Novoroční párty (29.12. - 3.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. makak-magot

makak-magot Stará škola

Po začátku akce jsem jen tak z hecu hodil na trh 100 kusů za 2018 ZL. K mému velkému překvapení se prodaly :eek: Tak doufám, že kupci přinesou do nového roku hodně štěstí.
    A všem ostatním přeji totéž i bez hnoje ;)

2. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

ještě se stím cicmám času je dost ale jináč

Do nového roku přeji všem šťěstí,zdraví a lásku!.....ale co to melu......Přeju vám sex,pařby,rock&roll a ať vyhrajete ve sportce!xDxDxD

3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mne treba ešte 3 x zasadiť pypíštek a 4 x korálicu.Zatiaľ ešte nedodávam nič ale až budem mať napestované.
    Nový rok je za dverami,búcha,zvoní chce byť s nami.Prípitkom ho privítajme,všetko naj si zaželajme.

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Sice nejsi ve správném vlákně - tu probíhá diskuze k Novoroční párty, ale odpovím ti. Prohlídni si ještě jednou kalendář, zda nemáš u některého dárku takovéto malé plusko
    Pak by to znamenalo, že některá z ponožek nebyla otevřená a proto si nemůžeš vybrat poslední bonusové dárky.
    Můžeš se podívat i sem, kde najdeš určitě vysvětlení, proč nemuselo dojít k otevření nějaké té ponožky.

bursuk59 a burds tohle ocenili.
  5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

petaM2001: *** značka auta s rytmem života v množném čísle, bigbít a trenýrky do zvonu... jak vidím, to by ti šlo k pleti :) Tak přeji rychlé splnění akce tobě i ostatním, ať je klid na slavení :)

*** odstraněn náznak vulgarity. Skali

EDIT: sorry, Skali. :oops:

Naposledy upraveno: 31/12/17
    bursuk59, GordonSargent a Boty tohle ocenili.
  6. k.vitek

k.vitek Titán fóra

tak Korálice (8h) mi chybí už jen 89 ks a
    Hledíku (4,45 h) mi chybí už jen 446 ks...
    ...takže jsem zasela poslední semínka a myslím, že už bych měla dopěstovat za 3 hodinky poslední akční kvítka, abych splnila poslední diamant. úkol 5/5 v Novoroční párty I, kde je poslední dekorace do Stonku 8)

7. backa

backa Rádoby autor

Nech zvony zvonia,srdcia plesajú,
    sviece horia a čaše štrngajú.
    Teraz,keď máme do konca roka iba krok - prajem veselého Silvestra a šťastný nový rok...:music:

8. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásný silvestrovský večer. Akci jsem právě dokončila a stonek stonkuje. Akce se mi moc líbila, byla na pohodu, nemuseli jsme se honit za padátkama. Těm, co ještě plní držím palce, těm, co mají splněno gratuluji a všem přeji hezkého Silvestra, hodně štěstí, pohody a moc zdraví v Novám roce. Modíkům velkou trpělivost s námi hráči a nám hráčům radost z naší pěkné hry.

9. iDavis

iDavis Baron fóra

Nakoniec budem mať akciu dokončenú skôr ako som čakal, zostáva posledný zber koralice. :) Tak budem mať aspoň 3 dni na nové produktové úlohy v hale. :p

10. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Krásný silvestrovský večer, akce dokončena. Jdu oslavovat - Všem farmářům přeji šťastný nový rok 2018!

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

A je čas na předsevzetí: Do rána dostonkuju a do 2.1. dodělám ten křišťálovej ostrov.;)

12. stěby

stěby Hvězda fóra

Dokonáno jest. Zdar v příštím roce :)!

13. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky i já se přidám a přeji všem farmářům,farmářkám,moderátorům i milým sousedům šťastný nový rok 2018 a hlavně hodně zdravíčka:)Jinak akci jsem zdárně celou dokončila;)

14. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

Tak tuhle akci už letos určitě nestihnu. :D
    Jsem vlastně den pozadu, včera jsem byl většinu dne pryč a ani k ranní sklizni jsem se nedostal, až pak jsem zjistil, že jsem místo 8hodinovky měl nasazenou vlastně jen tu kratší.:music:

Přeji vám všem hodně štěstí, zdraví a spokojenosti v novém roce 2018.

15. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Skvěle :) Dokončen poslední úkol a dekorace z I. je už na větvi... a protože je úplná, "Stonek stonkuje"

A dala jsem si všechna tajemna z lišty na Farmě i na Baha na plochu... jak stromy, tak stáje...

Ať máte v tom příštím roce Vy i Vaši blízcí hodně zdraví :music:
    a plno příjemných překvapení!

16. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

O půlnoci sklínky zazvoní,
    různá vysloví se přání...
    Všem přeji ať se splní
    a život váš rozjasní!
    Vzhůru do nového roku s krásným číslem - " 18".

17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

Všem farmářkám a farmářům jen vše dobré v nadcházejícím roce - hodně pajdátek, rychlé pěstování, kupu štěstíčka v tajemnicích, stabilní připojení ... ;)

a abych nebyla OT - času do konce akce je dost, ještě to stihnete, když ne letos, tak napřesrok

18. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Krásný večer všem. Akci jsem také stihla ještě v tomto roce, řádek frčí a farma je uklizená. Tak jen stačí Vám všem popřát..

Mějte se všichni moc a moc fanfárově ;)

19. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Pekelníku, i dobový tisk nás varuje, ale pokud to myslíš vážně, tak to tu bude pořádná nudaxD

Naposledy upraveno: 31/12/17
  20. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Akce dokončena již včera, nějak vůbec nebavila. Ale to je můj problém, teď hlavně

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.