Obří vír (1.3. - 6.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Konecne doma! Ale ze mi ta trava dala tentokrat zabrat. Na druhou stranu co cekat, kdyz jsem akci zamestnavala jen Bahamu a to jeste ne celou...

2. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Bezejmenný: Mám vyzkoušeno, že šípek je pro padátka špatná volba. Na mojí farmě se dá porovnat tak s lískáči, které jsou ovšem délkou růstu někde úplně jinde.
    Protože to proti předchozím akcím padá u mne lépe (nemyslím to jako provokaci ;)), dovolila jsem si trošku experimentovat a výsledky jsou: karafiát dobrý (zisk padátek byl takový, jak jsem čekala), šípek špatný (i to jsem čekala :)), ječmen a žito zhruba na 75% karafiátu (to je v přihlédnutím k tomu, že je nemám vyšlechtěné, vcelku fiasko), růže dobrá (je to má oblíbená denní dlouhodobka - pro upřesnění, pod pojmem denní myslím dobu od rána do večera).
    Ještě zkouším lískáče, tak jsem zvědavá, co předvedou. A na noc prubnu cibuli.

3. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Zkusila jsem na plantáži zasadit pouze stromy do 18 hodin (2/3 blahovičníku, pár plumériií a zbytek cca 20 ještě kratších) pokrácených papouškem, který konečně vylétl z hnízda, a teď mi vypadlo 45 pádel.
    Teď celá hlavní a divoká pidi řepky 18 + 28.

4. Kocourmour

Kocourmour Zelenáč fóra

Skali,prosím,potřebuji info,jak vyšlechtit karafiáty na zkrácení času.Chybí mně ještě moc pádel.Stejně to nedodělám,ale budu vědět na příště jak na skleník.Díky.

milostivas, Arči1000 a Helena1313 tohle ocenili.
  5. jira1030

jira1030 Pisálek fóra

Tak to opravdu leda teoreticky Skali 130 padátek :)
    mám runu , pohár na 26 ,dva johny citróny , a vypadávátek při karafiátech jsem měl maximálně 55
    chybí mě 640 pádel jestli to dám tak to bude malej zázrak ,spíš mě bude den chybět. Akční jedu jen na baha a to jen přes den , jinak dlouhodobky .Zkusil jsem dát teď na lesní jen stromy uvidím zda bude co strom to pádlo , jinak to tradičně zase nedám s chybějícími pár kousky .

6. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

320 pádel chybí ale to už je z bérem pohoda jazz;)

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jira1030 - proto jsem psala teoreticky 130. A řeč byla o vodnici. Karafiáty nedávám, bo mě z nich prostě nepadá, ani kdybych se na hlavu postavila a odpichovala se ušima (asi proto, že mám malý uši). Zelenina u mě fungovala v nižžších levelech vždycky dobře. Ale každá farma je trochu jiná. Psala jsem to hlavně proto, aby byl vidět ten rozdíl mezi pidipoli a políčky 2x1. Jestli získáš max 80 pajdátek nebo těch třeba"130" (dosaď 110 chceš-li) z plochy. Znásob si ten rozdíl všemi plochami a dostaneš se k zajímavému číslu ;)
    Edit: Ještě k těm stromům (v základu) - mají tu nevýhodu, že nejdou pokrátit jako rostliny.

Kocourmour - mrkni do debaty o skleníku - TADY. Je tam spousta užitečných poznatků.
    Link na Skleník - zušlechťování rostlin
    Jen to chce dostatek trpělivosti a hlavně rostlinek, než se podaří vyšlechtit bonus, o který máš zájem. Chce to možná nejdřív vyzkoušet, z čeho ti padá víc....

Já mám komplet pórek

Bonusy pak nacpeš do slotů a budou ti na tu rostlinu působit, dokud je nezrušíš a nevyměníš třeba za jiné...

Teď šlechtím tařičku, kvůli lapačům pírek, ale té se, potvoře, nechce...
    Taky jsem si vyšlechtila květák na dřevěná kladiva (a zkrácení času). Když je pak potřeba někam dodávat nářadí jako protihodnotu tak se to hodí.

Naposledy upraveno: 4/3/18
    milostivas a Arči1000 tohle ocenili.
  8. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Páni, Skali, 130 z plochy vodnice, tak to tedy musí stát za to! Já to tedy ještě dobu neuvidím, těch levelů, co je přede mnou, ale jsi moc hodná, že jsi mě na to připravila, protože toto vidět tak jako bez přípravy, tak to je asi srdeční příhoda zaručena :music:, takto snad docílím odolnosti, než se tam za pár let dohrabu. :D

Závistivě koukám i na čísla krátkých stromků na Bahamě, 45 pádel z plochy by taky na mě mohlo mít slušné účinky, u mě stromky ani na Baha nebodují snad v žádné podobě. Tahle faremní magie je něco.
    Já jsem dneska v rámci zkoušení žita, které ještě nemám skleníkem prohnané, zkusila po nějaké době barmana. 15x mixováno a jen dva bonusy byly na úrodu - a to +1 na 3 hodiny, na plodiny, které na plochách nemám. Zbytek byl na BZ, o to nemám zájem. Pro mě ten barman odmítá míchat. -.-

Po dnešku mi schází již jen 128 pádel, to z noční vyskočí s přebytkem, takže žito má výslovně zkušební charakter. Ale když mi ani v baru nenalejou, to je už celá tahle akce na pováženou. ;)

Naposledy upraveno: 4/3/18
  9. Skali

Sovinka - makej a uvidíš ;) (jsem zas něco napsala, že jo xD)

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký večer :) obří vír jsem po příchodu právě zdolala, na dvou plochách plamének (do družstva) s kratší dobou asi o 3 hoďky než cibulka 98 pádel, baha už jela ve svém režimu s chlívečky, stromky a hlavně mám bobky zadarmo xD stoneček jede a teď ještě ten děsívý :p

11. Preceja

Preceja Mistr fóra

Hm, obtížnost nízká.... představovala bych si že to je pohodovější akce, kterou je možné dodělat, i když člověk chodí do práce a nesype tam SH. Momentálně mi chybí 700 pádel, to nevidím příliš nadějně do úterního rána a to tu náhodou sedím přes víkend skoro pořád. Vychází to možná hůř než akce s obtížností střední.

12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Sklidil jsem na bahamce 3 plochy Papyru. 21 / 18 /19
    Takže prd.
    Nestíhám. Vzdávám. Končím.

13. liduška14

liduška14 Pilný autor

Právě jsem sklidila,stonek hotový,akce na pohodu

milostivas, maribeja a Helena1313 tohle ocenili.
  14. libakos

libakos Polobůh fóra

Napěstováno,chybí 90 pádel tak bude hotovo po ranní sklizni.Trochu jsem to přepískla s akčním které za chvilku na divošce sklidím .Měla jsem 800 pidi,obr stromy po třech na poli ,novější chlévy a stromy ,zvěřince,arboreta a výrobny to nebourám nikdy....

milostivas, maribeja a Helena1313 tohle ocenili.
  15. jira1030

jira1030 Pisálek fóra

O jakým skleníku to tady mluvíte hernajs:D:D Ja na na nějaký čas vypadl ze hry , teď v prosinci jsem se zase rozhoupal hrát a samá pasca:D l houbovej les cosi pod ním , teď skleník hraji správně vůbec farmerámu?? Mám výpadky jako kráva.

milostivas a Arči1000 tohle ocenili.
  16. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Od čtvrtka mě trápily horečky a dnes poprvé je mi líp, ale i tak napěstováno a chybí celkem 682 padátek, to by mohlo dopadat.

milostivas tohle ocenil(a).
  17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

milostivas a Zoufálkov tohle ocenili.
  18. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Tak konecne to dopadalo a stonek uz maka tak drzim vsem palce at to dobre pada :p

19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Konecne hotovo! Padel na rozdavani, ale ta akcni byla o 55 polich extra, nejak jsem to nepocital a dal zaver podle chybejicich...
    ALE teda moznost pouzit vyslechteny kytky je pro novy hrace celkem o nicem, protoze jaksi nemaji kdy delat tu DLOUHODOBOU kytku a ze ji spotrebujou hodne nez se dostanou na bonus co chteji, to je ted ted problem...

Vypadavat ma 406 padel/den, v tuto chvili ma byt 1343 (nebo chybet 687 ), mam 2256 (chybi 0 ), mam 111% hotovo.
    Stav travy : idealne 14678 kusu (4440/den ), mam 22206 z 22200 (100% ).
    Zatim uplynulo 66% casu, zbyva 40 hodin.

20. Skali

jira1030 - skleník je dost užitečná věcička, koukej :
    upload_2018-3-4_21-27-49.png
    [​IMG] se SH
    [​IMG] A takhle ještě se SH a bílou nevinností.

Edit: Tassadar11 - takové borůvky máš už v 53. levelu a co jsme s nima nadělali parády (s dobou růstu tuším okolo 6 hodin).
    Lískáče v 63. levelu, cibule v 65. levelu....a pokud budou chtít jen bonus na zkrácení růstu a zvýšit efektivitu vody, tak to zas takový brutus nebude ;) (takovou cibuli používám na ml. farmě dodnes). A kdy je mají sázet ? No třeba na noc, nebo na den když jsou v práci....A to co sklidí, šup s tím do skleníku...občas se dá něco dokoupit na trhu (když trochu spadne cena...) Ber to jako investici do budoucnosti. Ale kdo nechce, nemusí.. ;)

Ještě sem šoupnu, jak to vypadá na pohopoli s dobou růstu (když je potřeba párkrát otočit kvůli padátkům...)
    [​IMG] Pohopole se SH a bílou nevinností (na vánočku nemám volný slot). A dalo by se to samozřejmě ještě pokrátit alchymistou a event. SPA managerem...

Naposledy upraveno: 5/3/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.