O čem všichni mluví (24.1. - 30.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jiřik48-05

Jiřik48-05 Zelenáč fóra

Poradí někdo,kde najdu tajemné náklady?Díky

petaM2001, .pepanek. a eli2006 tohle ocenili.
  2. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Jiřik48-05,
    tajemné náklady najdeš v liště mezi zvířaty.

3. Jiřik48-05

Jiřik48-05 Zelenáč fóra

Díky

petaM2001 a .pepanek. tohle ocenili.
  4. eli2006

eli2006 Vážený autor

Hotovo,semínka padaly krásně-opět zazářila begonie.Ráno hodím tajemno a zatáhnu poslední závěs.Pořád jsem čekala kdy vypadne nějaká mince(co nám slibovali) a ono nic,snad se někdy dočkáme.Doufám,že tajemna dají něco pořádného!!!!!!!
    FA96.....BAHA311

5. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Po odkrytí tajemna jsem byl mile překvapen. Sice ledová jedle a santalovník nejsou, ale růžovka vždy potěší ;). Musím říct, že tajemný náklad se povedl :). Jinak zatím navíc 454 semínek, padá to dobře. Možná i proto, že mám teď na celé farmě pole a pěstuji ty nové plodiny, už s nimi musím konečně začít :p.

růžový chovný rybník
    oranžová výrobna prachového peří

želvy
    oranžový bobří hrad

mandlovník xxl
    jabloň xxl
    jeřáb oskeruše xl

clausena xxl
    grapefruit xxl

mangostan xl

6. olda50

olda50 Perspektivní autor

Tak hotovo pohodovka.

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Gratuluji všem plničům, já jsem se na tuto akci opravdu vys...esouvala. Ale zato mám už 456 žabek, 334 psů a 280 pejrů, základních, nějací ti mutanti ze stonku už taky napadali.
    Tak ať se daří :)

EDIT: jo a taky pávi už jsou za dvoustovkou - 231.

8. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

haha, jsem r.57, farma lev.99. baha lev.303 , to vše bez jediné vložené koruny.A když jsem dneska viděla ty 3 nové řádky v nebi, nevím proč jsem si myslela, že je alespon jeden za krejcary, ach jo, jaké bylo mé zklamání když mě to hodilo do banky. Hodně věcí mi chybí,ale už jsem si zvykla, ale co nepřekousnu,je ruční sklízení malých políček, nejde mi to. Takže, někdo by rád fl strom, to já taky, ale mít kombajn,alespon na akce, to by byla fakt radost. Floreny i kombajny z družstva vybrány, úkoly plním, když můžu k tajemným, kombajnu a dřív k florenům, to už bohužel nedávají. Jak já bych ráda dostala dárek bez toho, abych si ho musela koupit. A tento úkol možná splním, takže kombajny na 1 hod. zase budou. Takže hurá.

9. babicka72

babicka72 Rádoby autor

Mám taky hotovo!

10. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

akce bych řekla dobrá, hotovo a už se těším na další (bába v důchodu)

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Dopihele, já zapomněla pověsit ty závěsy :eek:
    A dopihele :Dasi mám infarkt :D:DxD
    [​IMG] Bobři jsou dobří, obzvláště jsou-li žůžoví [​IMG]
    Stromky budou až za chvíli, klíďo beru i katalpy nebo jinou šepleď , radost mi to nezkazí [​IMG]
    Trálalá, trálalííí....A když jde malej bobr spát, bobr spát, bobr spát.....[​IMG]

12. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

A je to !!! Na noc šípek, ráno dám tajemno a náklady a budu se těšit na překvapení. Krásnou hru a dobrou noc [​IMG]

13. doben

doben Ikona fóra

Tak už mám taky hotovo.

14. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Také už mám hotovo, ale zdobení si nechám na zítra.. Lépe si tu slávu vychutnám ;)
    Hra byla na pohodu a ani s padátky nebyl problém - legenda je opravdu hodně znát! Oceňuji, že RT myslelo i na nováčky, kteří mají šanci tuto hru dokončit. Vždyť jsme teprve v polovině akce. Odměny neřeším. Dávám palec nahoru!
    Děkuji všem sousedům a přátelům za semínka!

15. Y_n_O

rybička má žůžovku, to je žůžo :)
    Doufám, že víc lidí bude mít takové štěstí, třeba jako rybiška a bludička.
    Tož hrajte a radujte se i za mne, protentokrát.

16. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Já jsem psala, že tajemno dám na noc. Nevydržela jsem to a chlívky hotovy, stromky budou za půl hodky. Prozradím chlívky, pak hodím sprchu a přidám chlívky. Vraní úkryt oranžový, pštrosí výběh oranžový, maskovací obchod a oslí stáj růžová. Už jednu mám, ale udělala radost. Skalara.v měla určitě větší, ale růžovka je růžovka a díky za ni.

Chybička se vloudila. Mělo tam být napsáno že přidám ty odtajněné stromky. To bude asi tím, že jsem si dala na oslavu farmářských narozenin ten grog. Stromky jsou bugenvilea, kowhai XL a pomeranč XXL. Na ostrově rolinie, durian a grep XXL.
    Celkem vzato, jsem spokojená.

Naposledy upraveno: 27/1/17
  17. Y_n_O

Ty máš dvoje chlívky s různou dobou odtajnění? Ona je zase nějaká tajná farmaorganizace? Raději nám potom napiš, co jsi měla za stromky :p

milostivas a petaM2001 tohle ocenili.
  18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak se zadařilo i u stromeškůůů- mám jedli :D A to jako přímo ledovou :D:D Pak potěšila ještě plumérie XXL :p
    Další XXL byly: garcinie, grep, kowhai (a ten přijel i v XLku - asi abych neměla málo xD). Takže u mě dobrý ;)
    Jinak jsem koukala jak puk na cenu jarního věnce na trhu - nejlevnější je za 275 tisíc kr o_O

19. .pepanek.

.pepanek. Pilný autor

• Prosím nevkladaj viac príspevkov pod seba.Keď chceš niečo dopísať alebo zmeniť,použi u svojho príspevku voľbu upraviť,ďakujem
    skalara.v-ti gratuluji, já jen bugenvilea nebo jak se to jmenuje, ale taky fajn-bo jsem ji neměla, akce myslím pohoda, ale to si myslím u všech bo od tý doby co jsem na mateřský, tak zvládám cca všechny celkově, tak gratulace všem co mají hotovo a držím palce všem ať to dotáhnou kam chtěj:)

nevím jestli to tu už nebylo, nebo jestli špatně chápu, ale přece se opovážím o dotaz:ten závěs jak dává ty všecky odměny- dá i ty co nemám-zvíře nebo plody stromů

Naposledy upraveno moderátorem: 27/1/17
    milostivas, petaM2001 a skalara.v tohle ocenili.
  20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Safra, ty tajemny a podivuhodny vecicky jsem nedal ven, tak zas nekdy az si vzpomenu...
    No casu je jeste plno, takze i kdyz neni zadny velky nadseni, mohl by stihat dokoncit akci uplne kazdy, ne?

Vypadavat ma 237 seminek/den, v tuto chvili ma byt 805 (nebo chybet 615 ), mam 1748 (chybi 0 ), mam 123% hotovo.
    Stav cesneku : idealne 6942 kusu (2042/den ), mam 13114 z 12250 (107% ).
    Zatim uplynulo 56% casu, zbyva 62 hodin.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.