Obří vír (18.7. - 24.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Daluka

Daluka Pisálek fóra

Určitě pomůže,akce super, nic jsem nebourala a i tak to šlo zvládnout

Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ona to snad není okurková, ale honzulková sezóna, jak tak na to zrovna koukám....xD

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak to je dobrý zjištění,že de dekorka umístit do strašiparku!Škoda,že sem napřed nečet diskuzi. No nevadí 10 dnů bude muset vydržet v obyčejným parku.:)
    Jinak si myslím,že poslední rok-dva je to na fóru ohodně volnější ,než v minulosti.Kolikrát koukám jestli jsem ve správným vláknu a ještě pořád na farmě.o_ONa druhou stranu, očem by se pořád psalo.Byla by to nuda ,číst jen těšící se příspěvky na akce.

4. Baroland

Baroland Ikona fóra

Xenie,mě to dnes pomohlo.V pátek jsem ji zapoměl dát na plochu..:p

A propó, 1+1 je taky 10,nebo dokonce 1011

Helena1313, Xenie6161 a Zrzinka11 tohle ocenili.
  5. mopletka

mopletka Pisálek fóra

Já teda nevím, pádel mám pořád nedostatek. Už nevím, co bych nasadila, vidím to tak, že tuhle akci zase nedokončím :oops:

Helena1313 a radyn.m tohle ocenili.
  6. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Medvánek - jezusku, od rána do večera u počítače a tomu říkáš aktivní?
    To já si aktivitu představuji trochu jinak.
    A po prázdninách se gramatika stejně nezmění.

Právě jsem si farmu pojednal a do večera mě tu nikdo neuvidí.
    Pádla jsem ještě ani nespočítal.
    Jdu se pořádně vyvenčit.
    Lidi, berte Farmu s rezervou nebo se tu upádlujete k smrti.
    :DxD

7. Katule008

Katule008 Veterán fóra

XENIE6161 Pomůže, díky, Zrovna přemýšlím kam ji lupnu a co budu muset vyndat.

Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  8. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

akční splněny bez bourání,,na farmu jsem dával bílé lilie a sklidil přes 100 pádel(ještě 201 a finito)a hlavně jsem splnil dodávku lilií 64565 a dostal báječnou odměnu 3 ods.vrány.3,5mil. kr. a 9,5 mil. BZ :to se to postupuje

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Stejně je to blbej nápad postavit přístav u obřího víru (ledaže měl autor na mysli spodního výra). ;)
    A někdo si blbec myslí, že má dost pádel a najednou zjistím, že nemám.:eek:

10. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Po spočítaní mi chýba 788 vesiel. Nasadené mám dlhodobky tak uvidím čo mi s toho vyskočí. ;)

Helena1313, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Stale jeste pestuju, nezdarila se +1, ale bedny si schovavam az bude nejaka akce co nebudu stihat...
    Padatka v pohode, to je jasny...
    XENIE : to je to info, co chce kazdy, kdo ma precpany oba parky, tak to je skvely... diky :)

Vypadavat ma 355 padel/den, v tuto chvili ma byt 1358 (nebo chybet 772 ), mam 2487 (chybi 0 ), mam 116% hotovo.
    Stav travy : idealne 15364 kusu (4017/den ), mam 20734 z 24100 (86% ).
    Zatim uplynulo 63% casu, zbyva 52 hodin.

12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Pokud takové informace někomu pomáhají, tak bych přidal taky jednu informaci.
    Do strašiparku jde umístit i dekorka z fotbalové akce - Opravdový fanoušek - která dávala jednu vlajku.

13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Xenie6161 veru pomôže.Už som rozmýšľal čo schovám do lišty.Díky.Pádiel mi chýba 130 dnes alebo najneskôr zajtra by mali dopadať.Uvidím ako ten slepý povedal:):).

Naposledy upraveno: 22/7/18
    Xenie6161, Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

A já nepřemýšlela - příšera se válí zapomenutá v liště xD Takže díky Xenii za nakopnutí ;)
    Občas tahle najdu i nějaký ten neosazený stonek ...

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Vrátila jsem se z dovolené a jak to tady tak čtu, tak se na těch 2,5 dne akce do ní ani nepustím, to samé šlechtění, nechám na farmě stromy, které jsem měla celý týden a uklidím je až s další akcí o_O;):D

Helena1313, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezkou neděli, jsem už taky v klidu doplavala do přístavu :p, příšerka je obří, zabrala kus pole a zakryla hnojník xD
    a to jen proto, že jsem nešla včas na forum. I tak Xenie6161 moc děkuji ;) teď vím, kam s tou příšerou popluji za pár dní.
    Čekala jsem, že to bude bez bonusů a kola trvat déle ... ani Žanky jsem neprovětrala :p ale příště půjdou ven. Kdo finišuje držím palečky a všem dobrou chuť ;)

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Něco mi zase uteklo? Zrovna mi vypadlo u vodopádů 29 pádel, doufám, že mi zůstanou8)
    Skali díky, zase blbnu asi už mě to nebaví a jedu jak automat:p

evainfo, Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

dasa1143 - jen ti možná uteklo, že dekorka Příšera z hlubin jde šoupnout na krchov (strašidelný dům), tudíž nemusíš vymýšlet, jak ji nacpat do parku - za co ji eventuálně vyčenžovat ;)

evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

dasa1143 aj z vodopádov pádla vypadávajú.Lebo aj tam som sadil akciovú zelinu.Bože kto to tam teraz má všetko poukladať ako bolo? Už teraz mi lezie mráz po chrbte hoci je teplo.To by bol väčší horor ak by som mal búrať všetky plochy.Ešte mi treba 45 ks pádiel a bude hotovo.

20. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahoj, pěkný podvečer, hotovo i s příšerkou. Akce byla bezva, nemusela jsem nic bourat. :) Pěstovala jsem jen akční a zbylo 299 pádel. Ať se všem podaří šťastně doplout do přístavu! :)

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.