O vajíčku (16.1. - 22.1.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Tiez mame hotovo,bola to rychlovka ;)

2. stěby

stěby Hvězda fóra

Vyhodnotil jsem si to tak, že cpát dekorky do oničemózního stonku nebudu. Čtyři z nich jsem nasypal na plochy a dává mi to co 12 hodin víc než 120 mega. To asi ten bonus z chovů oželím :D;).

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

stěby, každý to máme jinak nastavené; já na BZ nehraju, takže jsem řádek zprovoznila. Dává bednu Bobrových lahůdek, kde je možný zisk SK, parfémů. I těch deluxe, které nepoužívám, ale každý řádek, kde je bedna, je pro mne lepší, než BZ. Navíc bych ty dekorace neměla kam dát. Dekorace mám jen na plochách k tomu určených, občas vyměním nějakou výživnější za ménědávající. Ostatní plochy jsou jen na pěstování, chov a výrobu. Dost mi zavazely pluskové dekorace z posledních akcí, na divošce pořád straší Skateboardová pohroma, má ještě 16x vydat po dvou SK.

4. stěby

stěby Hvězda fóra

Y_n_O - rozumím tomu. Ale právě při pohledu na obsah bedny jsem si řekl, že SK mám přehršel z jiných beden, parfémy na nic nepoužívám a mohl bych s nima dláždit. Takže jsem si cvičně hodil dekorky k Majáku a nestačil se divit těm bézetkům:D.

5. ašada01

ašada01 Titán fóra

Také dochováno. Stonek novou větev mít nebude, dekorky jsem dala na mýtinu.

6. hroudov

hroudov Baron fóra

tak já mám taky hotovo, ale jsem totálně vybraná, nemám už žádne SK, ani nevím jestli bylo šlechtění za 1SK, nebo mi uteklo

7. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

hroudov - tentokrát šlechtění za 1 SK nebylo. Jen BB a rama mince.

----------------------

Také hotovo. Já měla první várku připravenou ještě z předvánoc, když byla jedna z posledních akcí za 1 SK, takže jsem mírně ušetřila. Zase jsem ale musela odklikávat ručně, protože v tulidomku byla směs jak když pejsek s kočičkou vařili dort. Takže první šlechtění jsem celé musela pěkně růčo, přece si zbytečně o den dřív neodkliknu i členovce a ptáky. Ale od druhého šlechtění už jsem mohla pohodlně kombajnem, akorát už zase za plnou cenu. Přeskoky co by stály za zmínku mě teda přeskočily, asi na jinou farmu, ale padátek dost a i slušné množství rama mincí. Jak nám je teď rt cpe horem spodem, mám dojem že budou brzy na něco vzácného potřeba.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.