O čem všichni mluví (24.1. - 30.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Začni ,-)) jde to dobře už jsem v divadle. Ve městě sice žádný pohyb není, ale okna svítí na cestu ,-)))

2. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Kolegyně a kolegové farmáři, udělal jsem si pěknou procházku na čerstvém chladném vzduchu a po návratu sklidil a zaradoval jsem se, já, který jsem pomalejší bratr hlemýždě zahradního a akce plním na poslední chvíli, jsem docílil těchto hodnot akčních plodin:

česnek kýlnatý: Mám 12940. Ideální stav 6162. Plním na 210% Hotovo 105.6% - mám splněno !!
    létající pápěří: Mám 1177. Ideální stav 714. Plním na 164.8% Hotovo 82.9%

Takže zbývá ještě nějakých 243 kousků polétavého chmýří a bude se moci doplňovat.
    pompo68 - tedy, chlape, Ty máš ale dnes náladu..... a to jsem si myslel (naivně), že jsem za škarohlída Fóra, ale dnes vedeš vysoko na body. Ještě, že jsi nenapsal, že po 1.2.2017 se akce budou plnit samy.;)xD
    zvoneček - chtělo by se říci:"Jak málo stačí k dětské radosti!", ale nechci se Tě dotknout a kazit Ti tu nefalšovanou radost, přeji Ti to.8)
    Ria.30 - s úsměvem. :D

Takže, kdo má splněno, tomu gratuluji a kdo finišuje, tomu držím pěsti, aby se to podařilo dotáhnout do vítězného konce. A teď to jistí horký čaj s citronem a medem

3. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Akci dělám, jako každou, tahle bude asi v pohodě, chybí mi necelé tři stovky padátek, akční už mám,tak šoupnu karafiáty, snad to napadá, ještě je dost času ;):)

4. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce hotova,byla super ;)

5. libakos

libakos Polobůh fóra

Víkend před námi a pro nás co máme hotovo nastává na farmě klid a pohoda.Někdy jsme nevěděli kterou akci plnit dřív a raději jsme vyrazili ven:)Teď půjdu experimentovat tedy zjišťovat jak je to s tou dekorací.V zápalu sklízení kombajnem ani nevím co který závěs dává za dárek kromě posledního:)Doufám že až ji dám do lišty tak se rozloží :)

6. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

eště 232 padadel a bude po ptákách :pxD

7. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Hezké slunečné odpoledne všem. Tak i já jsem dokončila před chvílí celou akci najednou. Jsem ráda, že mám v poklidu hotovo. Zítra tu mám návštěvu. Je to sice dcera s rodinou, ale jsou pozvaní na oběd, tudíž nebudu muset odbíhat sadit. Někdo tady psal, že je ve městě mrtvo a nikde ani noha. To proto, že všichni slaví doma. Všude se svítí. I já večer rozsvítím lampu, přidám i voňavou svíčku a taky budu slavit. V noci má hodně mrznout, tak jenom přemýšlím, co si uvařím. Bude to svařák, nebo grog? Tajemno dám na plochu na noc a celou noc budu napjatá a budu se těšit, jaké překvapení budu na polích mít. Vím, že nemívám nikdy štěstí, ale vždy se těším, jak malá holka.
    Těm co splnili úkol gratuluji a těm co ještě plní držím palce, ať nazdobí co nejvíce.
    Farměramě přeji krásné narozeniny a nám všem - hezky to oslavme.

8. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Pohodová akce, moc hezká grafika - za mě tentokrát super!!!!

9. ritterca

ritterca Stálice fóra

libakos

Chápu to ale správně, že všechny závěsy jsou stejné, tudíž nezáleží na tom, ze které hl. budovy závěs mám ale kolik jich mám?

10. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

modro.očko.22: Nejsem úplně znechucená, jsem jen trochu... jak to říct... hra se mi dříve zdála lepší. Nevím nakolik je to tím, že akce už dělám poměrně lehce, nebo tím jak se farma pomalu mění... fakt nevím.
    Přiznávám že mi chybí elán. Tak co už. Ale hrát nic jinýho nechci, pak bych byla závislá na další hře :-D

ritterca: Je to tak, chápeš to správně.

11. kytka50

kytka50 Expert fóra

tydýtková nejsi na koho dopadá znechucená nuda,čili malilinkatá deprese.Jsem na tom stejně.Důchodce se v zimě nudí a hraní Farmeramy bývalo příjemné zpestření krátkých dnů.Bohužel je všechno jiné vč,akcí,tajemných věciček no a ty odměny za to všechno :cry: brrrr
    Nepropadejme panice ono bude líp.
    Večer sklízím poslední otočku česneku a tradičně čekám na 390 pápěří
    Všem kteří chytají jako já ty létající pamprdlice přeji aby nefoukal vítr a hodně jich pochytali ;)

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

A můžu jít chytat lelky, bo mám hotovo :D Trochu jsem po městě bloudila (njn vidlákxD), ale nakonec jsem všechno našla ;)
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Teď ještě vyšoupat na plochu tajemno a budu se těšit na ty zázraky :eek: Tak ať vám to lítá ;)

13. iDavis

iDavis Baron fóra

Párty koleso šťastia uvádza - 100% bonus na výnos. :D:D To sa teraz bude plniť.. :)

14. badaji

badaji Obyvatel fóra

Taky mám hotovo. Šlo to lépe, než jsem čekala. Držím palce všem, aby šťastně dokončili zdobení všech budov. Tajemné budu teprve dávat, doufám, že se vyklube nějaký pěkný narozeninový dárek.

15. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Zdar všem farmářům,
    napěstováno by bylo, na noc jsem vysadila na farmu česnek, bude se mi hodit a myslím, že zbylých 146 padátek už tím dopadá, hodně pomohlo, že to skákalo ze všech ploch. Ten akční česnek se mi líbí, líbil by se mi jako stálá plodina. Jiných výhod tahle akce tedy skutečně moc neměla.
    Z akčního mám vylíhlé oboje tajemné náklady a oslněná tedy nejsem. Oranž. včely, oranž. husy, oranž. pštrosi a zlatý hřeb - žlutá kotlárna. Čekám na stromky a moc doufám, že chybějící ledová jedle nebo nolina, nebo jeden sirotek santalovník, nebo třeba rakytník xxl, mám jen jeden v základu - no bylo by z čeho vybírat, další slivoň xl nebo garcinii xl netřeba. Pokud padne u stromků něco vzácnějšího, odfajfkuju tu akci smířená. Tak ať se systém aspoň trochu snaží.

16. abc23

abc23 Komisař fóra

Tajemné si nechám na konec, na završení oslav. Zatím jsem posadila jen 3stromky na fa, výsledek 2* xl slivoň trnitá, 1 bugenvilea.
    Akční chybí asi 60tka a nějaká 100vka chmýří.
    Ti co chca nechca plánují finišovat v pondělí, je hlášená údržba dopoledne.. nechápu, že zase se.ou údržbu do posledního dne akce, fakt nepoučitelní (nevěřím totiž, že to bude bezproblémový zásah 8) - vsadím na to dvě xl slivoně :music:)

17. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky, farmáři a farmářky! Tak jsem začal vejškou, udělal suma cum laude a tudíž se ode dnes honosím titulem "bacalarum farmeranum". Pak jsem vyrazil do obchodu nakoupit nějaké ty svršky do divadla, mám už vše de mode. Mno, jak jsem čekal - děsní vydřiduši, ale ještě mi cosi zůstalo - prý na pole. Divadlo bylo náramné, povedlo se, obleček v cajku a tak musím vyrazit na to nádraží, ale nechám ho na zítřek, neb jsem někde cestou dal upírům trochu česneku a fifipírek, aby mi dali pokoj. Takže musím do zítřka najít 728 paliček česneku a 243 pampepadáčků.
    Všem farmářům - hotovsonům zdar, dar a ar! A my ostatní se do cíle také nějak dostaneme. Doufám, že do rána nezmrznu. Loučí se váš městem zmordovaný BAF Trepifajksl;):):cry::D

18. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Teď jsem se zasmála,sklidím česnek a jdu dodávat ;),projíždím to naše město a pořád nemůžu najít kam to dát.Když jsem to projela asi 3X,tak mi došlože už mám dávno vše splněnoxD,tady je vidět,jak je hra přehledná:p;)xD

19. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

No já mám začarovaný pole česnek dopěstovaný ale padátka nepadaj jak to děláte ,ale bez peněz ,že vám to jde zkusil jsem vše ale nevadí hra dobrá ještě pár ní zbývá do konce.

20. abc23

abc23 Komisař fóra

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.