Obří vír (1.3. - 6.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Prepperka, a nebo taky mohli střílet vzteklou lišku a pak se vzteklost nepotvrdila :), což už se třeba každý nedozví a nebo mu stačí, že bylo podezření na vzteklou a ta se honila a dohonila... Ten čas běží pekelně, k tomu tedy není co dodat.

U mě vypadávání taky zatím zaklepávám, pokud to vydrží... snad to nezakřiknu, v této chvíli dvě otočky akční všude a celkem 853 pádel, což je 42% celkového množství. Čím dřív bude hotové akční a čím dřív budou moct jít na pole na max. zkrácené dlouhodobky, tím líp, bude to potřeba, ale věřím v úspěch.

2. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zoufálkov: Tak to bude asi ono... jen ještě doplním, když bouráš jen pole a hodíš jiné, nebo na plochu pár položek, tak to jde. Problém nastane pokud dáváš stavitelem více druhů po pár ks (dek, str, chl) .... lahůdka je třeba předělávání parků nebo plocha stromů po 5ks od druhu ,-) Ale opravdu stačí F5 nebo Ctrl + R a jede se dál.

3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Zoufálkov Dela mi stavitel to same, co Caseyovi.... ale jen pri spusteni nove akce a taky uz dost dlouho. Akorat me to dela u vymeny poli resp. u bourani malych na velke nebo obracene.

4. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

aspoň díky vám vím,že po přestavbě mám udělat restart, díky, nenapadlo mě, že by to mohlo být tím....:inlove:

bursuk59, milostivas a Helena1313 tohle ocenili.
  5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Namorkerut - tvůj příspěvek jsem skryla - uprav si, prosím, svůj podpis tak, aby odpovídal pravidlům fóra.
    1. V podpisu nesmí být obrázek větší než 1000 pixelů (šířka) x 200 pixelů (výška).
    2. Dále podpis ani obrázek nesmí obsahovat cizojazyčný text.

Kompletní popis co může a nemůže v podpisu být, najdeš tady (klikni)

milostivas, babako a Helena1313 tohle ocenili.
  6. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

zatím to šlape [​IMG] ještě jednou otočím na noc vytuněnej karafiát - zejtra dorazit akční a bude se čekat na pajdátka(22200/2030)jako vždy

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Po prvním dnu akce:
    kytky 9266 ks
    pádla 920 ks

8. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Po prvním dni akce:
    kytí 17 733 ks
    pádla 765 ks

9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak kole (ne)stesti nezabralo, par desitek otoceni a zadny bonus, tak to jde snecim tempem... a pres vikend spis napadaji nez napestuji, ale trhat zase vodopady nechci...
    Ale kdyz se nic zlyho nestane, stiha se... jen pak nebude cas na dopestovani cehokoliv...

Vypadavat ma 406 padel/den, v tuto chvili ma byt 469 (nebo chybet 1561 ), mam 935 (chybi 1095 ), mam 46% hotovo.
    Stav travy : idealne 5122 kusu (4440/den ), mam 6644 z 22200 (29% ).
    Zatim uplynulo 23% casu, zbyva 92 hodin.

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký skoro večer ;) jsem si řekla že se konečně pustím do úkolu a zdolávala obří vír jak to šlo :D no
    plátnové trávy díky bonusu chybí jen 160 sazeniček, ale pádla došly a bez nich to nejde ... chybí ještě 1040 kousků, tak snad to dlouhodobky časem naženou i když neděle je pracovní :p. Všem držím palečky ale hlavně ty dřeva xD

11. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Neroste to. Pádla napadaný a kytky chybí.... to je ale pitomá akce.... mají to blbě nastavený. Přece to má být tak, že když to napadá, tak akční doroste. ,-) Ještě jednu takovou akci a končím. Snad to stihnu dopěstovat ,-) A může za to evainfo... už vím, kdo na BB sosá všechny bonusy z kola ,-) [​IMG]

12. matlafous123

Casey27 Uz se na ne tesim... ovsem necekala jsem, ze jsi nekdo vymysli, ze to neroste - tos me dostal :pxD

Naposledy upraveno: 2/3/18
  13. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

matla: Sranda musí být ,-) Právě jsem praseti propíchal gumy na traktoru a rozšlapal kolo "štěstí" ,-) [​IMG]

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Páni ... a já si říkala, kdo mi to tam okukuje moje krásné sazeničky a zrovna když točím, mi stojí ve větru xD ... naštěstí čerstvé dva bonusy na celičký den jsem uchránila :p

15. matlafous123

Casey27 Ja si teda nemuzu pomerovat ehm to tamto ono, ale tohle zvladnu :p:D

16. doben

doben Ikona fóra

Video k akci

Kód z videa začne platit až začne 4. kolo Soutěže o JC, proto mi ho zatím neposílejte.
    Kód není od RT, takže nelze využít jiným způsobem.

17. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak si myslím,že to zatím nikde nedrhne, nebo drhne?

18. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mám odevzdáno 4x v metříku a ještě mám pádla navíc (překvapivě celkem dost) ale stojím na akční kytce. Zatím chci nahnat padátka, takže akční pěstuju jen na jedné ploše. Zítra to chci trošku dohnat a na Sobotní, Nedělní a Pondělní farmaření už mám nachystané spousty hnoje, vody a SH. Takže bych to měl všcičko dohnat.
    Zdá se mi že jedu slušně a nemusím zatím propadat panice z nedostatku padátek (uvidíme jak se to zlomí na akčním pěstění)

19. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Hezké mrazivé ráno, tak do posledních 6 úkolů mi chybí už jen 13600 akčních a 1172 pádel, v sklízím na všech polchách, pak ještě jednu otočku a už budu dávat dlouhodobky a pěstovat ten zbytek asi jen na dvou plochách, aby mi ty pádla pajdaly;)

modro.ocko22, evainfo a zahradnice4 tohle ocenili.
  20. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky včera se mi podařilo natočit 2 x 200% a +1 na 12 hodin, napěstováno mám, ale ještě mi chybí 720 pádel. Tak si myslím, že by mohlo ze zázvorovníku na Baha a karafiátu na Farmě napadat. Ať nám to padá a stíháme. Jára

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.