Ochutnej sváteční sezónu (11.12.-17.12.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 10/12/25 v(e) 9:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

zdravím,to musím obě dodávat kakao či sendvič nebo mužu jen kakao na těch 113 her,,děkuji

-Jara05- tohle ocenil(a).
  2. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Vévoda fóra

Stonek je doma, tak ještě kousek a budu mít hotovo. Mince nic moc, ale dodělám akci určitě komplet, tak ještě něco vypadne. Rychlíkům gratuluji.

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

smoulinek123 - ahoj, můžeš dodávat klidně jen křečkovi Maxovi kakao - u křečka je možný zisk hvězdičkových mincí ;)

4. evinana

evinana Komisař fóra

Tak konečně díky této akci mám dudka který se mi stále vyhýbal. Vzala jsem za mince 3 ty stáje, dnes je dala na plochu a jupí, zadařilo se. :) Sice jen jeden, alespoň že padl

5. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

53 hrnků kakaa připraveno na zítra - max se konečně dočká hostiny

Ale už i u mě nastal problém s padátky (dneska jsem aktivoval bonus do stodoly a Jacky, kteří už mírně umírají, protože kolo nic nedá -.-)

Takže dneska jsem napěstoval fakt hodně, takže po sklizni za 3 hodiny dám na plochu asi něco delšího a zítra pokračujeme

6. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Skali a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  7. PampusikLenusik

PampusikLenusik Expert fóra

vyraba sa mi 75 hrncekom kakaa, na viac teraz nemam :) padatka samozrejme chybaju. o jednej nasadim zas dlhodobku (ak nezaspim :D ) a zajtra pomaly pokracujeme :) :) casu stale dost :) :)

Prepperka a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  8. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Mám napěstováno, zítra dám Maxovi zbytek a budu zbytek času pěstovat sladký jetel na DL a žlutý hrášek na hlavní - je u něj děsná spotřeba, ale chci ten úkol dodělat. Strom už dávno leží v liště, teď tam mám ponožkovníky. Vrtulky pro mou potřebu padají z beden.
    Gratulka všem, jimž křeček dal, co potřebovali. Mi ten dobrák popustil až v sobotu.

Prepperka tohle ocenil(a).