Obří vír (1.3. - 6.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja mám urobené toľko koľko má matlafous123.Kým mi dozrejú akciové idem porozmýšľať čo skôr;);).

2. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

jejda sem si uprd jak se mi ukazalo 2x po sobe +200% na 12 hodin xDtak to bude pestovacka akorat na padatkach stojim jako vzdy

3. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, také mi padátka nepadají, ale snad bude dost času, napěstuji potřebné a na noc hodím dlouhodobku a snad to doskáče, vždyť jedeme teprve druhý den. Jára

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Druhý padací den je vždycky nejhorší....

5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak jsem dostala ty TS, v ofi je "Xi Hu", ale hra ukazuje "Benanee" .... jak to je? Z lišty to nepoznám, mám tam těch TS víc :p:oops:

bursuk59 a Helena1313 tohle ocenili.
  6. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

pekne si pestujem len na farme, pohodička, šla som bez prípravy, padátka sú máličko citrónové8););)
    idem rýchlo niečo porobiť, bo o 14,00 tu zas musím byťxD

7. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj MatysekKamilek,

správně je to co ukazuje hra a tedy Benanee. Jdu to opravit ve FAQ akce.

8. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Ahoj lidi, nějak nestíhám :D, ale padá to luxusně. Z nočního karafiátu a zázvorovníku 243, z první akční dopoledne (je všude) 99. Za necelou pětinu času víc jak třetina pádel je prostě paráda. Mám jich celkem 825. Tak zas běžím, čau.

9. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

krakoramaja Vypadas, jako bys uz strihala metr do Bohnic :D

EDIT: Pockej, pristi akce bude od 60 lvl xD

Naposledy upraveno: 2/3/18
  10. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Matlafous - teď už to bude klidnější, divoký vyklizený a pojedu jen 88 polí s akční, nic jiného. Jde mi tam fakt jen o poměr padátek. Ale dostat to rychle do tohoto stavu byl fakt záhul, jsou na dvacítce obě. No jo, se nudím a vymýšlím ptákoviny. Ještě zamakám na pohárech a už to dál poběží stabilním stylem - jen akční na velkých. Cca 2-3 týdny. Na Bahamu i mýtinu kašlu, dvě plochy mi jako vzorek musí stačit, jinak fakt čekají Bohnice.

11. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Splněno 6 úkolů, do sedmého chybí 372 bylin, padátek celkem 527. Mohlo být lépe, ale čertík si nechal na ostrovech pohopole se třtinou až do rána. To jsem trkvas! No nic, jdu klohnit dajaký oběd, pak ještě děsivku, zalezu na hodinku pod duchnu a vyrazím na noční. Nejhorší je, že bych v 16,33 měl sklízet - no nebudu, to se budu ubírat směr nádraží. Tak to zkusím po půl sedmé v práci, snad nebude ten pátek tak hektický. V nejhorším případě až o přestávce. Ale to už budu vzteklej jak ta liška, co ji tu předminulý rok zastřelili;)

12. milostivas

milostivas Znalec fóra

tak jsem to trošku přepískla a zapomněla,že když mám bonusy tak nemusím poslední otočku jet na všech čtyřech plochách :) ale co už.. akční mám 24 663 ks a pádel 863.. tak teď už budu pěstit jen ty zatrolený bílý lilie... a pšenici dvouzrnku..a šafrán.. a sněhový keř .. :p to napadá.. doufám :)

13. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Pajda361: Děkuji :)

14. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Když on ten čas letí tak nějak rychleji než dokážeme usledovat. Nemohlo to být předminulý ani dokonce ten předpředminulý rok, ale je to už celých 16 let co u nás zastřelili poslední vzteklou lišku. Ale všichni stárneme, nic si z toho nedělej. Mně taky přijde že mi 15 bylo teprve včera.
    ;).......:p......xD

Akci plním klasicky - přes den 2x 3x akční (podle času) a na noc dlouhodobky. Padátek 672, což v porovnání s jinými kofry zde není nic extra, ale já jsem spokojená, nemusím mít hotovo hned zítra, stačí když akci dokončím, a to by v tomhle tempu mělo klapnout.

15. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

hrozně se mi to seká, pořád se mi někde točí kytička a načítá a načítá....

16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Zoufálkov - můžeš mrknout sem a nebo se přímo obrátit do technických dotazů, kde ti můžou pomoct ;)

milostivas tohle ocenil(a).
  17. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

Skali o tom všem vím, začalo mi to blbnout až po spuštění děsivky a dělá to hlavně na hřbitově a když jsem chtěla hodit na trh hnůj, tak nevím

EDIT tak už to jede normálně, tak fakt nevím čím to bylo

bursuk59 a milostivas tohle ocenili.
  18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Někdy pomůže jen restartovat prohlížeč. Uvidíš, jak se to bude chovat dál ;)

19. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zoufálkov: Jen se tě zeptám..... nepoužila si před tím stavitele... třeba na přestavbu děsivých ploch? Protože tohle mně dělá už hodně dlouho pokud třeba bourám plochu a pak hážu stavitelem co potřebuji ( chlévy, stromy, dekorace), tak po postavení se to začne sekat... přechod na plochy, tržiště, nakrmení, zalití atd.... u další plochy už i stavitel je nepoužitelný. Takže automaticky po uložení předmětů stavitelem obnovím hru a pak už je to ok..... do dalšího použití stavitele.

20. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

Casey27...použila....

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.