysli zbylo ve stodole halda na plo3e jeste rostou galakticke brany nejak me zaskocil ten konecnejak brzo hotovy
    jeste zbylo ve stodole 4kandovane mela jsem jich tam 17 ani jsem to nevedela

11. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Tentokrát po dlouhé době pohodová akce. Napěstováno brzy, padátek dosti. gal.bran také. Díky RT!!!!!!!!

12. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Tahle akcička vypadá docela pohodově, ačkoli jsem ji začal jen velice, velice zvolna, a to jen proto, že se mi líbila grafika. Sadit pořádně jsem začal až včera ráno, bo jsem si pořádně nepřečet, že ty procenta BZ navíc jsou jen z určitých plodin :Da to jsem si "drbal" hlavu, co že se to lidem na těch stoncích nezdá :D. Njn, jeden stonek doma naprosto v poho, aj bez SH, vrtulí, a jiných vymožeností, jen s kombajnem a pidipoli s MJS. A kdyby náhodou ty bonbony na ten druhý stonek protihodnotou nevyšli, tak se nic neděje. Stejně je užiju jen čistě náhodou. Grafika super, padátka taky, počáteční výpadek jsem ani nezaznamenal, bo jsem dával relax, odměny ve formě hvězdiček užiju, ještě jich třeba do stromu hafo, jen ty stonky, ty stonky...., RT tam měli přidat aspoň nějakou tu bedýnku na překvápko..., ...ale žádný stres z velkého množství akčního, takže za mne za jedna.

13. Elis1947

Elis1947 Rádoby autor

Ahoj, tak tomu teda nerozumím, klikla jsem na vázu, měla jsem 6 kapslí, klikla na použít, a někam a nevím kam se mi to ztratilo, no prostě nevím kde bych je měla hledat, strom to není ? na těch 6 kapslí jsem zrušila stromy,že je tam položím ale bohužel někam se mi ztratily

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Elis1947, po odkliknutí kapslí by se ti mělo objevit infookno, co v těch kapslích bylo. Pokud jsi ho omylem odklikla, podívej se do stodoly v záložce "Ostatní," kde najdeš ty pěnové (ne)dobroty marshmallow, v jaké protihodnotě jsi je získala. :) Když to strom, tedy galaktická brána není...

15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tak vzácný řádek potřebuje i pořádnou ochranku:

[​IMG] ;)
    0

16. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Tak já nevím, asi mi to už vůbec nemyslí. Mám na ploše 12 stromů Galaktická brána - čekám až dozrají.
    Mezi tím jsem odklikla 2x kapsly, takže bych měla mít další 4 stromy ( na bonbony se mi neproměnily, páč ve stodole nic není, ani jako protihodnotu nemám co dodat), ale stromy taky nemám. Hru jsem restartovala a nic, prolezla jsem úplně všechno, asi mám stejný problém jako Elis1947. Poradíte někdo?

EDIT: Tak jo, nemyslí mi to:sleepy:, první stromy jsem měla z akce, a v liště jsem teprve našla neotevřené kapsle, takže už jsem doma ...chjo.

Honzulka05, malanek70 a Y_n_O tohle ocenili.
  17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Zasekl jsem se jako obvykle na padátkách. Zasazený mám nejdelší kytky, tak snad to do konce akce stačím nasbírat.

Protihodnotu na poslední "+" mám určitě, protože už jsem sklidil asi 20 těch Galaktických stromků a z kapslí vypadly nějaké ty maršmelouny, no a ještě něco nasbírám, takže čekám jen na ty padátka.

18. Lidus61

Lidus61 Perspektivní autor

Ahoj, prosím, kde najdu kapsle a z čeho se získají? Galaktické brány po sklizení zmizí? K čemu jsou kandované maršmelouny? Mám 3ks. Nějak tuto hru nechápu. Děkuji

19. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

Přes počáteční problémy po dlouhé době pohodová akce bez honičky. Za mě palec nahoru

Honzulka05, scorpius50 a evainfo tohle ocenili.
  20. jana563

jana563 Dozorce fóra

I když jsem původně dělat moc nechtěla,nakonec mi bylo líto čokosušenekk a tak mám hotovo.Jen je ta hra zbytečně překombinovaná.Pořád jsem někde něco hledala a to už v mým věku šlo hůř a podle reakcí na foru jsem nebyla sama.
    Jinak jo....akce byla celkem pohodová.Ta doba mi vyhovovala.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.