Obří vír (18.7. - 24.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dencice

dencice Stálice fóra

Ahoj farmáři, poslední otočka a budu mít hotovo, za mě akce na pohodu:);)

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký slunečný den u obřího víru :) rostlinky jsou už taky napěstované [​IMG] jen ještě pár pádel, ale to už napadá z úkolových rostlinek. Čekat už nebudu a jdu se hned vrhnout do víru ... jupí vodičkáá xD

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Guláš neguláš, pravdu máš Kuteno tak krátký text jde přečíst a porozumět mu ,-)))
    Sklidil jsem kedlubny a pořád málo pádel, to je nápad s pádlem do obřího víru to chce silnější kalibr ,-)))

4. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak jsem bezpečně vplula do přístavu, dekorku dala do parku a jdu se vrhnout na expertní úkoly, na akci na baha mi schází nějaké věnce ale to již dopadá, přeji příjemnou sobotu a padátek přehršel,

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nemám pádla nepadají z ničeho.:cry::p Doufám, že to bude jako vždycky a napadají poslední den;)
    Neřešte honzulku přečte to po něm přece každý a komu to dělá problém, číst nemusí:music:

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

dasa1143 - někteří musí. A někdy i vícekrát, aby pochopili (třeba já)... :eek:
    A navíc je "vokurková" sezóna, tož něco se řešit musí.
    Pádla mi padají, bo na noc seju něco delšího. I tráva pěkně roste. Už brzy budu [​IMG] :music:

7. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

vymením veslá za motor [​IMG], za slušnú ponuku prídu aj kompári v krojoch:D [​IMG]

Pitrýsek, nevem, keď sa brali jednotky, chýbala som [​IMG] ani nerovnice neviem [​IMG]
    a načo aj, stačí internet:music:;);)

8. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Ještě 400 pádel a budu mít hotovo. Pěstuju na každé ploše něco jiného a až to poklidím, tak pomalu začnu farmu dávat do normálního stavu. Opět si dám na plochu nějaké ty chlívky, stromky a výrobny ze kterých by mělo padat lépe.

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  9. Broskyňa.

Broskyňa. Perspektivní autor

U mňa 16 balíčkov rozbalených už len 4 to snáď dám :) Mám však rozbúranú komplet farmu. To sa najajkám kým to upracem ;)

evainfo a zahradnice4 tohle ocenili.
  10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

DANKA mne stačí že viem s nej základ počítať,odčítavať,násobiť a deliť.Náš sused Dežo nevie ani to a ešte sa vo svete nestratilxDxDxD.A to neviem 1+1 či je 13 alebo sú 13:D:D.Už mi treba iba veslá do posledného políčka.Tak musím sadiť cibuľku,lieskovce lebo neviem kto mi na ne chodí do stodoly.

11. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Pěstuju jen na Divoké louce a na Plantáži na Bahama. Farmu bourat nebudu musím chovat zvířata a pěstovat stromy. Udělám či neudělám je mi lhostejno, odměny na stonku nejsou nic moc....Kromě to se akce rok od roku opakují a už mě to nebaví dělat je stále dokola...Rybaření bylo fajn, protože nebylo třeba bezduché pěstování akční...

12. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

chybí mi poze 6 políček na stonek doufám že to vyjde na noc dám zase růži padátka moc potřebuji a stejně tak i akční právě teď je přede mnou stáj chrom

13. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak napěstováno je a už mi chybí jen 400 pádel.Nedodala jsem ještě nic,až všechno najednou.Nasazeny dlouhodobky zatím pohoda,kaštánek to jistí. ;)

14. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Honzulka - ty musíš být hodně splachovací, že?
    Nechtěl bych tu být moderátorem a jsem moc rád, že tento příspěvek byl poslední,
    který jsem ještě přečetl.
    Děkuji za doporučení, že tvé příspěvky číst nemusím. Vždyť jen o to tu přece kráčí.
    Fórum je přece na to, aby se nečetlo.
    :D
    Ať vám to všem pádluje co nejlépe!

15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Neprovokuj, chtěla jenom říct, že nikdo nemusí číst příspěvek který mu vadí;) třeba zrovna můj:(
    Pádla pořád nic:oops:

16. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tak mám stáje chrom a zas dám na plochu růži,kvůli padátkům a v lese mám i meloun,potřebuji ještě celkem dost pádel,ale ty stáje mám 6 možností na růžovku (3 Baha,3 Farma)

17. papulice

papulice Veterán fóra

také mám hotovo,byla to fakt akce na pohodu i když stonek stojí za .....

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Pro jistotu, přece jen jsem příznivcem delších souvětí. Stonek aktivován. Popletla jsem si levou a pravou stranu při dodávání. Znovu sazím z deseti zbylých sazenic. Času dost.
    Danka, guláš jako guláž,rozumíme si, ale toto je už u někoho perkeltštinaxD

Naposledy upraveno: 21/7/18
  19. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

Příšera se už pohupuje na ploše - pádla padala i ze salátu ... akce na pohodu

Koukám, že se zase probírá gramatika, a to u dítka školou povinného - jsou prázdniny, nechte ho žít ;), jinak podle zásady "v obdobných případech obdobně" by bylo nutno probrat příspěvky mnoha přispěvatelů a přispěvatelek (a to včetně moderátorů). Buďme rádi, že je aktivní a má radost ze hry.

20. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Pomůže někomu, když napíšu, že Příšera jde umístit i do Strašidelného parku?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.