Obří vír (18.7. - 24.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

stěby, Mikeš, makak-magot: :-D
    Taky jsem spokojená !
    Na léto jsou to supr akce. V pátek jedu na dovču, se mi to hodí.

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zatnu zuby a du nato.Prubnu kolo štěstí a třeba se zadaří!:)
    Jen se mně zdá,že RT pokouší naši trpělivost s počtem pěstování akčních plodin.o_O

3. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

taky si odpočinu,z fotbalové neúspěšné akce jsem poučena-nemusím mít všechno

4. zuzanka11221410

zuzanka11221410 Perspektivní autor

Prosím Vás, čo je to bedna BZ? Pozerala som prehľad debničiek ale nenašla som to tam akosi. Teda viem, čo znamená BZ ale koľko mi tých BZ tá debnička dá? Myslím, tá zo stonku.

5. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

zuzanka11221410: Z Bedny s BZ ti vypadne náhodně:

10 000 BZ
    20 000 BZ
    30 000 BZ
    40 000 BZ
    50 000 BZ
    100 000 BZ
    200 000 BZ
    300 000 BZ
    400 000 BZ
    500 000 BZ

6. makak-magot

makak-magot Stará škola

7. zuzanka11221410

zuzanka11221410 Perspektivní autor

makak-magot

Apachie1

ale čo som bola slepá? Však som pozerala ten zoznam a nevidela som to tam :oops:. Ďakujem Vám ;)

8. Veram14

Veram14 Aktivní autor

Čekáte na super akci? Bude předposlední týden v srpnu. To jedeme na dovolenou :cry::D:D:D
    Jinak do akce samozřejmě jdu, ale nečekejte ode mě žádné výkony.

9. henbane

henbane Pisálek fóra

koukám ,že jim dochází fantazie ,opět žádný velký boom ,hodně sázení , padla budou vyskakovat sporadicky,takže pokud bude chtít někdo dokončit bude muset přikoupit a v odměnách věci které neosloví a ani nenadchnou

10. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

akce tu už byla a ten stonek je slabý jak RUSKÝ čaj.:sleepy::oops: To ty odměny alespoň jsou z tajemných beden trochu uspokojivé o_O

11. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak jako tradičně toužím po stonku, ale jsem na dovolené a tak uvidíme.

12. myš59

myš59 Vévoda fóra

ach jo, a já zas od čtvrka dvanástky a nestihnu to, jako fotbal, ale zkusím to;)

13. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

No úplně stejné jako cirque de farmerama - vůbec mě co nenadchlo a odměny stojí za starou beluo_O" Sorry Belo":D

tydýtková, bursuk59 a Helena1313 tohle ocenili.
  14. .blanchetinka.

.blanchetinka. Pisálek fóra

Jak to čtu tak si beru dovolenou ,už mě to neláká .

maribeja tohle ocenil(a).
  15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer všem :) do akce jdu jako vždy a odměny beru taky jako vždy, ale ta Příšera z hlubin se mi líbí a kromě pár SK má i dost BZ/TBZ a nechám si ji na ploše :p. Farmičku drancovat nebudu a uvolním jen necelé tři plochy na plátnovou trávu a když sklidím 3x denně mi dají 6696 trávy a za pět dní by to chtělo v průměru jen 4 820. Taky možná přijde bonusek z našetřených PL :D. Začnu jako vždy až večer, ale to se dožene. No kdybych měla dělat akce, které dávají jen supr věci ... bych se asi žádné nedočkala, ale KFC mě hlídá a jako správná farmářka, mám nachystané holínky a vidle. Tak půjeme na to, no né? :D

16. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

KFC nás nenechá váhat a tak do toho jdeme, ne? Jára

17. coneznam

coneznam Osvícený autor

Pěstování dost, pětihodinovka znamená u pc furtumfurt. Vzhledem k tomu, že tu mám věčně dětí jak na pionýrském táboře, tak nevím, nevím, zda to zvládnu. Nu což. Zkusím. A uvidím.

18. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Coneznam - zaúkoluj je! Každý,kdo dobře sklidí a zasadí, dostane bonus. Třeba jízdu na kolotoči, dobrý koláč či čoko,čokoládu,zmrzku, melounový sorbet= ještě se poperou...
    Já opět makám, takže nevím, nevím.
    Tuhle jsem na mladší farmě sklízel fazoli růčo - bože, to byl opruz odklikat 154 haluzí. Se mi zdá, že máme v tuto chvíli děsnou řádkovou inflaci a moje fazolka už se klátí a klátí, jak tu nálož větví nemůže udržet. Nešlo by kapku zabrzdit - aspoň na půl roku...
    Jsdem zvědav, co z toho mého mixu tentokráte vydoluji(padadla) - abych nezaplakal nad akcí i nad svými sny, že budu hrdým držitelem dalších dvou větví.
    Zdar a sílu velí Japonec a nářky si nechte až nakonec. To při pohledu na své, od vidlí, zrasované pacičky.
    Pche, akce ještě nezačala a já už se nemohu přihlásit do MT, poněvadž můj prst označil jako neznámý. Ještě, že jsem poučen z farmy a zadal jsem prstíky dva. Sichr je sichr. Přidám ještě jeden...

19. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Potěšilo mě, pekelníku, že sis také všiml množství řádků v nebi a toho, jak rychle přibývají.
    Už dlouho tady marně volám a vykřikuji "dost bylo fazole", ale marně.
    Hned se na mě sesypou milovníci levně nabytých BZ a BBZ, které nutně potřebují k postupu
    a kteří se pořád za něčím ženou někam dál a dál. Ale to přece není o farmaření.
    A stejně to udělají i teď. Hrrrr na kocoura.
    :D

20. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Asi musíme splnit pěstitelské statistické tabulky, jsme přece pozadu, v minulé akci se nepěstovalo tak to musíme dohnat... Akorát záleží jak budou padat padátka, když jich je tolik potřeba... ;) No, vytočila jsem si na kole + 200% do stodoly na 12 h. tak snad něco málo přibyde...:music:

Mikeši, se nediv, RT ukecalo Jacka a on teď rozjel obchod s fazolemi a prodává je na trhu, kde volá, kupte kouzelné fazole.... Bůhví, co tam číhá za příšery.... Po obrech, kteří nás honili a chtěli sníst.... To víš, zjistil, že mu to dost vynáší....;)

Farmaření zdar....:music:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.