Novoroční párty (29.12. - 3.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Já jsem truhlík začala plnit všechno hned, a tak nevím, kolik mi chybí... chjo. Na tomto počítači nemám nainstalovaný Farmsčot.

Jdu raději babičce B pomoct s přípravou oběda pro ty mé hladovce. Kalkulačku nechám na jindy ;)

EDIT: úkol II splněn, úkol III splněn téměř...
    EDIT po 45 minutách: úkol III splněn, doplňuji do úkolu IV...

Naposledy upraveno: 30/12/17
  2. iDavis

iDavis Baron fóra

Papyštek: Mám 3771. Ideální stav 1881. Plním na 200,5% Hotovo 39,7%
    Koralica: Mám 1529. Ideální stav 1238. Plním na 123,5% Hotovo 24,5%

Dnes plánujem ešte 3 otočky krátkej a na noc dám dlhú, počítam že najneskôr v utorok bude hotovo a ďalší stonek pribudne do zbierky. :)

3. stěby

stěby Hvězda fóra

Musím přiznat, že mě to neba :wuerg:. Splnit jeden úkol, abych otevřel další, který otevře další :music:. Kdyby to narvali do jednoho, který bude mít víc stupňů, bylo by to lepší. Stejně musíme splnit všechno... Díky +1 z kalendáře rostlinstvo utěšeně přibývá, ani jsem toho moc neboural, stodola průvan nepoznala, ale prostě se to vleče. Adrenalin žádný, padátka žádná, 4. místnost žádná, řetězovka žádná :p. Nuda, nuda, šeď.

Do roku 2018 vstoupím s mankem cca 62 míčů BZ, abych se stal stovkařem. Takže při mém šnečím tempu měním prvotní odhad vstupu na 1. máje na 1. březen. S jarem bude level 100 :).

4. libakos

libakos Polobůh fóra

Tak hotovo a hurá na pohádky,krásný Nový rok všemxD

5. kazetacka

kazetacka Pisálek fóra

tak nikde ani kopka hnoje

eli2006 a babina51 tohle ocenili.
  6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Buď ráda, u nás byla za 1700,-

7. babina51

babina51 Veterán fóra

Večer sklidím korálici,naházím do úkolů,odkliknu stonek a bude HOTOVO!!!!!Sázení málo-žádná padátka-akce super.
    FA128.....BAHA380
    Všem krásný SILVESTR a hodně zdraví

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Chybí už jen 700 korálice a bude hotovo, zasazeno na noc poslední 2 plochy xD

Do Nového roku přeji všem farmářkám a farmářům hodně pohody a hlavně zdraví a ať nás to stále stejně baví :)

9. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak hlásám také hotovo. S +1 z kalendáře to padalo krásně. Teď rychle předělat farmu zpět a dopěstovat a dochovat co potřebuji, abych byla na první akci roku 2018 připravena :inlove:

10. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Taky mám hotovo,akce byla super ;)

11. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj farmáři vzhledem k celodenní nepřítomnosti byla jsem mimo ,tak si myslím ,že do 1.ledna budu mít splněno přesto,že dnes jsem na farmu přišla od včera až dnes večer, a zítra toho asi večer také moc neudělám,no uvidíme času je ještě mnoho.Akce je opět pohodová,mám ráda akce kde je stonek a při tom jsou pohodové.Jinak přeji všem farmářům veselého Silvestra a v roce 2018 vše co si přejí a hlavně zdraví.Také děkuji našim moderátorům a moderátorkám za trpělivost s námi.A přeji ,xDaby se nám všem akce podařila splnit.;)

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

maribeja, já jsem mimo furt, i když jsem přítomna... ale tuším, že než půjdu zase do práce po novém roce, tak budu mít také splněno... Ty korálky se ale navlíkají strašně pomalu... asi si pořídím lepší brýle xD

Naposledy upraveno: 30/12/17
  13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

stěby, je to nuda, ani moderátoři nemají co dělat, jen aby to nebyla předzvěst, jak to bude vypadat v příštím roce. Třeba se uvažuje, že by místa odborníků na čtvrté místnosti, klíče, cesty, vypadávátka a pod. byly zrušenyxD

14. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak já na hlavní farmě hotovo(díky vytočení 100% do stodoly) a na zbylých farmách dopěstovávám hledíky,takže za tři hodiny bude hotovo i tam.Pohodová akcička a stačil mi jen jeden kupon na pomocníky.To se mi líbí.Hezkou hru všem. :)

15. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Hotovo. Skvělá akce. Rychlá, i s trochou adrenalinu díky chybějícím pár kouskům dlouhé, hlavně bohatá na BZ. Za necelé dva dny nasbírat i s bonusy 7,5 mega je víc než slušné. Tak ještě zítra využiju bonus +1 a opět zasadím vykácené stromoví.

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Ja som ešte ani nezačal a vy už niektorí máte hotovo?Včera som musel ísť do kameňolomu rozbíjať kamene a dnes som prišiel.Mám teda čo doháňať aby som stíhal.

17. alenavales

alenavales Pisálek fóra

Všichni tu mluví o +1 z kalendáře. Nějak mi uniklo jak to vypadá a kde to najdu - poradíš prosím ?

maribeja a eli2006 tohle ocenili.
  18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

alenavales - jedná se o tento dárek z kalendáře - bonusový dárek
    Bonus ti přidá +1 plodinu z polí po dobu 36 hodin

eli2006 tohle ocenil(a).
  19. opetka1964

opetka1964 Zelenáč fóra

Přeji všem farmářům a farmářkám hodně moc štěstíčka,zdravíčka a hlavně super farmaření v Novém roce.Opetka

20. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Taky hotovo dnes večer.Jen mě zklamala nabídka stromů z tajemnic - všechny už mám několikrát i na rozdávání.Marně čekám na ambroňovou kuličku,ale ta v nabídce nebyla už pěkně dlouho.

Přeji pěkně prožitého Silvestra bez následků!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.