Obří vír (18.7. - 24.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nevisíš sama, jsme dvě-nebo víc?-;):(

Zrzinka11 tohle ocenil(a).
  2. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Krásný den
    zdolala jsem i poslední dekorku.Musím napsat,že jsem se tentokrát trápila s akcí,moc pěstování a to mě fakt neba:sleepy:

http://prntscr.com/k9whul

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

To nedám o_O zítra dondám 2.700ks travky a 240 pádel, těch mám dost - 989, jen ta travina se nestihla :sleepy: dekorky mít tedy budu, ale bez stonku.. ostatním úspěšným gratuluji ;)

evainfo tohle ocenil(a).
  4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

S Příšerou z hlubin jsem se pomalu loučila, ani víkend mi moc nepomohl dohnat výpadky z pracovního procesu. Tak jsem protočila sbírku párty lístků a vypadá to, že za přispění nějaké té zelené kapky dozraje na vyhrazených plochách i posledních 6.400 ks akčního plevele :)

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

5. karbar

karbar Vévoda fóra

Akce hotová.
    Přepěstováno pouze 183 Plátnové trávy a zatím 705 ks Pádel.
    Jinak jsem na jednu plochu dala slepice všeho druhu co mám a snažila se pak prodávat hnůj na koupi vyšších šlechtěnců.

6. Broskyňa.

Broskyňa. Perspektivní autor

Ako vždy s vyplazeným jazykom dobieham do cieľa a ten sa akosi vzďaľuje. To sú také tie hororové sny xD
    Riadok na fazuľke frčí od včera, ale na posledný balíček ešte chýba 74 vesiel

7. Danča57

Danča57 Perspektivní autor

Tak já teda trávy dost ale bohužel pádla nejsou takže zase nic :cry:

8. jirinasinova198

jirinasinova198 Pisálek fóra

Trávy mám tentokrát dost ale chybí mi asi 96 pádel na stonek :(

9. Imoen1

Imoen1 Pisálek fóra

tráva napěstována a pádla dodána, akce hotová

10. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Hotovo na všech farmách od neděle, teď jen nezapomenout sbírat SK a usadit lodičku na strašilouce,ať není tak prázdná,papa u další akce.

11. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

poradí mi někdo jak dokončit úkol s pádly? Chybí mi necelá 100vka rostlin, tak jsem si řekla že si to dokoupím. Ale to nejde. Rostlinu už nevypěstuji ani s možnostmi, které má farma má. Mám smůlu jen proto, že jsem neplatič?
    Díky

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

zvoneček: ale jde, ve farm.obchodě jsou po stovkách i v koších jsou....
    jako neplatič možná smůlu máš, ale když chceš koupit tak tu možnost je ,-)

Pádla se zlámala jako párátka, chybí, taky nebudu mít dekoraci, ale nesmutním ,-)))

Naposledy upraveno: 24/7/18
    zvoneček tohle ocenil(a).
  13. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

• Necituj, prosím, příspěvek bezprostředně nad tvým. Stačí dotyčného oslovit. Pokud používáš tlačítko odpovědět - citaci vymaž. Děkuji, Skali
    Pitrýsek47

*** odstraněna zbytečná citace

to samozřejmě vím, ale já chtěla dokončit za Fl které mám na farmě, ze hry. Ptala jsem se jestli existuje možnonst hru dokončit pro neplatiče. Takže smolík jen ohledně chybějících pár rostlinek. Taky dobrý, další důvod, proč se na hru vyguánovat. Ale díky za reakci, počkala jsem si.

Naposledy upraveno moderátorem: 24/7/18
  14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

No promiň, ale jedno pádlo stojí 1 FL, nevím kolik ti jich chybí, ale jde zadat i vyšší počet a můžeš je koupit právě za FL ze hry ,-)

Vymaž moji citaci, píšeš hned pod mým příspěvkem hrozí červený vykřičník ...

Edit: Ó sypu si popel na hlavu, díky Mikeši, no to fakt pomoc není ,-)))) příště líp počítat

byl jsem zaslepen chybějícími pádly u mě ,-((

15. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Jestli čtu dobře, tak zvoneček potřeboval koupit rostliny, ne pádla.

16. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

Pitrýsek47 tak ted jsem se zasmála, jsem ani netušila, že jde o můj příspěvek na který hudráš, a kdybych věděla, že ti pádla chybí, poslala bych. Mikeš díky za objasnění, čteš velice dobře.O nic mi nešlo, jen jsem se chtěla ujistit.

17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Sice už je po akci...ale i plátnová tráva se dá dokoupit a to v podobě košíku (jak zmiňoval Pitrýsek). Sice to není za floreny, ale dá se.....

Malý vodácký koš (lze koupit opakovaně)
    cena v české lokaci: 33 Kč (ostatní platební metody)
    cena ve slovenské lokaci: 1,60 € (nákup přes SMS) nebo 1,49 € (ostatní platební metody)
    100x plátnová tráva
    15x pádlo
    30x superhnojivo

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  18. cezardady

cezardady Pisálek fóra

Akcia hotová,príšera produkuje,stonka aktivovaná a dekorky nikde,ani jedna....

19. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

cezardady: dekorky máš přece v aktivovaném stonku, navíc byla jen Příšera z hlubin.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  20. cezardady

cezardady Pisálek fóra

Vdaka za radu,ale že príšera bola navyše viem,no a ked kliknem v stonku na dekorku,stále mi vypisuje,že dekorku nemám ani v inventári...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.