Obří vír (18.7. - 24.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Dámy, to už sem rovnou můžete napsat, píšeš moc často, nepiš vůbec ,-))))

Ještě se topím v moři ....

2. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ale, jen ať píše, však se pocvičí - a cvičení dělá mistra. Nejlépe člověk vstřebá pravopis čtením a psaním.
    A vůbec, nepoplašte ho, je hezké, že tu je tahle věková kategorie :)

Ještě k akci - tráva napěstována, nyní zasety dlouhodobky kvůli pádlům. Mohly by přinést i nějaká mávátka (nebo co to je, ty praporky na šňůře)

3. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tak teď jsem si sklidil akční a měl jsem přes 2 tisíce před sklizní bylo 997 akční,ale mám problém s pádlama a teď mám zase zasazenou růži doufám že to nějak vypadne:):)mám jich nasbírat ještě docela dost stonek by mohl být

4. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Hlásím obě akce hotové.Tedy to byl fičák BZ,hned byl postup v lvl.Pěknou hru a dostatek padátekxD;)

5. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Zdravim farmari, ja ještě taky pádluju :) Ale padel mam dost, akcni jde pomaleji, nepestuju na všech plochach :) Chybi mi poslední 4 policka, takze od zitrka zkusim jet jen na Baha a na farme dam něco potrebneho, nejspis kruhy v obili, kukacky je zase sezraly :p Snad to tady muzu takhle napsat, když se jedna o zver :-D Za me palec nahoru, další pohodova, prazdninova akce ;)

6. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Honzulka05, abys to pochopil, upravila jsem tvůj text (bez stylistických úprav):
    Edit
    Danka722
    , vůbec nejde o i a y, v tomto ho musím pochválit, tam chyby nedělá.
    Šlo jen o to, aby dělil text do vět a dalo se to smysluplně číst.
    Tímto prosím debatu ukončete a jdeme zase na akci.

Naposledy upraveno: 21/7/18
  7. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

moje veslá, a podľa ašady sa tu ideme učiť pravopys8) do frasa, aspoň to svoje dobre napíš-.--.-

edit
    ozaj, zabudla som napysať, nabudúce tu bude úloha s matematiki....

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tu je to aj tak jedno ako kto píše.DANKA722 ty si to teda zabyla.Však aj horšie sa tu pýše no nie?Dnes už bude napestované ešte 2 otočky a potom čakať na veslá.Mylujem takéto akciexDxDxD.

9. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

-Kuteno-, a Ty čo nespíš? vieš kto robí v nocí? podľa nášho bývalého?xDxD ja tu len tak sedím, a rozmýšľam, čo s veslami:music:[​IMG], ale v auguste ideme na Oravu, to by mohlo stačiť8)

10. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Stonek je hotový ;) Ještě chybí příšera z hlubin ( 500 pádel )

11. libakos

libakos Polobůh fóra

Krásné ráno,pěstuji již jen do stodoly a snad ta poslední pádla napadají.Mají na to dost času.Honzulkovi svým y a i asi pěkně popletete hlavuxDHonzulko nedej se ,učený z nebe nespadl a když budeš víc číst víc si zapamatuješxDTaky nejsem bez chyb,moje omluva jsem 56let ze základky....

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

DANKA ako som mohol spať keď som mal nočnú a tak sprosto mi vyšiel ten zber?Ale je sobota tak môžem raz za čas aj ja hýriť.Nie je to zase tak často 1 x za 100 rokovxDxD.Na Orave dobre na Orave zdravo.......Mne chýba vesiel 670 to je pekné číslo.

13. liduška14

liduška14 Pilný autor

Stonek hotový,ještě pár pádel a je hotovo

14. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahojky, právě jsem získala stonek! A teď ještě 500 pádel a bude i dekorka.
    Pěstovala jsem bez urychlovadel, hnoje i bonusů z kola štěstí a zase celou farmu předělala na políčka, a šlo to. Dokonce už mám otevřenou i helikónii a další metou je stévie a ještě zbývá monstera. Potom si možná pořídím Baha výrobnu, arboretum a mazlíka. Jsem spokojená!

15. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Včerejší dobíhající bonus 100% do stodoly se velice hodil, a tak již jen čekám, až mi napadají pádla v potřebném množství... Dekorka je dobrá nejen kvůli 10x2 SK, ale i kvůli slušné výši 8000 BZ. Jen je třeba vymyslet, kterou jinou dekorku poslat na čekačku a nahradit ji tou novou...
    Všem přeji dostatek pádel.

16. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Při téhle akci jsem nikde netrajdala, převážně se zdržovala doma a na zahradě, takže kdykoliv jsem potřebovala, mohla si odskočit sklidit. A když se dalo pěstovat na všech plochách, tak to přibývalo dobře i bez jakéhokoliv bonusu, krom tedy tradiční MJS.
    Nic jsem nepřepočítávala, dala jsem na počty zjištěné tady na foru a tak jsem mohla včera večer zahlásit - hotovo, mám napěstováno a i pádla jsou v potřebném množství. Dneska je těch pádel ještě o něco víc, včera večer jsem dala všady stromy a pojedu zas farmu v omezeném režimu do další akce.
    Všem krásný víkend [​IMG]

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Danka, Kuteno: čo to tam máte za guláž v tej slovenčině? ,-))))) to jsem se zasmál. 1+1´rovná sa?

Nějak se z toho víru nemůžu vymotat, jasně málo pádel, ale času dost. Je ve větě dost teček a čárek? klidně jednu přidám ,-))

18. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, stonek už mám, už jen čekat až dopadají pádla na příšeru a je hotovo.:)

19. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Trčím na 18 chlívku. I přes 2 sklizně dlouhých kytek zasypaných SH, ty padátka prostě nemám.
    Po 3 akcích, kdy mi padátka lítaly i ze salátu, se moje prokletá farma vrací do vymletého koryta kde padátka nějak ignorují to že je potřebuju.

------------------------------------
    Neřeště pravopis. Všichni občas píšem jak po litru utrejchu a kdybych měl házet dortíkem po každém kdo napíše nějakou perlu, tak by to tu vypadalo jak ve výběhu Hrochů :D

20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Pitrýsek47 ja nič ja muzikant a ty čo to máš za guláž?Ja som to čítal že guráž:D:D.Mne je to aj tak šuma-fuk kto ako píše viem to prečítať a basta fidli.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.