Obří vír (1.3. - 6.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

když se pěstuje na všech plochách tak to bude určitě vydařená akce

2. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

rozpěstováno
    tak hurá do toho

evainfo, maribeja a zahradnice4 tohle ocenili.
  3. libakos

libakos Polobůh fóra

450pádel,800 políček a zasety dlouhodobky .Z jedné louky kde mám 104 políček vyskočilo 5 pádel z akčního :(.To nevypadá dobře, dám akční přes den jen asi na dvě pole,zbytek dlouhodobky.Protáhne se to ale budou pádla;)

4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak končím pro dnešek, zasety růže, na baha akční, 6úkolů doplněných + 155 pádel na zítra. Končí detektivka, děti spí, tak jdu taky.

5. milostivas

milostivas Znalec fóra

díky vytočeným bonusům plus 200% do stodoly na 12 hodin a 100% na 24 hodin mám napěstováno na čtyřech plochách 11 930 akční plus zaseto..a díky přípravě s cukrmelounem a pšenice dvouzrnky,obrstromům a velkoskladům mám 597 padátek..dnes to vidím ještě na budíka. a od zítřejšího večera budu akční na noc prokládat dlouhodobkama..to by bylo aby nebylo :)

Naposledy upraveno: 2/3/18
  6. slootr

slootr Baron fóra

Pro dnešek taky konec, na noc delší kytky cca 12 hod bez vody, s vodou cca 10 hod. Akčních mám 2 339 (plus 400 dodáno, aby nevyskakovalo to otravný infookno při otevření akce). Pajdátek 582. Takže uvidím, jak to pude dál. Zítra budu točit akční, jak se k tomu dostanu, o víkendu taky. Mělo by to klapnout :)

7. hanči57

hanči57 Aktivní autor

No,já zatím nic moc,rozpěstováno,jednu várku na noc a ráno jedna otočka než půjdu do práce.Ale je víkend a to vidím dobře.Myslím že to napadá.Počet neřeším,času je dost.Tak ať to padá.H.

8. Čonkin

Čonkin Rádoby autor

• nepiš více příspěvků pod sebe, citace bez vlastního obsahu- spam
    Celkem 20200 plodin a 2030 padel ,ty plodiny asi nejsou problém ta stihnu za devět sklizní ale na ty padla budu nuset davat asi něco jiného no uvidíme jak to bude padat ......

Naposledy upraveno moderátorem: 2/3/18
    julinka298, bursuk59 a Helena1313 tohle ocenili.
  9. Baroland

Baroland Ikona fóra

Ten krokoušskej kapitán je asi pěknej pařez. Dal jsem mu 9 z 20 a kdyby teď hodil kormidlem do prava,tak je v přístavu.Ale von néé,musí zpět do víru.

10. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Dobré ráno, myslím, že dnes, jako každou akci druhý den, přiškrtili padátka. Vychází mi snížení o 1/4 až 1/3. Napěstováno mám 11085 akční a 607 pádel. Pádla doženu, až budu mít napěstovanou akční a potom začnu i plnit.

11. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Tak já mám zatím 509 pádel, ale čekám na sklizeň až za 2 hod tak uvidím. Akčních 3600 včera jsem začala později za to jsem si vytočila 100% do stodoly tak to dnes doženu. Přeji všem krásnou hru :D

12. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Pěstuji na 4 a půl ploše a mám 11 tis. napěstováno :D:inlove: (bez košíků)

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Také se mně zdá,že oproti včerejšku to krapet přitáhli.
    Zatím 3530 kytek a 706 pádel.:)

14. d-p-v

d-p-v Zelenáč fóra

Ahojky,moc to nepadá,ze 6 ploch (950 pidi políček) mi vypadlo z akčí 54 pádel,to není možné aby ta kové množství napadalo.

evainfo a milostivas tohle ocenili.
  15. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Dobré dopoledne :),
    já jedu v ustáleném rytmu (daném dny v týdnu - akce častěji začínají ve čtvrtek a podle toho mám u sebe srovnání), akční v této chvíli ve stodole 22 kousků, jako vždy v akční jsem pozadu, rozpěstovávám u většiny akcí (jo kdyby byla akce sýrová=uždibovací nebo královská, tak to roztočím jinak) jen s minimem a taky pozdě, tentokrát 15 SH+ 15 ZSH, jedu akci všude, taky jako vždy, tak ono se to dorovná.
    Padátka se u mě drží, po dlouhodobkách na noc celkem 670 pádel, což té dlouhodobce odpovídá, jsem ráda, že vidím to, co donedávna bylo pravidlem. Potřebovala bych, aby mě ten krokouš vzal na palubu, mořský vzduch by udělal mým dutinám dobře, ale on nejeví zájem, skoro to vypadá, že chce nějakou mladší - nevím, jestli na tu akci nemám zanevřít :p.

16. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

A vzhuru do druhe 1/2... akcni dosla, ale padel mam porad vic, nez posadky (494 ks) - to pujde ;)

17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Momentálně mám všude akční kytku. Než půjdu do práce tak mi krásně doroste, potom hodím dlouhou abych sklidil až ráno. V sobotu jdu sice taky do práce ale jen na půl směny takže hodím hned ráno akční, přes práci taky akční, potom na Bahamce hodím dlouhý kytky a na farmě budu pěstovat akční. Pokud všechno bude klapat jak má, akci bych měl stihnou.
    Ale těch padátek chcou fakt už moc.

18. Baroland

Baroland Ikona fóra

Furt krokouše zachraňovat nebudu,jestli toto kolečko nezvládne,utluču ho raději pádlem,docházej kytičky...xD

Naposledy upraveno: 3/3/18
  19. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

ještě chvíli a budu mít přes tisíc akční rostliny a pádel budu mít nějak přes 300

20. libakos

libakos Polobůh fóra

Protočila jsem večer 120 lístků,párty i obyč , bonus 0 a to ani na BZ,přibylo ale dost SK(200)tak se nezlobím;)lístky byly z odměn.....pádel 785 ,zaseto akční i růže ,navečer jetel.....

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.