Obří vír (1.3. - 6.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Rano je vzdycky dost padatek, s tema uz problem nebude... ted teda tu akcni, s ni to je na hrane, kdyby se neco stalo...
    Skusim jeste zda odpoledne nepohne s Kolem k +1, ale uz nedoufam, pritom tahle soubezna akce je na to jak delana...

Vypadavat ma 406 padel/den, v tuto chvili ma byt 1147 (nebo chybet 883 ), mam 2002 (chybi 28 ), mam 98% hotovo.
    Stav travy : idealne 12536 kusu (4440/den ), mam 17860 z 22200 (80% ).
    Zatim uplynulo 56% casu, zbyva 52 hodin.

2. stěby

stěby Hvězda fóra

Chtěl jsem propadnout trudnomyslnosti, ale když vás čtu, dámy, tak jsem na tom ještě dobře :p: chybí 714 pádel a 3857 akční :sleepy:. Za chvíli sklízím jednu plochu karafiátu, doufám, že budou třísky jenom lítat xD.

EDIT: tak jsem přístavu o 22 pádel blíž -.-.

Naposledy upraveno: 4/3/18
  3. samec

samec Magnát fóra

Zdravím vespolek---je to zoufalé co se pádel týká--před chvílí jsem sklízel akční--na hlavní -6ks na divošce 2ks!!!--to si RT dělá srandu!??Celkem ze všech asi 650 polí--42ks! Pecka--potřebuji 610 pádel--nevím jak to děláte,i když dám dlouhodobku,tak jich vypadne 18ks např. z hlavní a to je půl dne pryč--prý nízká obtížnost!

Kocourmour a evoku57 tohle ocenili.
  4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj samec,

jaký level máš u runy Živoucí legenda?

milostivas, maribeja a evoku57 tohle ocenili.
  5. papulice

papulice Veterán fóra

vůbec nezáleží na legendě,mám 30/30 a nepadá to také,chybí jich ještě hodně,oni si opravdu z nás dělají srandu,kašlu na to nebudu se nervovat,co bude bude....

6. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Stěby, vydrž, to už dopádluješ kdyžtak růčo ;).
    U mě karafiáty taky dost často nepředvádějí to nejlepší, co mohou - soudě podle příspěvků těch, u kterých to předvádějí. Dneska jsem zkoušela pórek a artyčok a vydaly stejně jako den dřív cibule. Proti tvému karafiátu je to ale dvojnásobek... tak se drž a z něčeho jiného to vyskočit musí...

7. samec

samec Magnát fóra

U živoucí legendy mám 29/30

maribeja a evoku57 tohle ocenili.
  8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mně to připadá jako v tom vtipu: Tati, kdy už bude Amerika? Nekecej a pádluj! Tak s takovou se do Ameriky nedostanem,. přátelé....

9. pajda361

Papulice: nesouhlasím, na legendě záleží na farmě kde mám 29/30 nemám tam JC jsem v tuto chvíli na stavu 1651 ks pádel což je podle počítadla přes 81 procent potřebného množství a to v době, kdy uběhlo přes 57 procent času není zrovna ukázka toho, že to nepadá. Více viz. počítadlo:

Samec:
    650 polí? to je přeci, ale nějako málo, když pro akci můžeme využít 1 120 polí

10. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Nemám pádla vír začíná útočít. Těch pár pádel mi vytrhnul z ruk a jdu ke dnu. Hodně štěstí těm co stále unikají.

11. samec

samec Magnát fóra

A to jako,že už nemám vůbec nic jiného pěstovat,než jen pro akce existovat?Proč teda je neúměrně nových úkolů v družstvu,když na ně není vůbec čas---vždy jsem akci stíhal s těmito poli--to bych nestíhal jen bourat a stavět---nejsem doma na dovolené celoroční,ale bohužel chodím do práce---to ale nic na tom nemění,že to vypadává strašně uboze,vidím to i na XXL stromech,kterých mám přehršel a vypadnou 3 pádla,6,a tak podobně na jiných plochách---a to je půl dne čekání na to---to je opravdu skvělé-- a k tomu co počítadlo ukazuje není pro nás pracující nic platné,akce končí ve 14h 6.3.,ale pro mne končí ráno v 5h,když jdu do práce--to počítadlo nespočítá,že přijdu z práce po 14h a už akce neběží--xD

12. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Samec: Jenže ona se hra rozrostla už do takové šíře, že dělat všechno opravdu nejde. To zvládnou jen lvl cca 130 ;) - a možná taky ne vždycky.
    Ale k té současné akci - zarazila mne Tvá poznámka "když dám dlouhodobku,... a to je půl dne pryč". Můžu se zeptat, jakou dlouhodobku dáváš, že zabere jen půl dne? Nemyslím to nijak sarkasticky, opravdu bych to ráda věděla. Anebo počítáš půl dne jako 12 hodin?
    Totiž napadlo mě, jestli Tvůj problém není v tom, že jako dlouhodobku dáváš příliš krátkou plodinu.

milostivas a burds tohle ocenili.
  13. k.vitek

k.vitek Titán fóra

bojuju o vypadávátka v úkolu 16/20
    ...uvidím, vypadá to, že bych mohla dnes dopěstit akční kvítí...
    ...a pak už se věnovat dlouhodobkám a vypadávátkům.

Do konce akce ukazuje časomíra 51 hod.

14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

kiki2305 Ja davam artycok a zabere mi taky pul dne (resp. 10 hodin, coz za pul dne povazuju). Jenze pokud nekdo jede jen na 1/2 poctu poli a na zbytku ma treba XXL stromy, ze kterych to nepada nijak slavne, tak pak tezko radit.

15. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj, u mne to docela dobře padá z žita (ten mohu zkrátit bonusem ze skleníku o 12%+voda 2% a hnůj 10%-ale bobky nemám, bonusy 4% a 6% na zkrácení a mixér dal 10%, celkem rostlo něco přes 10 hodin) a ráno vypadlo z celé hlavní a divoké přes 100 pádel. Teď už mám 1 579 pádel, akční už mám napěstované a zbývají ještě 2 dny. Teď zkouším na baha stromy.

16. samec

samec Magnát fóra

Půl dne je snad 12h od jak živa--nebo snad né?---když dám např. cibuli ,tak si myslím,že je to dost dlouhá doba těch 15h,neb karafiát 19h---nevím jestli jsou to zrovna příliš krátké rostliny na mysli kiki2305

evoku57 tohle ocenil(a).
  17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Teď si nejsem úplně jistý jak je myšlena tato věta.
    Pokud jsem dobře počítal (a je možné že spíše odhaduju) tak já mám stabilně na ploše stromy a chlívky, takže třeba můj počet políček je cca 850. Nemyslím si že je počet políček extra rozhodující.
    Kupříkladu v jakésik nedávné akci, jsem předělával farmu a měl jsem všude minipolíčka (jo to bylo v té akci kdy mi kolo štěstí dopřálo 3x bonus ke sklizni + MJs) a nějak jsem nezaznamenal rozdíl mezi tím že jsem měl všude minipolíčka a mezi tím když jsem měl farmu v normálním chlívko stromkovém režimu. Možná vypadlo o pár padátek naopak méně ale velký rozdíl v tom nebyl. Rozhodně mi ale padá víc padátek v mixovaném režimu (chlívky a stromy) než když mám jen políčka.
    A je podle mého lepší se spoléhat na více faktorů vypadávání - velkokapacitní chlívky mi po každém sklizení dá tolik padátek kolik tam mám chlívků- stromy mi dají cca polovinu (z 200 stromů mám 100 padátek určitě) ale kdybych měl všude jen políčka, tak je ta šance daleko menší.

18. pajda361

Samec: pokud ti z 650 polí na kterých pěstuješ rostlinu s dobou růstu 6 hodin před zalitím vypadne 45 ks, to znamená že ti za 24 hodin vypadne 180 ks (v průměru a pořád bez zkrácení vodou). No pokud vezmu, že potřebuji 2030 ks a mám na to 120 hodin, takže za hodinu potřebuji 17 ks tedy 406 ks za 24 hodin, tak se lze domnívat, že je potřeba buď sklízet častěji nebo pěstovat na větší ploše. To, že to ze stromů moc během akce nepadá je známé, navíc oproti stromům xxl je lepší použít rostlinu s růstem 12 hodin, protože na tu lze aplikovat vodu a tedy zkrátit její růst. Důležité je též začínat akci sklizní něčeho s dlouhým růstem buď tedy základních stromů a nebo rostliny s růstem delším 20 hodin, to jsi, ale přeci už mockrát četl. Testuji to každou akci a opravdu si stojím za tím, že vyložená chyba v nastavení akcí není, většinou je to spíše ve stylu farmaření. K tomu co píšeš, udělal bych to, tak že nasekám co nejrychleji akční rostlinu, přes noc použiji nějako dlouhodobku zkrácenou skleníkem a po zbytek akce seji podle toho co potřebuji a nebo podle toho kdy mám čas sklízet.

Bezejmený: mně prostě sklizeň 650 polí připadá jako nevyužití možností farmy, ale to je stylu pěstování a přístupu k akcím.

19. samec

samec Magnát fóra

Matlafous----Ty těžko radit--jsou tam i chlévy a výrobny,ne jen XXL stromy,jak píše Bezejmenný a píše to velice dobře

evoku57 tohle ocenil(a).
  20. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

ještě dnes jednou sklidím a budu mít dekoraci hořící kruh

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.