O čem všichni mluví (24.1. - 30.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jančajani

jančajani Rádoby autor

Taky hotovo, ale byla to nuda:wuerg:, obrázky sice hezké, ale žádná tvořivost-Ingrid, kde jsi??? A jak tady čtu ani na tajemný a jiné se asi moc těšit nemám. Tak snad příště to bude zábavnější, hezkou sobotu a neděli všem:D

2. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Hojky, svěřuji své lištové tajemství: taj.náklad = žlutá pštrosí farma, oranž chamíci a stromy Lhoce = vistárie, javor cukr a kowhai, oba xxl. Ostatní na ploše. Nádražím jsem zdárně prošel, kufr se neztratil, já sebou netřískl na tom ledu, co mu říkají peron a vlak přijel relativně na čas. A ten mizera průvodčí, jak mne viděl, tak na mne křičel: "nezastavujeme, máme zpoždění..."
    Pcha, na čerta si nepřišel, chytil jsem se nárazníků, vlezl oknem dovnitř a vytřel jsem mu zrak.

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj KulíšekBrouček,

upřímně řečeno jsme tě nějako nepochopil, dekorace z této akce, tedy ta kterou jsme dostali jako dárek je do hry toutou akcí i zavedena.

milostivas, petaM2001 a Helena1313 tohle ocenili.
  4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Pajdo, KulíšekBrouček asi myslí to, jak když najedeš myší na novou dekorku, v tooltipu se objeví bednička s číslovkou 2016 :D

5. llew65

llew65 Vážený autor

Já se musím pochlubit, protože z tajemných stájí jsem kromě 3 zbytečností dostal BERUŠKY!!! Za celý loňský rok se z tajemných věcí z úkolů nikdy nic slušného "neurodilo". Tentokrát aspoň tohle, i když tajemné stromky opět nezklamaly...

6. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Ráno bylo hotovo,ale z tajemnic opět nic nového,takže klasika - lišta.Jinak to byla nuda,hra tak pro malé děti,nemůžu si pomoct.

LV 99,tak bych očekávala přiměřené odměny

babina51, petaM2001 a Helena1313 tohle ocenili.
  7. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Prolezl jsem všechny budovy a byl to nářez ale před budovou divadla mi už došlo semínko tak musím počkat.

8. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Hotovo už od pátku, z tajemniček mám berušky, ledovou jedli a durian. Všem co ještě zdobí, držím palečky. :):)

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

TS mě opet zvedly z lopatky: kowhai, kowhai XXL a slivoň trnitá. Škoda že to jde jen nacpat do lišty, ne porazit a udit na tom, případně nechat vyzrát a prodat řezbářům.8)

10. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky všem, tak já mám z tajemniček Santalovník( můj první), takže velká spokojenost a závěsy jsou už v parku, nakonec pro mne to byla fajn akce.

11. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

Já ještě bojuji s vypadávátky. Česnek mám díky pomoci farmářce "malá. kočička", moooc jí děkuji. Tak snad mi to napadá:)

12. KulíšekBrouček

KulíšekBrouček Perspektivní autor

Ano přesně, narozeniny jsou v roce 2017 proč je na dekorce 2016?

13. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

KulíšekBrouček: asi protože z bedny můžeš jako bonus získat zvířata nebo plody zavedené do hry v roce 2016. Asi jen velmi těžko by dávala zboží z roku 2017, když máme ten leden a zatím se toho moc nezavedlo. A jen pro přesnost, na dekorce nic o roku není, to je na bonusu z této dekorace. Fakt nechápu v čem hledáš problém.

14. KulíšekBrouček

KulíšekBrouček Perspektivní autor

To se omlouvám, protože jsem to nepochopila, narozeniny sice 2017, ale datum označuje z kterého roku jsou dárky, tak díky za vysvětlenou...

15. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Zbývá mi počkat až napadá posledních 69 padátek a bude hotovo, to ještě teď za chvíli sklidím a přes neděli to bude hotové.

16. dadunka16

dadunka16 Pisálek fóra

Poraďte, prosím, na co mám dát závěs 1x1. Děkuji

Helena1313 tohle ocenil(a).
  17. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky tak zrovinka hotovo a jde se opět pěstovat a dohánět jen smůla že ten 1 jediný samotinký banán -škoda že jich není více ...:eek:
    Jinak super aspoň se dalo pěstovat akční s delší dobu růstu beru víc neboť odpolední směny i na ráno + 2 hoďky cesta domů za mě lepší. Všem zdárné dokončení akce ;)Janča

Naposledy upraveno: 28/1/17
  18. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Druhý výběr,jasný pozdní sběr: tajem. náklad II ´koně oranž, oranž guano a stromy: clausena xl, garciniexl,xxl.
    Dadunko, najdi narozeninový dárek v liště s vázičkou, eventuelně, pokud jsi nevyzvedla, tak v novinkách...

19. Čonkin

Čonkin Rádoby autor

akce zajímava jen jedno mi vadí hraji víc než 6 let a jednou z odměn měla být i odmena za věrnost a ja nic nedostal takže mi všechny ty narozeninové závěsy jsou na kulové !!

Helena1313 tohle ocenil(a).
  20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Čonkin - vyzvedl sis balíček za věrnost v novinkách ?
    (6 let- Narozeninová párty, 70x superhnojivo, 35x Zuzino superhnojivo, 6x párty lístek, 20x superkrmivo)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.