Odměny (20.1. - 23.1.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem BlackDragon, 20/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Která kategorie z následujících nejčastějších odměn potřebuje nejvíc upravit?

1. A: BZ

2.5%
  2. B: BBZ

28.6%
  3. C: krejcary

3.4%
  4. D: dekorace

1.7%
  5. E: řady na magickém stonku

11.4%
  6. F: nálepky

2.2%
  7. G: jiné

50.1%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Volil jsem jiné,ikdyž bych byl i pro více BZ.Kdysi nám RT sliboval přidání dalších slotů, takže bych byl pro, kdyby nám dali za odmněnu nějakej ten zlatej slot navíc.Klidně by ten úkol mohl být i obtížnější,aby se neřeklo ,že ho máme zadarmo.:)

Hrnkajda, silviec a -Pietro1976- tohle ocenili.
  2. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

hlasoval jsem pro G,. je jasné že jsou potřeba nejvíce floreny, o tom to přece je,

Hrnkajda a -Pietro1976- tohle ocenili.
  3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Add. volání po Florenech. I když Vás chápu, že je chcete dostávat bez reálných peněz. Ale je potřeba si k tomu uvědomit, že jakékoliv uvolnění placeného prvku hry musí zákonitě vyvolat tlak na jiný nebo na všechny ostatní placené prvky hry. Přesně tuto situaci je možné v současnosti vidět na případě SH, ZSH a UH. Tedy díky obřím stromům poklesl prodej tohoto prémiového příslušenství a tak stoupá tlak na nákup SK a tajemných sazeniček/stájí. Prostě to co chce hráč je v přímém rozporu s tím co od hry chce provozovatel a snaha vyhovět hráči podle mně tuto hru zabíjí. A to hlavně protože se vyhovuje hráči naprosto špatně.

AsDYxC, silviec a Iwuska tohle ocenili.
  4. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

Rozhodně možnost G.
    Jako pravidelný sypač do kasičky RT ani úbytek florenů nepociťuji (nějak mě to ani nenapadlo, dokud jsem si nepřečetla výše uvedené příspěvky, ach jo, RT má ze mě fakt radost).
    Všechny akce nakonec vždy plním, ale to nadšení se jaksi trochu vytrácí. Pořád je to hra a tak si hraju.

Pro konkrétně mou lepší motivaci bych si představovala, aby se omezily odměny ve formě TS, a zařadilo se několik konkrétních stájí či stromků. Nemusí to být úplné novinky, ale rozhodně by mě to neurazilo. Odměna v podobě méďů v aktuální akci je pro dlouhohrajícího hráče směšná, v liště jich mám nejmíň dvacet a nevytáhla jsem je už ani nepamatuju.

Dále bych ocenila zařazení nových a/nebo možnost získání starých receptů (s adekvátní alternativou pro ty, kdo takový recept už mají) - nemyslím zrovna MJS, ale např. langoš, čokolívanec, původní TGC recepty - to je něco, co si ani za floreny nemám šanci koupit a když jsem v té době ještě nehrála, tak jsem bez šance.

Vůbec by neškodilo, pokud by se v odměnách zavedly i třeba položky "řemeslná surovina dle vlastního výběru v počtu XY ks"

Myslím, že možností je dost, na farmě toho máme přece jen hodně, funkcí je už dneska nepočítaně, tak není potřeba, aby se stále dokola opakovalo pořád to samé.

Osobně by mě také oslovila možnost jakéhosi "obchodu". Za splnění akce bych získala určitý počet žetonů či čeho a v obchodě je mohla vyměnit za konkrétní položky - podobně, jako je to třeba u Renza. Dalo by se to docela dobře myslím odstupňovat i podle plnění v levelech atp. - v několika akcích to tak dříve bylo a myslím, že to mělo docela úspěch. Pak by si každý mohl vybrat, zda dá přednost chlívku, superku či novému receptu.

Tak asi tak...
    Omlouvám se modům, že to museli dočíst a sem a budou to muset reportovat dále a děkuju jim za to ;)

5. Dela76

Dela76 Aktivní autor

též jsem pro floreny

6. denich

denich Vycházející hvězda fóra

Hlasovala jsem pro G:) a me by se libila odmena v podobe +1 (diamantovy slot) na dobu treba jenom 2-3 hodin nebo i v podobě "kuponu" aby ho mohl kazdy pouzit kdy by chtel.

7. -(Katka)-

-(Katka)- Pisálek fóra

Ejhaaa, čože to vidím za anketu? Žeby sa pohli ľady a RT s tým chcelo konečne niečo urobiť alebo to bude len ďalší priekum trhu a nič viac?!
    Hlasujem za
    G. Ako každý hráč privítam FL. Veď už bolo aj vyššie spomenuté, že kino nefunguje, z TCH vyskakujú veci, ktoré už ani lišta neberie a z TS detto.
    Susedka
    PAPULA163 perfektne si to napísala, klobúk dole.
    Neviem čo to má RT za módu v poslednej dobe všetko mlieť v mlyne a chcieť šľachtence. Zase iba podnecujú kúpu Turba a SK nič iné v tom nie je. Pri tejto akcii mi písal sused, že plodinu ako tak by napestoval, ale nemá otvorené šľachtenie opíc lebo posledné Zlaté Banány minul pri predošlej akcii na aloe. Tak sa nad tým konečne v RT zamyslíte čo robíte!
    Osobne veľmi by som privítala, keby úlohy v hale kde idú veci z Baha dávali Zlaté Banány a nie hviezdičky, lebo strom má väčšinou každý plný a tie zvyšné stovky hviezd sú nám akože načo dobré netuším (a stále ich pribúda). Veď ešte aj ta sobia búda a stonka dávaju po 1 ks.

Verím,že naše slová a hlasy padnú konečne na úrodnú pôdu a príde zmena k lepšiemu.

8. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

Mně v odměnách chybí vyšší šlechtěnci - pořád se slzou v oku dojatě vzpomínám na akci Oxcar, ta byla dobrá. Nemusí to přeci být pokaždé, třeba jednou dvakrát za rok, ale při tom, jak se pořád přidávají další a další zvířata na šlechtění, tak by taková pomoc ke splnění úkolů bodla. Že by se proto méně prodávalo SK nemyslím, pár šlechtěnců je jako když plivne při té potřebě.
    Ocenila bych už zmíněné recepty, další sloty (ať na chvíli nebo napořád) a třeba možnost získat starší dekorace - ale za opravdu velké úsilí, ne skoro zadarmo jako se to stalo s žabkou pyromankou. No a pak jsou tu stromy a zvířata, co byly vyřazené z tajemných a nejdou ani koupit za floreny - to by zase mohlo bodnout nováčkům (noo, takový kouzelný strom třeba i mně :p). Prostě vždy jde najít takové odměny, které potěší - jen se opravdu snažit.

9. zuzas66

zuzas66 Pilný autor

ahojky. hlasovala jsem pro G: jiné. též by mohly být floreny, slot. kino nepamatuji kdy naposledy šlo. chtějí aby jsme kupovaly za reál. peníze ale očekávám za to slušnou lepší odměnu. myslím že tahle hra jede dost let aby věděly jak hráče motivovat ale zatím se to dost opakuje (akce).

silviec, Hrnkajda a -Pietro1976- tohle ocenili.
  10. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Můj názor je následující: Je naprosto jedno, jaké odměny budou, avšak pro mne je nejdůležitější, aby všechny odměny mohly být cca do půl roku od uvedení jako novinky k získání za čistě herní úsilí a um hráče, zejména ty, jejichž získání je závislé původně čistě na "náhodě". Farmerama by měla být hrou co nejvíce zohledňující zejména schopnost hráčů pěstovat, chovat, obchodovat a strategicky plánovat své akce.

11. Vefka1

Vefka1 Pisálek fóra

Zdravím, já jsem level 76 a mám ráda, když jsou odměnou tajemné stáje nebo sazeničky. Vždy mě potěší, když dostanu některý speciální strom. Vzhledem k tomu, že je ve družstvu spousta úkolů na speciální stromy nebo stáje, hodily by se mi některé navíc. Jak už tu bylo zmíněno, všichni zoufale potřebujeme banány. Než se člověk dostane na další úroveň, je to zdlouhavé a demotivující.

romana..73, Hrnkajda a -Pietro1976- tohle ocenili.
  12. Bunny-cz

Bunny-cz Rádoby autor

Ano G floreny.

13. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Můj hlas patří písmenku G.
    Ráda bych uvítala možnost získat recepty z minulých akcí,kdy jsem začínala hrát a tehdy byly akce pro některé nižší levely nesplnitelné.Ne pro neakčnost hráče,ale třeba proto,že byl v nízkém levelu a na danou výrobnu,či chlívek zkrátka nedosáhl.
    .. a pokud by se objevil nějaký nový receptík,proč ne ;) TS také potěší-je to překvapení (někdy za odměnu,jindy za trest),další slot, jak někteří zmiňují,bych uvítala také a možná by nebyla špatná akce pouze na BBZ

14. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

Kino které bude dávat slibované reklami,aby jsme mohli konečne hrou získavat floreny.

-Pietro1976- tohle ocenil(a).
  15. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Když sem nad tím přemýšlela , tak osobně bych byla o úpravu BZ, neboť teď je to např. nepoměr vůči BBZ, které teď krásně přibývají a s postupem do dalších levlů na Baha problém nemám, ale na farmičce bych tuto změnu přivítala.

Silwin a kaolín11 tohle ocenili.
  16. lena3576

lena3576 Pilný autor

Tak já jsem taky hlasovala pro možnost G.
    Brala bych něco jako retro odměny.
    Jak píše fujtajblinka, na prvním místě bych ocenila recepty ze starých akcí, které už nejdou získat (např. čokolívanec a jiné).
    No a potom by mohly být v odměnách TS, které už taky nejdou získat (např. postrádám kouzelný-modrý strom a při OaD nejde posílat)

17. mijinka73

mijinka73 Aktivní autor

Hlasovala jsem pro G v odměnách postrádám tak jako všichni ostatní floreny a zlaté banány, řádky do stonku bych vyřadila do doby než je bude možné sklízet kombajnem, začíná to být časově náročné než sklidím celý stonek.

Hrnkajda, .Večernice. a -Pietro1976- tohle ocenili.
  18. kva-kvak

kva-kvak Pisálek fóra

Jasně chybí floreny a zlaté banány.

Hrnkajda a -Pietro1976- tohle ocenili.
  19. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

určitě G-recepty se určitě hodí všem, floreny též a ještě by se mi líbilo dostávat nějaké žetony(Ramza)lístky(OD) nebo také turbo mlýn( v současné době akce na mletí)

20. babča2011

babča2011 Pilný autor

volila jsem G - nemám ráda v odměnách tajemné staje a stromy.Pěstovat kvanta plodin a pak získat švestku nebo výrobnu vajec není odměna, ale trest. Buď z nich vyloučit, to co se dá koupit za krejcary nebo odstupňovat dle lvl. Nišší lvl třeba medvěda vítají ( nehrají tak dlouho), ale můj osmý - hm. Víc by se mi líbilo v odměnách to, co píše Večernice. Budu vědět, co získám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.